Maksuehdot

Viarelli-Centerin vapaa-ajan ja kilpailuajoneuvoja (ei tiekäyttöön tarkoitettuja ajoneuvoja) koskevat samat kuluttajansuojalain mukaiset takuuehdot, joita muutkin alan toimijat noudattavat. Alla olemme väärinkäsitysten välttämiseksi halunneet esittää ehdot mahdollisimman selkeästi. Vapaa-ajan ja kilpailuajoneuvojen, joita saa käyttää ainoastaan kilparadoilla ja muilla suljetuilla alueilla, odotetaan joutuvan niin kovalle koetukselle, että niille ei voida myöntää mikäänlaista takuuta niiden käyttöönoton jälkeen. Tämä koskee kaikkia tämän osion ajoneuvoja valmistajasta ja hintaluokasta riippumatta. Vapaa-ajan ja kilpailuajoneuvoille myönnetään kuitenkin toimintatakuu. Toimintatakuulla tarkoitetaan, että takaamme tuotteen olevan ehjä, täydellinen ja täysin toimiva toimitusajankohtana. Tämä takuun voimassaolo lakkaa, kun tuote on otettu käyttöön, ja asiakas maksaa mahdolliset varaosat ja korjaukset itse. Muistathan siis tarkistaa, että ajoneuvosi toimii ja että siinä ei ole mitään vikoja, kun olet ottanut ajoneuvosi vastaan. Mikäli ajoneuvossa ilmaantuu vikoja tai puutteita, ilmoita niistä meille välittömästi reklamaatiolomakkeella, jonka löydät tämän sivun oikeasta reunasta. Vioista on huomautettava ennen kuin ajoneuvo otetaan käyttöön. Kun olet ottanut ajoneuvon käyttöön, sinun katsotaan todenneen sen virheettömäksi, ja Viarelli-Center ei ole enää vastuussa siinä mahdollisesti ilmenevistä vioista. Yllä esitetyt ehdot koskevat ainoastaan vapaa-ajan ja kilpailuajoneuvoja. Tieliikenteeseen rekisteröidyillä ajoneuvoilla on 1 vuoden takuu, ellei muuta ilmoiteta. Emme vastaa näiden ehtojen mahdollisista sisältövirheistä. Mikäli sinulla on kysyttävää näistä ehdoista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Nopeat toimitukset DHL:n kautta tai postitse

Haluamme tarjota asiakkaillemme erilaisia toimitus- ja maksuvaihtoehtoja, jotta verkko-ostot sujuvat aina turvallisesti ja mukavasti.


LASKU

Osta nyt – maksa toimituksen jälkeen!

Maksaessasi Resurs Bank laskulla asioit turvallisesti ja helposti. Sinun ei koskaan tarvitse antaa korttitietojasi ja maksat vasta toimituksen jälkeen.

  • Vastaanotat tuotteen aina ennen maksua
  • Maksuaika – 30-60 päivää *
  • Sinun ei koskaan tarvitse antaa korttitietojasi
  • Aina 14 päivän peruutusoikeus etämyyntilain mukaisesti
  • Mahdollisuus osamaksuun

Laskusi lähetetään siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka annat tilauksesi yhteydessä.

Lasku on turvallinen maksutapa ja maksat vasta kun olet saanut tuotteesi. Sinun tarvitsee maksaa ostoksesi vasta seuraavassa kuussa, 30–60 päivää ostostapahtuman jälkeen. Teemme yhteistyötä Resurs Bankin kanssa, joka hallinnoi laskutusta puolestamme ja antaa asianmukaisen luottopäätöksen. Saat ilmoituksen päätöksestä nopeasti sähköisesti. Lasku lähetetään sähköpostitse, kun tuote postitetaan. Maksun puuttuessa tai ollessa riittämätön, lisätään lainmukainen muistutusmaksu (5 €) ja korko luoton käyttöajalta (22,00 %).

* Esimerkki: Asiakas saa laskun 15. heinäkuuta, laskutettu summa on maksettava kokonaisuudessaan Resurs Bankille viimeistään eräpäivänä 31. elokuuta. Tuolloin maksuaikaa on 45 päivää.

Mikäli sinulla on lisäkysymyksiä, olet tervetullut soittamaan Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@resurs.fi

Resurs Bank AB (publ) Suomen sivuliike, y-tunnus 2110471-4

Mikäli haluat jakaa maksusi osiin, on meillä myös tähän tarjottavana hyvä vaihtoehto yhteistyössä Resurs Bankin kanssa.


OSAMAKSU

Mikäli haluat jakaa maksusi osiin, on meillä myös tähän tarjottavana hyvä vaihtoehto yhteistyössä Resurs Bankin kanssa. Saatuasi laskun kotiin lähetettynä, saat rauhassa valita kuinka pitkälle ajalle haluat osamaksusi jakaa. Luottopäätös tehdään sähköisesti ja saat tiedon päätöksestä nopeasti. Saat ensimmäisen laskusi ostosta seuraavana kuukautena ja valitset vasta silloin maksuvaihtoehdon.

