Ale

Harleyscooter X-Pro Fatboy

C-410

Huippunopeus:
Säädettävä
45 / 25 km/h

Moottori:
Sähkö, 1kW

Akku:
Lithium 12Ah

Kantama:
Jopa 40 km.

Swag:
100%

Jarrut:
Etu: Levy
Taka: Levy

Toimitus:
Kotiovelle

Osta nyt,
maksa myöhemmin

Toimitusaika:
5-8 arkipäivää

Varastossa
Hinta alkaen 749,00 € Normaali hinta 899,00 €
Lähetyshinta: 89,00

Täysin uusi tuote valikoimissamme, X-Pro FATBOY on uuden tyyppinen sähköskootteri erikoisleveillä renkailla. FATBOY -termistä on tullut nimitys kaikille tämäntyyppisille sähköskoottereille, jotka ovat yleistyneet vahvasti markkinoilla lähiaikoina. FATBOYn satulalla matkustaminen on erittäin mieluisaa ja sen ohjaaminen on lastenleikkiä. Muutaman testin jälkeen ohjaat skootteria helposti, kaasukahvan ja hyvin tasapainotettujen jarrujen avulla.  

Moottori

Tehokas 60-voltin 1000-wattinen moottori takaa sen, että pääset vaivatta ylämäkeen ja vastatuuleen.  Moottorin teho riittää takaamaan tasaisen vauhdin myös silloin, kun maasto on hieman haastavaa. Moottori on harjaton ja se ei pidä juurikaan ääntä, eikä kuumene.

Akku

60 voltin ja 12 Ah:n litiumakku (720 wattituntia) antaa jopa 40 km:n toimintasäteen yhdellä latauksella. Lataaminen tyhjästä täyteen akkuun kestää noin 6 tuntia ja mukana tuleva laturi on yhteensopiva standardi seinäpistokkeiden kanssa. Akku on hyvin suojattuna jännitteeltä ja kosteudelta astinlaudan alla, joka takaa myös optimaalisen matalan painopisteen.

Turvallisuus

Refleksi- ja äänitorvi. ISO12100, EN60240, EN15194 ja EN 61000 hyväksytty ja vaatimukset täyttävä. Suosittelemme aina kypärän käyttöä ajon aikana. Matala korkeus tekee ajoneuvon kyytiin nousemisesta, sekä sen päältä poistumisesta helppoa. Taittuva tuki ajoneuvon sivussa pitää sen pystyssä parkkeeratessa. Maksimilasti (sis. kuljettajan) jonka ajoneuvo kestää on 120 kg. Ajoneuvon paino ilman kuljettajaa on 60 kg. Ajoneuvo käynnistetään ja sammutetaan mukana tulevilla avaimilla.

Mukavuus

Korkeampi ohjaustanko antaa miellyttävän, suoran istuma-asennon, josta saat hyvän kokonaiskuvan ympäröivästä liikenteestä ja pystyt matkustamaan useita kilometrejä ilman käsien tai selän väsymistä. Vettä pitävä, tekonahkasta valmistettu pehmustettu istuin ehkäisee väsymystä kilometrien kertyessä.

Renkaat

Suurien renkaiden mittasuhteet ovat vakuuttavat. 225 / 55-8 on auton renkaiden veroinen rengaskoko ja takaa että sinut huomataan, minne tahansa olet menossa.

Valot

Ohjaustankoon on kiinnitettynä uusinta tyyppiä oleva led-lamppu.

Näyttö

Selkeä LED -valaistu näyttö antaa tietoa valitusta nopeustilasta, akun varauksesta, valaistuksesta ja virrasta.

Suorituskyky

Huippunopeus on 37-40 km/h, mutta rajoitinta kytkemällä ja ajamalla maltillisemmalla 20-23 km/h vauhdilla ajoneuvon ajomatka on jopa 40 km yhdellä latauksella. Jos et kulje huippunopeudella, pidennät siis ajomatkaa.

Jarrut

FATBOY on varustettu hyvin suunnitelluilla ja jäähdytetyillä hydraulisilla / mekaanisilla jarrulevyillä edessä ja takana. Ne tarjoavat optimaalisen jarrutusmatkan myös kylmällä ja märällä tiellä. Kuivissa olosuhteissa jarrutusmatka 20 km/h nopeudessa on vain 4 metriä.

Kuljetuspakkaus

Ajoneuvo toimitetaan jykevässä teräskehikossa, jonka sisällä on pahvikerros suojaamassa ajoneuvoa kuljetuksen aikana. Pakkaus hävitetään metalli- ja pahvijätteeseen lähimmällä keräysasemalla. Ajoneuvon ja pakkausmateriaalin yhteispaino on 73 kg.

HUOM!

Ajoneuvo ei sovellu käytettäväksi tieliikenteessä huippunopeutensa vuoksi.

Mitat (pituus, leveys, korkeus): 1800*1200*1410 mm
Akseliväli: 1300 mm
Maavara: 80 mm
Ajoneuvon paino: 60 kg
Akun paino: - kg
Akun tyyppi: Litium
Kantavuus: 120 kg
Huippunopeus: 40 km/h
Moottori: Integroitu harjaton moottori
Moottorin tyyppi: Harjaton DC
Teho: 1.0 kW
Käynnistys: Sähkö
Sytytys: Sähkö
Akkukapasiteetti: 12Ah
Latausaika: ~ 6 h
Lataussyklit: > 300
Ajomatka: ~ 40 km per lataus
Kytkin: Directdrift
Jarrut takana: Levyjarrut
Jarrut edessä: Levyjarrut
Eturenkaan ilmanpaine: 0.8 bar
Takarenkaan ilmanpaine: 0.8 bar
Renkaat: 8"

Tiistai

monitor

- Tilaukset tiistaina klo. 24:00 mennessä -

Keskiviikko - Torstai

loading

- Lähetykset kerätään ja lastataan runkokuormaan kohti Suomea -

Torstai - Maanantai

ship21

- Lähetykset kuljetetaan Suomeen DHL:n Turun terminaaliin -

Maanantai - Torstai

tour

- Lähetykset jaetaan asiakkaillemme ympäri Suomea -

Näet tämän tuotteen kuljetuskustannukset yltä tuotteen hinnan alapuolelta. Mikäli tilaat useampia ajoneuvoja samanaikaisesti, maksat täyden kuljetushinnan vain ensimmäiseltä ajoneuvolta, ja sen jälkeen vain 45 € kultakin seuraavalta ajoneuvolta. Varaosien kuljetushinta on aina 15 € tuotteen arvosta ja koosta riippumatta.