Crossit X-Pro FX 125cc

C-403

  • Vahva, klassinen runko-malli
  • Voimakkaasti kuvioidut renkaat maastoajoon
  • 14 tuuman etupyörä, 12 tuuman takapyörä
  • 2-mäntäinen levyjarru edessä ja takana
  • Reiälliset Wave-jarrulevyt
  • Vahva ilmajäähdytteinen 4-tahtimoottori
  • 11,5 hevosvoimaa, maksiminopeus 85 km/h
  • Klassinen 4-vaihteinen vaihdelaatikko 
Hinta alkaen 519,00 €
Varastossa
Lähetyshinta: 89,00

Edullinen crossipyörä

Crossipyörä X-Pro FX 125cc on täydellinen crossi sinulle, joka haluat kokeilla moottoriurheilua ilman että se maksaa omaisuuksia. Perustuen tunnettuihin rakenteeltaan hyväksi koettuihin Honda CRF -malleihin, joita on myös paranneltu monilta osin, on tämä lyhyesti sanottuna erittäin hyvä dirtbike ja hintansa arvoinen.

Alusta ja runkorakenne

Runko voi usein olla yksi heikoista kohdista monissa edullisissa crossareissa, mutta me olemme päättäneet sijoittaa hieman enemmän vahvaan klassiseen putkimalliseen runkorakenteeseen, jossa on täysin hitsatut saumat ja näin on saatu maksimaalinen vahvuus ja kestävyys. Takahaarukka on lujatekoinen BOX-mallinen tuplalaakeroidulla kiinnityksellä runkoon liitetty.

Pyörät, jarrut ja renkaat

Karkeakuvioisilla Guangli motocrossrenkailla saat hyvän pidon vaikeassakin maastossa ja 12-tuumaisella takapyörällä ja 14-tuumaisella etupyörällä saat oikean midsize-tuntuman, vaikka tämä dirtbike on sinällään melko niukka mittasuhteiltaan ja sopii pienemmillekin ajajille. Myös halvassa dirtbikessa pitää tietenkin olla jarrut huippuluokkaa. Siksi olemmekin varustaneet  tämän mallin 2-mäntäisillä hydraulisilla levyjarruilla sekä edessä että takana, ja tuulettuvat levyjarrut takaavat turvallisuuden.

Moottori ja vaihteisto

Tässä dirtbikessa on hyväksi todistettu ilmajäähdytteinen 4-tahtimoottori. Kokonaista 11,5 hevosvoimaa antaa huippunopeudeksi reilut 85 km/h ihanteellisissa olosuhteissa. Integroitu vaihdelaatikko on klassista 4-vaihteista mallia, joissa yksi vaihde on alhaalle ja muut ylöspäin. Koko moottori on suojattu alapuolelta voimakkaalla metallisella pohjapanssarilla.

Lisätietoja

Glem ikke å kjøpe olje! Dirtbiken leveres med en transportolje i motoren som må byttes før motoren startes første gangen. Vi anbefaler delsyntetisk 4-taktsolje 15W/40 1L. Det går mindre enn en liter olje på motoren ved oljebytte, men den eksakte oljemengden framgår av den medfølgende bruksanvisningen. Dirtbiken leveres komplett med bruksanvisning og servicebok samt et verktøysett.

Huom! Ennen ensimmäistä ajoa on tärkeä kontrolloida sekä tarvittaessa kiristää vanteiden pinnat! Lisäksi on tärkeää kontrolloida renkaiden ilmanpaineet!

Haluamme, että  kaikilla on varaa pitää hauskaa sorakuopalla!

Moottori: 1-sylinterinen, ilmajäähdytteinen 125 kuution nelitahtimoottori
Sylinteri: 54 mm x 54 mm
Polttoaine: 95-98 oktaania
Moottorin teho: 8,5 kw (11,56 hv) / 9500 kierrosta minuutissa
Käynnistys: Käynnistyspoljin
Vaihdelaatikko: Manuaalinen, nelivaihteinen (ykkösvaihde alas, loput ylös)
Voimansiirto: Ketju 420
Suurin sallittu paino: 150 kg
Etuiskunvaimennin: Vahvat jousivarret haarukassa
Etujarrut: Hydraulinen levyjarru, wave-levy
Takajarrut: Hydraulinen levyjarru, wave-levy
Tankin tilavuus: 3 l
Pyörien koko: 2.50 -14" edessä, 3.00 - 12" takana
Koko: 158x75x100 cm
Istuinkorkeus: 72 cm
Ratastus: 14 edessä, 37 takana
Paino: 78 kg
Sytytys: CDI
Huippunopeus: Yli 85 km/h ratastuksesta riippuen

Näet tämän tuotteen kuljetuskustannukset yltä tuotteen hinnan alapuolelta. Mikäli tilaat useampia ajoneuvoja samanaikaisesti, maksat täyden kuljetushinnan vain ensimmäiseltä ajoneuvolta, ja sen jälkeen vain 45 € kultakin seuraavalta ajoneuvolta.

Varaosien kuljetushinta on aina 15 € tuotteen arvosta ja koosta riippumatta.