Crossit AGB 37 CRF 125cc

C-404

  • Kilpailuhyväksytty
  • Vahva upside-down-etuhaarukka
  • Luotettava ketjunohjain ja kuulalaakereilla varustettu ketjunkiristin
  • Levyjarrut edessä ja takana
  • Reiälliset jarrulevyt
  • Vahva ilmanjäähdytteinen 4-tahtimoottori
  • Tehokas pakokaasujärjestelmä
  • 4-vaihteinen vaihdelaatikko
Hinta alkaen 839,00 €
Varastossa
Lähetyshinta: 89,00

Edullinen premium-malli

Dirtbike AGB37 125cc on malli sinulle, joka asetat hieman korkeammat vaatimukset dirtbikellesi ja haluat oikein hyvän pyörän ilman että sen tämän vuoksi tarvitsisi maksaa omaisuuksia. Yksinkertaisesti erittäin hyvä dirtbike hintaansa nähden. Tunnetun Apollon tekemä, joka on usean vuoden ajan ollut yksi suurimmista dirtbiketoimittajista Euroopassa.

Runko ja alusta

AGB37 dirtbikessa on erittäin tukeva täysin hitsattu laatikkorunko, joka lisäksi on jauhemaalattu ja siinä on paras ajateltavissa oleva ruostesuojaus. Koska istumakorkeus on 82 cm, sopii tämä dirtbike myös sinulle joka olet vähän pidempi ja jolla normaalisti on vaikeuksia polvien kanssa “tavallisessa” dirtbikessa, koska ne usein ovat noin 72 cm istumakorkeudella. Vahvistettu neulalaakeroitu terästakahaarukka. 1170 mm akselivälin ansiosta se on hyväksytty myös kilpailuajoissa Svefin määräysten mukaan. Vahva ketjuohjain takahaarukassa ja kuulalaakeroitu ketjunkiristin vähentävät riskiä, että ketju hyppäisi pois ajon aikana.

Jarrut ja jousitus

Sekä jarrut että jousitus ovat tietenkin huippuluokkaa dritbike AGB37-mallissa. Teräspunosletkuilla varustetut levyjarrut edessä ja takana ovat vakiona samoin kuin jäähdyttävät jarrulevyt. Voimakas Upside down (ylösalaisin) haarukka edessä ja säädettävä 320 mm iskunvaimennin täydellisellä vaimennuksella takana takaavat, että tämä dirtbike pärjää tosi rajussa ajossa crossiradalla.

Moottori ja vaihteisto

Ilmajäähdytteinen 4-tahtimoottori korkeinta laatua yläpuolisella nokka-akselilla ja kahdella venttiilillä tekee  Dirtbike AGB37 125cc -mallista ylivoimaisen verrattuna muihin saman hintaluokan dirtbikeihin. 26 mm laatukaasutin sekä täyden virtauksen tehopakokaasutinjärjestelmä saavat aikaan moottorin toimimisen opitimaalisesti maksimaalisella teholla. Vahvistettu vaihdelaatikko on klassista 4-vaihteista mallia. Yksinkertainen, helposti ajettava ja juuri sellainen kuin dirtbiken pitää ollakin. 

Lisätietoja

Älä unohda ostaa öljyä! Dirtbiken moottorissa on toimitettaessa kuljetusöljy, joka pitää vaihtaa ennen kuin moottori käynnistetään ensimmäisen kerran. Suosituksemme on Öljy 4-Tahti Puolisynteettinen 15W/40 1L. Öljyä kuluu öljynvaihdossa vähän alle litra, tarkka öljymäärä on kerrottu mukana olevassa käsikirjassa. Dirtbike toimitetaan käsikirjan ja pienen työkalusarjan kanssa.

Moottori: 1-sylinterinen, ilmajäähdytteinen 125 kuution nelitahtimoottori
Sylinteri: 54 mm x 54 mm
Kaasutin: PZ.26
Moottorin teho: 6,2 kw (8,32 hv) / 9500 kierrosta minuutissa
Käynnistys: Käynnistyspoljin
Vaihdelaatikko: Manuaalinen, nelivaihteinen (01234)
Voimansiirto: Ketju KMC 428
Runko: Erikoisvahva teräsrunko, kiillotettuja alumiiniosia (6061)
Etuiskunvaimennin: Orion X-haarukka, vahvat jousivarret
Takaiskunvaimennin: Vahva, säädettävä
Etujarrut: Hydrauliset levyjarrut
Takajarrut: Hydrauliset levyjarrut
Tankin tilavuus: 3 l
Öljysäiliön tilavuus: 1,1 l
Pyörien koko: 12" takana, 14" edessä
Akseliväli: 1170 mm (Ruotsin fiddy-yhdistyksen hyväksymä kilpailukäyttöön)
Koko: 165x75x91 cm
Istuinkorkeus: 82 cm
Ratastus: 15 / 37
Paino: 67 kg
Sytytys: CDI
Sytytystulpat: NGK

Näet tämän tuotteen kuljetuskustannukset yltä tuotteen hinnan alapuolelta. Mikäli tilaat useampia ajoneuvoja samanaikaisesti, maksat täyden kuljetushinnan vain ensimmäiseltä ajoneuvolta, ja sen jälkeen vain 45 € kultakin seuraavalta ajoneuvolta.

Varaosien kuljetushinta on aina 15 € tuotteen arvosta ja koosta riippumatta.