Arvoisa asiakas. Postin lakon takia osa toimituksistamme saattavat viivästyä. Tämä koskee erityisesti asiakirjoja, rekisteröitävien ajoneuvojen kilpiä sekä varaosatoimituksia. Myös ajoneuvojen toimitukset DHL:n oman jakelualueen ulkopuolella saattavat viivästyä.

Ale

Crossit X-Pro FX 90cc

C-402

  • Täydellinen aloittelijalle
  • Automaattivaihteet
  • Sähkökäynnistys
  • Hydrauliset levyjarrut takana ja edessä
  • Jarrusatulassa 2 mäntää
  • Voimakkaasti kuvioidut renkaat maastoajoon
  • Vahva 4-tahtimoottori
  • 14 tuuman etupyörä, 12 tuuman takapyörä 
Hinta alkaen 449,00 € Normaali hinta 499,00 €
Varastossa
Lähetyshinta: 89,00

Helposti ajettava dirtbike vasta-alkajalle

Dirtbike X-Pro FX 90cc on täydellinen malli sinulle, joka haluat kokeilla moottoriurheilua yksinkertaisella tavalla. Tämä dirtbike on automaattivaihteinen ja sinun tarvitsee keskittyä vain kaasutukseen, jarrutukseen ja ohjaamiseen. Käynnistät sen helposti ohjaustangosta käynnistysnapilla, ei siis raskasta ja hankalaa polkemista.

Renkaat ja jarrut

Dirtbike X-Pro FX 90cc on aivan kuin “isoveljensä” Dirtbike X-Pro FX 125cc. Se on varustettu 14-tuumaisella eturenkaalla ja 12-tuumaisella takarenkaalla, jolla saadaan  oikea midsize-tuntuma. Hydrauliset sivujarrut edessä ja takana ovat tietenkin vakiona. Voimakkaat 2-mäntäiset Huating jarruosat takaavat parhaan mahdollisen jarrutustehon rajussakin ajossa. Karkeakuvioiset crossirenkaat tekevät renkaiden pito-ominaisuuksista parhaan mahdollisen vaikeassakin maastossa. 

Runko ja alusta

X-Pro FX 90cc dirtbikessa on tukeva, hitsattu, luotettavaa mallia oleva putkirunko, joka ei anna helposti periksi. Laatikkomallisen takahaarukan ja kaksoislaakeristen kiinnitysten yhdistelmä tekee siitä rakenteeltaan tasapainoisen, mitä harvoin näkee tämän hintaluokan dirtbikeissa.

Moottori ja vaihteisto

Dirtbike X-Pro FX 90cc on Orionin oma luotettava 7,5 hevosvoimainen 4-tahtimoottori. Sen integroitu vaihdelaatikko on täysautomaattinen, mikä tekee dirtbikesta helposti ajettavan, painat vain kaasua ja jarrua. Kaasutin on klassista venttiilimallia manuaalisella sokalla. Täydennä mielellään vaahtomuovisella urheiluilmansuodattimella ja saat suurimman mahdollisen suorituskyvyn dirtbikeesi.

Älä unohda öljyä! Ajoneuvo toimitetaan tehtaan kuljetus- ja varastoinitöljyllä. Moottoriöljy tulee vaihtaa ennen käyttöönottoa. Suosittelemme käytettäväksi puolisynteettistä 4-T 10W40 moottoripyöräöljyä, tuotenumerolla 10-000031. Öjlyä kuluu vaihdossa hieman vajaa 1l.

Moottori: 1-sylinterinen, ilmajäähdytteinen 90 kuution nelitahtimoottori
Käynnistys: Sähköstartti
Polttoaine: 95-98 oktaania
Moottorin teho: 7,5 kw (10,20 hv) / 9500 kierrosta minuutissa
Vaihdelaatikko: Automaattinen
Voimansiirto: Ketju 420
Suurin sallittu paino: 150 kg
Etuiskunvaimennin: Vahvat jousivarret haarukassa
Etujarrut: Hydraulinen levyjarru, wave-levy
Takajarrut: Hydraulinen levyjarru, wave-levy
Tankin tilavuus: 3 l
Pyörien koko: 2.50 -14" edessä, 3.00 - 12" takana
Koko: 158x75x100 cm
Istuinkorkeus: 72 cm
Ratastus: 14 edessä, 37 takana
Paino: 78 kg
Sytytys: CDI
Huippunopeus: Yli 70 km/h ratastuksesta riippuen

Näet tämän tuotteen kuljetuskustannukset yltä tuotteen hinnan alapuolelta. Mikäli tilaat useampia ajoneuvoja samanaikaisesti, maksat täyden kuljetushinnan vain ensimmäiseltä ajoneuvolta, ja sen jälkeen vain 45 € kultakin seuraavalta ajoneuvolta.

Varaosien kuljetushinta on aina 15 € tuotteen arvosta ja koosta riippumatta.