Moposkotteri Viarelli Matador Euro5

C-079

Hinta alkaen 2 099,00 €
Varastossa
Ilmainen toimitus

Nopeita faktoja

Luokka: 
L1e -
45 km/h

Tankki:
4,5L

€ / 100km
n. 3€

Vanteet:
Alu 12"

Moottori:
2,4 kW
Suoraruisku

Levyjarru:
Edessä

Toimitus:
kotiovelle

Osta nyt,
maksa myöhemmin.

Toimitusaika:
6-12
arkipäivää

Nopeita faktoja

Viarelli Matador

Viimeisimmällä designilla ja Euro4 standardin tekniikalla päivitetty Matador on skootteri sinulle, joka tyydyt vain parhaaseen. Ylimitoitetut jarrut, 12” kevytmetallivanteet ja toimintavarma suoraruiskumoottori on vain osa yksityiskohdista, jotka tekee Matadorista yhden pohjoismaiden suosituimmista skoottereista. Matador on sinulle, joka etsit suorituskykyä ja toiminnallisuutta, ulkonäöstä tinkimättä.

Helppo toimitus ja rekisteröinti

Toimitus kotiovelle ja vaivaton rekisteröintiprosessi netissä. Lue lisää täältä. 

Moottori

Matadorissa on varmatoiminen GY6-tyyppinen moottori varustettuna EFI (Electric Fuel Injection) suoraruiskulla. Kokemuksella hyväksi ja kestäväksi havaittu moottori on päivitetty täyttämään Euro4 päästöstandardit. Tämä antaa Matadorille pienemmän polttoainekulutuksen ja tekee siitä vähemmän ympäristöä kuormittavan, vaikka se tuottaa 2,4 kW tehoa 7500 kierroksella ja vääntöä jopa 3Nm vain 5000 kierroksella.  Polttoaineena toimii tavallinen 95/98 oktaaninen lyijytön bensiini, jolla moottori tuottaa voimaa ja vääntöä suurella skaalalla. Erityisen suotavaa haastavissa kaupunkiolosuhteissa, jossa moottorin suorituskyky vaikuttaa suoraan matkanteon turvallisuuteen.

Kulutus

Matador kuluttaa n. 2,5l. bensiiniä 100 km:llä, joten 4,5l. tankilla pääset hyvissä olosuhteissa jopa 180km.

Vaihteisto

Matador on varustettu CVT (Continuously Variable Transmission) automaattisella vaihdelaatikolla. Tämä tekee ajamisesta tehokasta, helppoa ja vaivatonta, siirtäen voiman suoraan ilman vaihteiden vaihtamista. Taas omiaan haastavissa kaupunkiolosuhteissa.

Pyörät

Hienosti muotoiluilla 3-pinnaisilla 12” kevytmetallivanteilla ja matalaprofiilirenkailla, Matador tarttuu tienpintaan optimaalisesti haastavassakin ajossa.

Jarrut

Hydrauliset kaksimäntäiset jarrut yhdistettynä ylimitoitettuihin wave-levyihin, Matadorin jarruteho ei ole koskaan ongelma.

Jousitus

Toisin kun monessa muussa vastaavan hintaluokan skootterissa, Matadorissa on kaksoistakajousitus, antaen paitsi lyömättömän ajomukavuuden, myös lisää jäykkyyttä, jonka tuntee ja huomaa lisättynä pitona ja mukavuutena suuremmilla nopeuksilla. Myös etujouset ovat korkealaatuiset ja kaksitoimiset maksimaalisen ajomukavuuden takaamiseksi.

Runko

Matador painaa vain 90kg ja tämä, yhdistettynä laadukkaaseen teräsrakenteeseen sekä tehoon, tekee Matadorista mukavan ajaa kaikissa olosuhteissa.

Mittaristo

Tyylikästä mittaristoa on selkeää ja helppoa lukea.

Säilytystilat

Matadorissa on verrattaen iso säilytystila satulan alla. Satula aukeaa vaivattomasti vääntämällä avainta vastapäivään virtalukossa. Lisävarusteena on saatavilla tavaraboksi, mikäli tarvitset lisää säilytystilaa.

Mukavuus

Matador kuljettaa vaivatta ja mukavasti 2 henkeä. Matkustajan sisääntaittuvat jalkatuet integroituvat hienosti skootterin linjoihin. Kaksiosaisen satulan Cordura™-tyyppinen päällysmateriaali on sekä äärimmäisen kestävä, että vettä hylkivä.

Valaistus

Voimakas halogeenivalonheitin edessä ja LED-valot takana sekä vilkuissa, antavat varmasti tarpeeksi valoa pimeässäkin.

Tiistai

monitor

- Tilaukset tiistaina klo. 24:00 mennessä -

Keskiviikko - Torstai

loading

- Lähetykset kerätään ja lastataan runkokuormaan kohti Suomea -

Torstai - Maanantai

ship21

- Lähetykset kuljetetaan Suomeen DHL:n Turun terminaaliin -

Maanantai - Torstai

tour

- Lähetykset jaetaan asiakkaillemme ympäri Suomea -

Näet tämän tuotteen kuljetuskustannukset yltä tuotteen hinnan alapuolelta. Mikäli tilaat useampia ajoneuvoja samanaikaisesti, maksat täyden kuljetushinnan vain ensimmäiseltä ajoneuvolta, ja sen jälkeen vain 45 € kultakin seuraavalta ajoneuvolta. Varaosien kuljetushinta on aina 15 € tuotteen arvosta ja koosta riippumatta.