Arvoisa asiakas. Postin lakon takia osa toimituksistamme saattavat viivästyä. Tämä koskee erityisesti asiakirjoja, rekisteröitävien ajoneuvojen kilpiä sekä varaosatoimituksia. Myös ajoneuvojen toimitukset DHL:n oman jakelualueen ulkopuolella saattavat viivästyä.

Viarelli ATV 90cc Orange-Metallic 7" Hjul

15014

  • Ainutlaatuinen, design
  • Vahva Loncin-moottori
  • Suuret 7” pyörät
  • Erittäin vankka runko
  • Täysautomaattinen vaihdelaatikko
  • Sähkökäynnistys
  • Kaasun rajoitin
  • Täydellinen aloittelijalle
939,00 €
Varastossa
Lähetyshinta: 89,00

Viarelli ATV 90cc

Aikuisten tavoin myös lapset haluavat pitää hauskaa, vihdoinkin koko perheellä voi olla yhteinen harrastus ja kaikki voivat ajaa maastossa yhdessä! Tämä mönkijä on hyvin varustettu ja pito ja vakaus ovat niin hyviä, että sillä voi harrastaa oikeaa maastoajoa.

Moottori ja vaihdelaatikko

90 kuution ja 5,4 hevosvoiman 4-tahtimoottori ja täysautomaattinen vaihdelaatikko antavat riittävästi voimaa myös ”isommille”. 7-tuumaiset renkaat antavat lisäturvaa ja parhaan mahdollisen vakauden reilummassa ajossa. Tämä on selvästi 2-tahtimoottoria hiljaisempi, minkä ansiosta tämä sopii erittäin hyvin omakotialueille. Naapurisi voi juoda rauhassa kahvia puutarhassaan ilman pelkoa melusta.

Runko ja alusta

Kestävä ja tyylikäs alusta suojaa hyvin ulkoisilta kolhuilta. Lisätäksemme kestävyyttä entisestään olemme varustaneet Ten7:n mönkijän kunnon puskurilla, joka suojaa muuta rakennetta, jos lapsi sattuisi törmäämään johonkin. Iskunvaimentajat edessä ja takana antavat miellyttävän ja pehmeän tuntuman epätasaisilla alustoilla.

Jarrut

Hydrauliset levyjarrut takana ja kaksinkertaiset rumpujarrut edessä takaavat nopeat ja varmat jarrutukset. Jarruja on helppo käyttää ohjaustangossa oikealla ja vasemmalla olevien vipujen avulla. Kätevä seisontajarru antaa hyvät mahdollisuudet pysäköintiin, jos lapsen tarvitsisi pitää taukoa kesken ajon.

Turvallisuus

Älykkäät toiminnot kuten säädettävä nopeudenrajoitin ja kätevä hätäpysäytin tekevät TEN7 mönkijästä täydellisen aloittelijalle. Näiden ansiosta lapsi voi tuntea olonsa turvalliseksi seurassanne. Hätäpysäytin on hyvä olemassa, kun pienet opettelevat ajamaan. Voit seurata sivusta ja tarvittaessa voit sammuttaa moottorin nykäisemällä pysäytysnarusta. Kaukopysäytin/hälytin on saatavissa lisävarusteena. LED-valot takana, jarruvalot ja h4-hehkulamppu takaavat hyvän näkyvyyden ja näkökentän.

Muuta

Pakkauksen koko (P x L x K) 1,29 x 0,84 x 0,64

Älä unohda öljyä!

Ajoneuvo toimitetaan tehtaan kuljetus- ja varastoinitöljyllä. Moottoriöljy tulee vaihtaa ennen käyttöönottoa. Suosittelemme käytettäväksi puolisynteettistä 4-T 10W40 moottoripyöräöljyä, tuotenumerolla 10-000031. Öjlyä kuluu vaihdossa hieman vajaa 1l.

Moottori-: 1-sylinterinen, ilmajäähdytteinen nelitahtimoottori
Sylinteritilavuus: 90cc
Vaihdelaatikko: Automaatti
Käynnistys: Sähköstartti
Etujousitus: Kaksinkertaiset A-tukivarret
Takajousitus: Iskunvaimentimet
Käsijarru: Manuaalinen
Kuristettava kaasu: Kyllä
Renkaat: 16x8-7”
Jarrut: Hydrauliset levyjarrut
Pituus: 1230 mm
Istuinkorkeus: 610 mm
Korkeus: 660 mm
Akseliväli: 695 mm
Tankin tilavuus: 3,4 litraa
Suurin sallittu kuorman paino: 60 kg

Näet tämän tuotteen kuljetuskustannukset yltä tuotteen hinnan alapuolelta. Mikäli tilaat useampia ajoneuvoja samanaikaisesti, maksat täyden kuljetushinnan vain ensimmäiseltä ajoneuvolta, ja sen jälkeen vain 45 € kultakin seuraavalta ajoneuvolta.

Varaosien kuljetushinta on aina 15 € tuotteen arvosta ja koosta riippumatta.