Maksuehdot

YLEISET EHDOT

Motorfinland noudattaa kaupankäynnissä kuluttajasuojalain 6 lukua koskien koti- ja etämyyntiä.

 


HINNAT

Kaikki motorfinland.fi:ssä olevat hinnat ovat euroissa ja sisältävät alv:n

 


TILAUS

Tehdessäsi tilauksen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Mikäli et ole vuorokauden kuluessa tilauksesta saanut tilausvahvistusta ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Tarkista kuitenkin ensin roskaposti- ja muut sähköpostisi kansiot. Lue huolellisesti läpi tilausvahvistuksesi ja tarkista että kaikki tiedot täsmäävät. Säästä tilausvahvistus jotta sinulla on se käsillä mikäli olet meihin yhteydessä. Rekisteröitävien ajoneuvojen mukana toimitetaan huoltokirja. Mikäli huoltokirja puuttuu tai on puutteellinen, asiakkaan on oltava ilmoitettava siitä Motorfinlandille 5 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

 


LASKU

Osta nyt – maksa toimituksen jälkeen!

Maksaessasi Resurs Bank laskulla asioit turvallisesti ja helposti. Sinun ei koskaan tarvitse antaa korttitietojasi ja maksat vasta toimituksen jälkeen.

  • Vastaanotat tuotteen aina ennen maksua
  • Maksuaika – 30-60 päivää *
  • Sinun ei koskaan tarvitse antaa korttitietojasi
  • Aina 14 päivän peruutusoikeus kuluttajasuojalain mukaisesti
  • Mahdollisuus osamaksuun

Laskusi lähetetään siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka annat tilauksesi yhteydessä.

Lasku on turvallinen maksutapa ja maksat vasta kun olet saanut tuotteesi. Sinun tarvitsee maksaa ostoksesi vasta seuraavassa kuussa, 30–60 päivää ostostapahtuman jälkeen. Teemme yhteistyötä Resurs Bankin kanssa, joka hallinnoi laskutusta puolestamme ja antaa asianmukaisen luottopäätöksen. Saat ilmoituksen päätöksestä nopeasti sähköisesti. Lasku lähetetään sähköpostitse, kun tuote postitetaan. Maksun puuttuessa tai ollessa riittämätön, lisätään lainmukainen muistutusmaksu (5 €) ja korko luoton käyttöajalta (22,00 %).

* Esimerkki: Asiakas tekee ostoksen 15. heinäkuuta ja saa laskun 15. elokuuta, laskutettu summa on maksettava kokonaisuudessaan Resurs Bankille viimeistään eräpäivänä 31. elokuuta. Tuolloin maksuaikaa on 45 päivää.

Mikäli sinulla on lisäkysymyksiä, olet tervetullut soittamaan Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@resurs.fi

Resurs Bank AB (publ) Suomen sivuliike, y-tunnus 2110471-4

Mikäli haluat jakaa maksusi osiin, on meillä myös tähän tarjottavana hyvä vaihtoehto yhteistyössä Resurs Bankin kanssa.OSAMAKSU

Mikäli haluat jakaa maksusi osiin, on meillä myös tähän tarjottavana hyvä vaihtoehto yhteistyössä Resurs Bankin kanssa. Saatuasi laskun kotiin lähetettynä, saat rauhassa valita kuinka pitkälle ajalle haluat osamaksusi jakaa. Luottopäätös tehdään sähköisesti ja saat tiedon päätöksestä nopeasti. Saat ensimmäisen laskusi ostosta seuraavana kuukautena ja valitset vasta silloin minkä suuruisissa erissä haluat maksaa.

  • Saat tuotteen kotiin aina ennen kuin maksat
  • Sinun ei koskaan tarvitse antaa korttitietojasi
  • Osta nyt – maksa seuraavan kuukauden lopussa
  • Maksa erissä korottomasti!
  • Voit milloin tahansa maksaa loppuvelan pois

Esimerkki: Asiakas tekee ostoksen 15. heinäkuuta ja saa laskun n. 15. elokuuta. Asiakas valitsee minkä suuruisissa erissä haluaa maksaa ja maksaa ensimmäisen erän Resurs Bankille viimeistään eräpäivänä 31. elokuuta. Resursbank tarjoaa 12kk korotonta maksuaikaa. Osamaksusopimukseen lisätään kauppahinnan lisäksi käsittelymaksu 4,80€ sekä tilinhoitomaksu 25,00€.

Mikäli sinulla on lisäkysymyksiä, olet tervetullut soittamaan Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@resurs.fi

Resurs Bank AB (publ) Suomen sivuliike, y-tunnus 2110471-4

Lue lisää maksuvaihtoehdoista täältä.


KORTTIMAKSU

Helppoa ja nopeaa. Maksa kassalla joko Visalla tai Mastercardilla. Henkilötietosi tallennetaan henkilötietolain mukaisesti toimitus- ja maksutavan varmistamiseksi. Emme luovuta tietojasi muille osapuolille, lukuunottamatta poliisille mikäli se on oleellista käynnissä olevalle tutkimukselle.

 


RAHTI/TOIMITUS

Kaikkiin tilauksiin lisätään toimitusmaksu. Maksun suuruus ilmenee jokaisen tuotteen omalla sivulla. Mikäli tilaat ajoneuvon, ja samalla varusteita tai varaosia, maksat vain ajoneuvon toimituskulut. Tilatessasi kaksi tai useampaa ajoneuvoa toimituskulut tulevat alennettuina.

