Crossit X-Pro FX 70cc

C-401

  • Täydellinen aloittelijalle
  • Luotettava 4-tahtimoottori
  • Täysautomaattinen vaihdelaatikko
  • Sähkökäynnistys
  • Levyjarrut edessä ja takana
  • Miellyttävä iskunvaimennus
  • 10-tuumaiset laadukkaat vanteet
  • Voimakkaasti kuvioidut renkaat maastoajoon
Hinta alkaen 489,00 €
Varastossa
Lähetyshinta: 89,00

Luotettava 4-tahtinen pienimmille

Dirtbike X-Pro FX 70cc on meidän pienin 4-tahtisemme ja se on erinomainen malli vähän pienemmille, jotka kuitenkin haluavat kokea oikean “crossitunnelman”. Tätä dirtbikea käytetään monissa crossikouluissa ympäri maan ja se on saanut suosiota hyvänä ja ennen kaikkea edullisena vaihtoehtona esim. PW50- ja PW80-malleille.

Moottori ja vaihteisto

Vasta-alkajan dirtbiken pitää olla helposti ajettava, sillä muuten on vaarana mielenkiinnon loppuminen. Olemme luonnollisesti ottaneet tämän huomioon ja varustaneet siksi Dirtbike X-Pro FX 70cc -pyörän luotettavalla 4-tahtimoottorilla ja täysautomaattisella vaihdelaatikolla. Dirtbikessa on tietenkin myös sähkökäynnistys, koska monet nuoremmat ajajat voivat kokea käyntiin polkaisemisen raskaaksi ja vähän hankalaksi. Paina vain nappia, käännä kaasua ja sitten menoksi!

Jarrut, jousitus ja pyörät

Dirtbike X-Pro FX 70cc  on varustettu levyjarruilla edessä ja takana. 2-mäntäiset ja tuulettuvat wave-levyt  takaavat maksimaalisen jarrutuskyvyn kaikissa tilanteissa. Säädettävä takajousitus ja teleskooppi-etuhaarukka tarjoavat miellyttävän jousitusmukavuuden. 10 tuuman laatuvanteet vahvoilla alumiininavoilla sekä karkeakuvioiset maastorenkaat edessä ja takana antavat täydellisen pidon crossiradalla.

Lisätietoja

Älä unohda ostaa öljyä! Dirtbiken moottorissa on toimitettaessa kuljetusöljy, joka pitää vaihtaa ennen kuin moottori käynnistetään ensimmäisen kerran. Suosituksemme on Öljy 4-Tahti Puolisynteettinen 10W/40 1L. Öljyä kuluu öljynvaihdossa vähän alle litra, tarkka öljymäärä on kerrottu mukana olevassa käsikirjassa. Dirtbike toimitetaan käsikirjan ja pienen työkalusarjan kanssa.

Moottori: 1-sylinterinen, ilmajäähdytteinen 70 kuution nelitahtimoottori
Vaihdelaatikko: Automaatti
Polttoaine: 95-98 oktaania
Huippunopeus: Noin 60 km/h ajopaikasta ja kuljettajan painosta riippuen
Käynnistys: Sähköstartti
Sytytys: CDI
Voimansiirto: Ketju 420
Suurin sallittu paino: 90 kg
Etuiskunvaimennin: Vahvat jousivarret haarukassa
Etujarrut / Takajarrut: Hydraulinen levyjarru, wave-levy
Tankin tilavuus: 3 l
Pyörien koko: 10 tuumaa sekä edessä että takana
Koko: P
Istuinkorkeus: 65 cm
Ratastus: 16 edessä, 37 takana
Paino: noin 60 kg

Näet tämän tuotteen kuljetuskustannukset yltä tuotteen hinnan alapuolelta. Mikäli tilaat useampia ajoneuvoja samanaikaisesti, maksat täyden kuljetushinnan vain ensimmäiseltä ajoneuvolta, ja sen jälkeen vain 45 € kultakin seuraavalta ajoneuvolta.

Varaosien kuljetushinta on aina 15 € tuotteen arvosta ja koosta riippumatta.