  • Saat tuotteen kotiin aina ennen kuin maksat
  • Sinun ei koskaan tarvitse antaa korttitietojasi
  • Osta nyt – maksa seuraavan kuukauden lopussa
  • Maksa erissä korottomasti!
  • Voit milloin tahansa maksaa loppuvelan pois

Esimerkki: Asiakas tekee ostoksen 15. heinäkuuta ja saa laskun n. 15. elokuuta. Laskutettu summa on maksettava kokonaisuudessaan Resurs Bankille viimeistään eräpäivänä 31. elokuuta. Tuolloin maksuaikaa on 45 päivää.

Mikäli sinulla on lisäkysymyksiä, olet tervetullut soittamaan Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@resurs.fi

Resurs Bank AB (publ) Suomen sivuliike, y-tunnus 2110471-4

Lue lisää


KORTTI JA MAKSUSUORITUS PANKKIIN

Motorfinlandissa toimii Visa ja MasterCard. Tallennamme henkilökohtaiset tiedot henkilötietolain mukaisesti toimitus- ja maksutavan varmistamiseksi. Emme paljasta henkilökohtaisia tietoja muille osapuolille kuin poliisille käynnissä olevassa tutkimuksessa. Kun maksat luottokortilla tai suoraan pankkiin emme näe näitä koska tämä tapahtuu Paynovan sivuilla. Korttimaksu on maksuton!

Jos valitset maksusuoritus pankkiin niin siirryt verkkopankin, jossa voit kirjautua sisään normaalisti ja tehdä maksusuorituksen. Kun maksu on hyväksytty liityt takaisin sivuillemme, josta saat tietää että osto on valmis ja sitten toimitustiedot. Maksusuoritus pankkiin on maksuton!

Henkilötietosi tallennetaan verkkokauppaamme henkilötietolain mukaisella tavalla tilausten toimitusta ja maksamista varten. Henkilötietojasi ei luovuteta kolmannelle osapuolelle (poikkeuksena poliisi käynnissä olevan tutkimuksen takia). Verkkokaupan luotto- ja pankkikorttimaksut välittää Paynova salatussa muodossa, eikä tietoja luovuteta Motorfinlandille.


LOPPUUNMYYDYT TUOTTEET

Verkkosivuiltamme näet jokaisen tuotteen varastotilanteen. Vaikka tuotetta ei olisikaan varastossa, voit silti tehdä tilauksen. Lähetämme tuotteen sinulle heti, kun olemme saaneet täydennystä varastoomme.

Loppuunmyytyjen tuotteiden tilaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä: toimitamme tuotteet tilaajille siinä järjestyksessä, kun heidän tilauksensa ovat saapuneet meille.

Loppuunmyydyn tuotteen tilaus ei ole sitova. Mikäli olet valinnut maksutavaksi etukäteismaksun ja maksanut summan tilillemme, palautamme rahat välittömästi, jos perut tilauksesi. Tässä tapauksessa on hyvin tärkeää, että perut tilauksesi tilausvahvistuksen ohjeiden mukaan.

Tuotteen ennakkotilaus tehdään kuten tavallisetkin tilaukset, eli verkkokaupan kautta.


TOIMITUSOSOITTEEN MUUTOS

Muista varmistaa, että antamassasi toimitusosoitteessa ei ole virheitä. Mikäli haluat muuttaa toimitusosoitetta sen jälkeen, kun tuote on lähtenyt varastostamme, perimme tästä 25 euron maksun. Mikäli teet tilauksesi laskua vastaan tai haluat maksaa osamaksulla, voimme toimittaa tuotteet ainoastaan väestörekisterin mukaiseen osoitteeseesi.


KAUPAN PERUUTTAMISOIKEUS

Motorfinlandin/Viarellicenterin asiakkaana sinulla on oikeus peruuttaa kauppa 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamispäivästä. Peruuttamisoikeus koskee ainoastaan alkuperäiskunnossa ja virheettömässä alkuperäispakkauksessa olevia tuotteita. Ota aina yhteyttä asiakaspalveluumme ennen tuotteen palauttamista.

Palautuksen postimaksut maksat itse tilaajana. Asiakasta veloitetaan tuotteelle kuljetuksessa tapahtuneista vaurioista, mikäli tuotetta ei ole pakattu tarpeeksi hyvin. Palautusta ei saa tehdä postiennakolla eikä jälkivaatimuksella. Säilytä kuitti tuotteen lähettämisestä - muistathan, että olet vastuussa palautuslähetyksestä siihen saakka, kun se on saapunut meille. Lähetä palautettavan tuotteen mukana myös lähetyslista/lasku. Tämä nopeuttaa asiasi käsittelyä huomattavasti.

Elektroniikka-, sähköosissa ei ole vaihto-, eikä palautusoikeutta (CDI box, kela, lähde kela ja sytytyspuola jne.) joten ole erikoisen tarkka jotta tilaat oikeat osat.