 


TOIMITUSEHDOT

Tuotteemme toimittaa ensi kädessä DHL. Pienemmät lähetykset voidaan myös lähettää Postnordilla tai Postilla. Normaali toimitusaika no 5-8 työpäivää tilauksen tekemisestä. Toimitukset taajamien ulkopuolelle saattavat kuitenkin kestää tavanomaista pidempään ja niitä saattaa myös kuljettaa valitsemamme toimitusliikkeen alihankkijat. Motorfinland ei ota silloin vastuuta viivästyneestä kuljetuksesta. Ystävällisesti olkaa yhteydessä DHL:ään mikäli teillä on toimitusajankohtaan liittyviä kysymyksiä.

 


TILAUKSEN PERUUTUS

Mikäli haluat perua jo tehdyn tilauksen olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme; asiakaspalvelu@motorfinland.fi Jos tilauksesi on jo lähetetty tulemme perimään teiltä kaikki kulut mitä kuljetuksen keskeytys ja palautus meille aiheuttaa.

 


KAUPAN PERUUTUS JA PALAUTUSOIKEUS

Asiakkaana sinulla on täysi 14 päivän kaupan peruutus ja palautusoikeus laskien siitä päivästä kun olet vastaanottanut tuotteen. Sinulla on oikeus tutustua tuotteeseen ulkoisesti varmistaaksesi että tuote on se minkä olet tilannut. Mikäli haluat palauttaa tuotteet on sinun ilmoitettava siitä meille 14 päivän sisällä mieluiten sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@motorfinland.fi

Mikäli tuote on käytetty, kulunut, rikki tai muutoin käsitelty tavalla joka ei ole tarpeellista sen oikeellisuuden varmistamiseksi Motorfinland pidättää oikeuden vähentää palautussuorituksessa arvon aleneman verran. Arvon alenema määritellään tapauskohtaisesti palautuksen saavuttua keskusvarastolle Åstorpiin. Palautuskustannuksista vastaa asiakas. Palautuslähetystä ei voi tehdä postiennakolla tai jälkivaatimuksena. Meillä ei valitettavasti ole valmiutta lähettää lähetysasiakirjoja, osoitelappuja tms. mikäli asiakas haluaa palauttaa tuotteen. Asiakas vastaa kuljetuksesta ja käyttää siihen valitsemansa kuljetusliikettä ja muotoa. Asiakas vastaa myös palautuskuljetuksen aikaisista kuljetusvaurioista mikäli vauriot johtuvat puutteellisesta pakkaamisesta. Käsittelyn nopeuttamiseksi tulisi lasku/lähetyslista liittää palautukseen.

Peruutus ja palautusoikeus ei koske elektroniikka- ja sähköosia. (CDI-box, kelat, sytytyspuolat jne.)

 


TOIMITUSOSOITTEEN MUUTOS

Varmista että antamasi toimitusosoite ei sisällä virheitä. Mikäli haluat muuttaa toimitusosoitetta toimituksen jo lähdettyä varastosta Motorfinland perii 25€ suuruisen kuljetusmuutosmaksun.

Mikäli maksutavaksi on valittu lasku tai osamaksu toimitamme tuotteet ainoastaan asiakkaan väestötietojärjestelmään merkittyyn osoitteeseen.

 


KULJETUSVAURIO

Mahdolliset kuljetusvauriot tulisi aina ensi kädessä tehdä kuljetusliikkeelle. Vastaanottaessasi lähetystä tarkista aina lähetyksen ulkoinen kunto. Mikäli on pienikin vaurio pyydä saada tehdä kuljetuksesta varauma. Piilovauriot tulisi ilmoittaa kuljetusliikkeeseen 7 päivän sisällä toimituksesta. Kun olet saanut kuljetusliikkeeltä reklamaatio/asianumeron, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

 


NOUTAMATON/VASTAANOTTAMATON LÄHETYS.

Mikäli asiakas ei nouda tai suostu vastaanottamaan lähetystä asiakkaalta tullaan perimään sekä toimituksen että palautuksen lähetyskulut.

 


TAKUU

Kaikilla tuotteillamme on toimivuustakuu. Rekisteröitävien ajoneuvojen mukana toimitetaan huoltokirja. Mikäli huoltokirja puuttuu tai on puutteellinen, asiakkaan on oltava ilmoitettava siitä Motorfinlandille 5 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Joillakin tuotteilla myös rajoitettu aikaan- tai ajomäärään sidottu takuu. Lue lisää takuuehdoistamme täältä: https://motorfinland.fi/takuutietoa

 


REKLAMAATIO

Mikäli tuotteessa on materiaali-, valmistus-, tai muu takuunalainen virhe teillä on oikeus reklamoida tuote. Reklamaatio on tehtävä viipymättä kun virhe huomataan. Nopean käsittelyn takaamiseksi suosittelemme että käytätte reklamaatiolomakettamme osoitteessa: https://motorfinland.fi/reklamaatiolomakkeeseen?

 


RIITA-ASIAT

Mahdollisissa riita-asioissa sinulla on oikeus kääntyä kuluttajariitalautakunnan puoleen. https://www.kuluttajariita.fi Motorfinlandin käytäntö on noudattaa kuluttajariitalautakunnan suosituksia.


FORCE MAJURE

Motorfinlandista riippumattomat syyt kuten sota, muu poikkeustila, luonnonkatastrofit ja muut poikkeukselliset sääilmiöt, työtaistelut, viranomaistoiminta, alihankkijoiden toimitusten peruuntuminen tai viivästyminen sekä muut ei ennakoitavat tapahtumat voidaan luokitella Force Majure:ksi. Tarkoittaen että Motorfinland vapautuu vastuustaan noudattaa kauppasopimusta niiltä osin kuin Force Majure –tapahtumat siihen vaikuttavat.