Viarelli Agrezza ATV 90cc mattamusta/punainen

150050

  • Sähkökäynnistys
  • Automaattiset vaihteet
  • Peruutusvaihde
  • Mono chock takajousitus
  • Wide body etuosa
  • Levyjarru takana
  • Tuplat rumpujarrut edessä
  • Hydrauliset iskunvaimentajat
1 359,00 €
Varastossa
Lähetyshinta: 89,00

Uusi AGREZZA 90 on varustettu samankaltaisilla varusteilla, jotka tekevät isoveljet niin kiehtoviksi, ja mahtaviksi. Jos etsit pienempää QUAD:ia, niin AGREZZA 90 tarjoaa sinulle enemmän hauskuutta rahan edestä. Isoveljiin verrattuna ei siitä puutu mitään, kun se on varustettu ilmajäähdytteisellä yksisylinterisellä 4- tahti bensamoottorilla, jossa on käynnistysmoottori, ja puoliautomaattisella vaihdelaatikolla. AGREZZA 90 tarjoaa sinulle riittävästi tehoa, ja iloa, jopa sinulle, joka mieluimmin haluat hillittyä vauhtia, ja silti säilyttää kaikki hauskat, ja arvostetut ominaisuudet. Se painaa vähemmän kuin isoveljensä, ja tuntuu helppokäyttöisemmältä, ja yksinkertaisemmalta. Komponenttivalinta perustuu ajatukseen luoda inspiroivaan ajoon tarkoitettu kalu.

Moottori

AGREZZA 90 on varustettu ilmajäähdytteisellä yksisylinterisellä 4- tahti moottorilla, joka käynnistetään helposti käynnistysmoottorin avulla ilman potkukäynnistystä, kuten monet kilpailijoiden mallit. Moottorissa on mahtava pohjaveto, eikä sille tarvitse antaa niin paljon kierroksia, ennen reagointia. Korkealaatuinen moottori tekee tästä mallista kestävän, ja sinun tarvitsee vain tehdä pienehkön säännöllisen huollon. Pakoputki on piilossa, ja varustettu lämpösuojalla, joka estää sinua tahattomasti polttamasta itseäsi kuumassa pakoputkessa. Äänitaso on hillitty, mutta riittävä pihalle kuuluva.

Liikkeelle lähtö

Puoliautomaattinen, kytkimellä varustettu vaihteisto, tekee ajosta helpon, ja takaa täyden hallinnan ajon aikana. Ketju varmistaa tehon siirron moottorin ja vankan taka-akselin välillä.

Renkaat

Vankoilla vanteilla, ja 7 tuuman renkailla on AGREZZA 90:a erittäin helppoa kääntää, ja muutenkin käyttäjäystävällinen. Renkaiden kompakti ulkomitta, ja karkea kuvio varmistaa aina tarvittaessa oikean pidon menettämättä stabiliteettiaan. Tämä kombinaatio varmistaa parhaimmat ajo-ominaisuudet jopa huonoissa maasto-olosuhteissa.

Jarrut

Jarrutehon suhteen ei sinulle ole jätetty mitään toivomisvaraa alustatasosta riippumatta, kun AGREZZA 90 on varustettu integroiduilla rumpujarruilla takana, ja tuplilla levyjarruilla edessä. Jarrulevyt on ilmastoidut, ja suuret yksinkertainen mäntä jarrusatulat takaavat optimaalisen jarrutehokkuuden.

Jousitus

Hyvä jousitus on välttämätön hyväksyttävän mukavuuden, ja turvallisuuden saavuttamiseksi. AGREZZA 90 on varustettu kaksipuolisella hydraulisella iskunvaimentajalla edessä, ja yhdellä hydraulisella mono vaimentajalla takana, jotka takaavat positiivisen vaikutuksen ajo-ominaisuuksille. Vaikutustasoa voit helposti säätää yksinkertaisien työvälineiden avulla. 

Runko

Kuten isoveli, niin myös AGREZZA 90:ssa on kestävämpi CrMo runko tyyppi, joka varmistaa vankkuuden, ja silti joustavan rungon. Rungon rakenne takaa optimaaliset ajo-ominaisuudet, ja tarvittavan pidon.

Mittari

Kaksi kirkasta valoa osoittaa vapaanvaihteen päällä olon, ja, että moottori on käynnistysvalmis.

Voimansiirto

O- renkaan ketju varmistaa tehon viennin taka-akseliin. AGREZZA 90 on varustettu automaatti vaihteistolla, joka tekee kokemattomankin ajurin ajon helpoksi.

Mukavuus

AGREZZA 90 on tehty sinua viihdyttäväksi kaikissa olosuhteissa. Sen suorituskyvystä, ja ajo-ominaisuuksista huolimatta istut siinä mukavasti hiukan pystyasennossa. Satula on pehmustettu, ja tarjoaa hyväksyttävän mukavan istuma-asennon sen urheilumaisesta kompaktista koosta huolimatta. Sinulla on hyvä liikkuma-ala, ja saat helposti täyden hallinnan aktin ajon aikana. Säärien ja jalkojen hyvä liikkumatila varmistaa, että istut turvallisesti, ja voit vaikka ryhdistyä kovempaan ajoon. Satulan päällys on kestävää materiaalia, joka kestää sekä likaa että kosteutta. Suuret, suojaverkolla varustetut, teräksiset jalkatapit takaavat varmat jalkaotteet, joka vähentää putoamisriskiä.

Valot

Hyvä valistus on liikenteessä pakkoasia. AGREZZA:n asiakkaat käyttävät suureksi osaksi ajoneuvojaan huvin vuoksi, suljetuilla, aidatuilla paikoilla, joten yksinkertaisempi valosysteemi on tarpeeksi riittävä.

Älä unohda öljyä

Ajoneuvo toimitetaan tehtaan kuljetus- ja varastoinitöljyllä. Moottoriöljy tulee vaihtaa ennen käyttöönottoa. Suosittelemme käytettäväksi puolisynteettistä 4-T 10W40 moottoripyöräöljyä, tuotenumerolla 10-000031. Öjlyä kuluu vaihdossa hieman vajaa 1l.

Yttre mått (längde, bredd, höjd): 1340 x 890 x 870 mm
Hjulbas: 930 mm
Markfrigång: 90 mm
Vikt: 87kg
Lastkapacitet: 60kg
Högsta hastighet: 65km/h
Motormodell: 1 cylinder, 4-takt, luftkyld
Motortyp: Loncin
Cylinderdiameter x slaglängd: Y21-90
Cylindervolym: 86 cc
Kompression: 8.5-1
Effekt: 4 kW/7500 r/min
Tändstift: A7RTC
Starttyp: Elektrisk
Tändning: CDI
Tankkapacitet: 2.5 L
Bränsle: 95/98 blyfri
Motorolja: SF15W/40
Motorolja mängd: -
Bakväxelolja: -
Bakväxel oljemängd: -
Koppling: Automat
Broms bak: Trumbroms
Broms fram: Skivbroms
Lufttryck fram- och bakhjul: 2.2 bar
Sitthöjd (från fotstöd): ca 45 cm
Fälg: 7"

Näet tämän tuotteen kuljetuskustannukset yltä tuotteen hinnan alapuolelta. Mikäli tilaat useampia ajoneuvoja samanaikaisesti, maksat täyden kuljetushinnan vain ensimmäiseltä ajoneuvolta, ja sen jälkeen vain 45 € kultakin seuraavalta ajoneuvolta.

Varaosien kuljetushinta on aina 15 € tuotteen arvosta ja koosta riippumatta.