Viarelli Agrezza ATV 125cc mattamusta/oranssi

150060

  • Sähkökäynnistys
  • Puoliautomaattiset vaihteet
  • 3 vaihdetta + pakki
  • Mono shock takajousitus
  • Wide body etuosa
  • Levyjarrut edessä ja takana
  • Hydrauliset iskunvaimentajat 
1 889,00 €
Varastossa
Lähetyshinta: 89,00

Tämä uusi AGREZZA 125 häikäisee kuin QUAD, sen vuoksi, kun se on varustettu 4-tahtisella ilmajäähdytteisellä yhden sylinterin bensiinimoottorilla. AGREZZA 125 tarjoaa sinulle enemmän tehoa kuin tarpeen, viihdyttää vahvalla ylivoimallaan, ja miellyttää myös sinua, joka vaadit paljon tehokuutta. Pystyt helposti saavuttamaan yhtä kovan vauhdin, kuin paljon kalliimmat kilpailijat. AGREZZA 125 on kevyempi kuin isoveljensä AGREZZA 250, joten ajaminen tuntuu helpommalta, ja se lentää eteenpäin läkähtymättä huomattavasti hurjissakaan olosuhteissa.  Komponentit ovat tehty kovaan ja inspiroivaan ajoon, ja niiden kustannuksissa ei ole tingitty. AGREZZA 125:llä saat erittäin suorituskykyisen vehkeen, jossa on niin runsaasti tehoa, että se miellyttää jopa painavimpia, ja kookkaampiakin ajajia. Siitä huolimatta, että se on kooltaan pienempi kuin isoveljensä AGREZZA 250, on sen kompaktissa rungossa tarpeeksi tilaa sekä junioreille että aikuisille.

Moottori

AGREZZA käyttää hurmaavaa, huvittavan tehokasta ilmajäähdytteistä 4-tahtista moottoria, jossa on mahtava pohjaveto, ja korkea huippuefekti.  ARGEZZA:n korkealuokkainen moottori valmistetaan Yinxiang:issa, jonka tiedetään, pienestä koostaan huolimatta, olevan kulutusta kestävän, ja hyvin tehokkaan. AGREZZA tuottaa melkein 9hv, joka tarjoaa erinomaisen kiihtyvyyden, ja vaikuttavan vedon. Pakoputki on integroitu diskreettieesti istuimen alle, ja antaa terävän, mutta kontrolloidun pakokaasuäänen. Lämpökilpi estää sinua polttamasta itseäsi pakoputkessa. Käynnistys käy vaivatta nappulaa painamalla.

Liikkeelle lähtö

Ilman kytkintä olevassa puoliautomaattisessa vaihdelaatikossa on 1 etuvaihde, ja 1 peruutusvaihde. Täydellisen ajokontrollin saavuttamiseksi etu- ja peruutusvaihteen vaihto käy kätevästi jalalla.

Renkaat

AGREZZA on erittäin helppokäänteinen, ja siksi käyttäjäystävällinen, koska kompaktit, vakaat 8 tuuman renkaat takaavat vakauden. Karkea rengaskuvio tarjoaa tarpeeksi pitoa huolimatta ajopinnan kunnosta. Täten ei tehokkuus heikenny, ja tunnet, että ajo-ominaisuudet ovat parhaat mahdolliset pinnan kunnosta riippumatta.

Jarrut

Vaikka ajopinta ei olisikaan paras mahdollinen, niin integroitujen takarumpujarrujen, ja tuplien etulevyjarrujen ansioksi ei jarrutehokkuudessa ole yhtään toivomisen varaa. Jäähdytettyjen jarrulevyjen, ja suurien yksinkertaisien mäntien avulla saat tarvitsemasi jarrutehokkuuden, ja vielä vähän enemmänkin.

Jousitus

Huono ajopinta vaatii hyvän jousituksen, ja että AGREZZA on varustettu hyvin kehitetyllä hydraulisella etu- ja takajousituksella, saavutat optimaalisen jarrutuksen, lisäksi sen, että huonolla ajopinnalla ei ole mainittavaa merkitystä ajo-ominaisuuksiin. Jousituksen vaimennuskanta on säädettävissä yksinkertaisien työvälineiden avulla.

Runko

AGREZZA 125:ssa oleva samantyyppinen CrMo runko takaa sinulle jäykkyyden, mutta siitä huolimatta joustavan rungon, joka tarjoaa optimaaliset ajo-ominaisuudet, ja pidon sitä eniten tarvittaessa. Jykevä runko takaa myös renkaiden tukevan otteen, jonka mahtava moottoriteho todella tarvitsee, ettei vaan paiski soraa.   

Mittari

Kaksi voimakasta valoa ilmaisevat neutraalitilan ollessa päällä, ja kun moottori on käynnistysvalmis.

Voimansiirto

O-rengas ketju varmistaa, että voima menee taka-akseliin. Puoliautomaattinen vaihdelaatikko mahdollistaa vaihtamisen ilman kytkintä, yksinkertaista, kätevää ja käyttäjäystävällistä.

Mukavuus

Kun AGREZZA on leikkikaverinasi, niin se vaatii aktiivisen ajotyylin, ja aktiiviseen ajotyyliin ei aina liity mukavuutta. Siitä riippumatta istut mukavasti pehmennetyllä satulalla urheilullisesta kompaktista istuma-asennosta huolimatta. Sinulla on riittävästi liikkumatilaa, ja istuma-asento on hieman etukumara. Jalka- ja sääritilaa on riittävästi, niin pystyt käyttämään kaikkia kovaan ajoon tarvittavia voimia. Istut vakaasti vaahtokumista valmistetussa satulassa, riittävän mukavasti monen tunnin ajoon. Satulan ulkopinta on kestävää materiaalia, ja kestää sekä likaa että kosteutta. Suurien teräksisien jalkatukien, ja turvaverkon avulla saat hyvät jalkaotteet.

Valot

AGREZZA 125 tarjoaa tupla valoillaan tarpeeksi valokehää, ja valaisee ajotien pimeimmissäkin olosuhteissa. Takavalot ovat Led tekniikkaa, ja osoittavat tehokkaasti jarrutukset ajon aikana.

Mitat (pituus, leveys, korkeus): 1625 x 1060 x 970 mm
Akselinväli: 1040mm
Maavara: 120mm
Paino: 117kg
Lastikapasiteetti: 120kg
Huippunopeus: 75km/h
Moottorin malli: 1 sylinterinen, 4-tahti, ilmajäähdytteinen
Moottorin merkki: Loncin 
Sylinterin halkaisija x iskunpituus: Y45-125
Sylinterin tilavuus: 120cc
Puristus: 9.5-1
Teho: 6 kW/7500 r/min
Sytytystulppa: A7RTC
Käynnistys: Sähkökäynnistys
Sytytys: CDI
Tankin tilavuus: 9 L
Polttoaine: 95/98 lyijytön
Moottoriöljy: SF15W/40
Moottoriöljyn määrä: -
Vaihteisto: Semi automaatti
Jarru takana: Rumpujarru
Jarru edessä: Levyjarru
Ilmanpaine eturengas: -
Ilmanpaine takarengas: -
Vanne: 8"

Näet tämän tuotteen kuljetuskustannukset yltä tuotteen hinnan alapuolelta. Mikäli tilaat useampia ajoneuvoja samanaikaisesti, maksat täyden kuljetushinnan vain ensimmäiseltä ajoneuvolta, ja sen jälkeen vain 45 € kultakin seuraavalta ajoneuvolta.

Varaosien kuljetushinta on aina 15 € tuotteen arvosta ja koosta riippumatta.