Moposkotteri Viarelli Monztro Euro5

C-081

 

 

Luokka: 
L1e -
45 km/h

Tankki:
6,4L

€ / 100km
n. 3€

Vanteet
Alu 12"

USB-pistoke:
Kyllä

Levyjarru:
Edessä

Toimitus:
kotiovelle

Osta nyt,
maksa myöhemmin.

Toimitusaika:
6-12
arkipäivää
Arvioitu olevan varastossa: 2021-04-23
Hinta alkaen 2 199,00 €
Ilmainen toimitus

Viarelli Monztro™

Viarelli Monztro™ on premium-luokan skootteri korkealla suorituskyvyllä, aggressiivisella muotoilulla ja isolla määrällä ajonautintoa.

Monztro™ on viimeisin lisäyksemme skootteriperheeseen. Monztro™ on tarkoitettu sinulle, joka et tee kompromisseja laadun ja uusimman tekniikan suhteen. Monztro™ on täysin uusi malli useaan eri käyttötarkoitukseen, jonka ajo-ominaisuudet antavat vakautta ja turvallisuutta haastavimmissakin olosuhteissa. Viimeisin moottorimalli antaa ajamiselle luonnetta, uusittu jousitus tekee ajamisesta mukavaa, automaattilaatikko tekee ajamisesta helppoa ja ylimitoitetut levyjarrut tekevät ajamisesta turvallista. Kaikki hyvä yhdessä paketissa.

Helppo toimitus ja rekisteröinti

Toimitus kotiovelle ja vaivaton rekisteröintiprosessi netissä. Lue lisää täältä. 

Moottori

Monztron™ ilmajäähdytteinen ”minarelli”-tyyppinen EC nelitahtimoottori tarjoaa vääntöä, voimaa ja tehoa kaikkiin tarpeisiin.  Moottori on yksi markkinoiden luotettavimmista moottoreista, joten voit keskittyä ajamaan minne haluat korjaamon sijaan. Moottori tarjoaa hyvin voimaa jo matalilla kierroksilla, mikä tekee kaupunkiajostakin mukavaa, puhumattakaan suuremmalla kuormalla ajosta. Monztro™ tarjoaa 2,1Nm vääntöä 7500 kierroksella, tarkoittaen että se on nopea kiihdytyksissä, eikä hyydy kuormituksen alla, kuten jotkin muut 4-tahtimoottorimopot.

Vaihteisto

Pehmeä automaattinen CVT-vaihteisto tekee ajamisesta helppoa, kun sinun ei tarvitse miettiä sopivaa vaihdetta kuhunkin tilanteeseen – oikea vaihde on aina päällä.

Pyörät

Monztrolla on vakiona hienot 12” kevytmetallivanteet, ja urheilullisen profiilin renkaat, jotta ajaminen olisi mahdollisimman mukavaa.

Jarrut

Hydrauliset kaksimäntäiset levyjarrut sekä edessä että takana takaavat optimaalisen jarrutehon – tilanteessa kuin tilanteessa.

Jousitus

Jousitusmukavuuden lisäksi iskunvaimentimet vaikuttavat mopon jäykkyyteen ja tukevuuteen. Monztro™ on varustettu vahvistetuilla kaksitoimisilla iskunvaimentimilla edessä, antaen optimaalisen ajotuntuman. Takana ei ole kuluja säästelty – 2 kaksitoimista iskunvaimenninta sielläkin. Pito ja ajotuntuma pysyvät loistavina isollakin kuormalla ja kaarteissa.

Runko

Monztro™ painaa vain 99kg, joka omalta osaltaan vaikuttaa ajamisen helppouteen. Runko on valmistettu jäykästä, korkealaatuisesta teräksestä, tehden ajoneuvostasi äärimmäisen mukavan ajettavan.

Mittaristo

Kompakti yhdistelmä-mittaristo (analog/digital) on kehitetty mopon muotoilua mukaillen. Kombi-mittaristo näyttää sinulle paitsi nopeuden, kierrosluvun ja ajomatkan, myös merkkivalot vilkuille, lähi-ja kaukovaloille. Voit itse vaihtaa taustavalon värin ja nollata trip-mittarin muutamalla napinpainalluksella.  Mittariston alapuolella vasemmalta löydät myös USB-pistokkeet, josta voit ladata vaikka matkapuhelintasi ajon aikana.

Säilytys

Monztrossa on suhteellisen iso säilytystila satulan alla. Sen saa lukittua ja avattua virta-avaimella virtalukosta, joten et joudu sohimaan avaimilla erikseen saadaksesi tärkeät tavarat säilöön ja sieltä pois.

Mukavuus

Monztro™ tarjoaa myös matkustajalle mukavat oltavat. Oikein sijoitetut sisään taittuvat jalkatapit sekä kädensijat lisäävät mukavuutta entisestään. Satulan pintamateriaali on Cordura™-tyyppistä vettähylkivää, mutta äärimmäistä kulutusta kestävää kangasta.

Valaistus

Voimakas tuplahalogeenivalonheitin edessä ja taatusti riittävät takavalot sekä vilkut tekee sinusta mahdollisimman näkyvän liikenteessä.

Tiistai

monitor

- Tilaukset tiistaina klo. 24:00 mennessä -

Keskiviikko - Torstai

loading

- Lähetykset kerätään ja lastataan runkokuormaan kohti Suomea -

Torstai - Maanantai

ship21

- Lähetykset kuljetetaan Suomeen DHL:n Turun terminaaliin -

Maanantai - Torstai

tour

- Lähetykset jaetaan asiakkaillemme ympäri Suomea -

Näet tämän tuotteen kuljetuskustannukset yltä tuotteen hinnan alapuolelta. Mikäli tilaat useampia ajoneuvoja samanaikaisesti, maksat täyden kuljetushinnan vain ensimmäiseltä ajoneuvolta, ja sen jälkeen vain 45 € kultakin seuraavalta ajoneuvolta. Varaosien kuljetushinta on aina 15 € tuotteen arvosta ja koosta riippumatta.