Viarelli Piccolo Li E5

C-092

Hinta alkaen 2 399,00 €
Varastossa
Ilmainen toimitus

Integral
Avoin visiirillä
Avoin lipalla
3 in 1 -kypärä
Image accessory LUKKOPAKETTI. MUNALUKKO + KETJU 1.2M, LUOKKA 3 + 89,00 €
Image accessory SKOOTTERIN SUOJAPEITE, KOKO L + 39,00 €
Image accessory Motul EZ Lube P4 400ml + 14,88 €
Image accessory Kompressor + 693,41 €
Image accessory Toppbox Svart + 59,00 €
Image accessory Toppbox Vit + 59,00 €

Optional

Nopeita faktoja

L1e
45 km/h

2 kW
BOSCH-moottori

Kantama jopa:
60 km

10"
Kevytmetallivanteet

Pieni
huoltotarve

60V 20Ah akku
irroitettavissa

Toimitus
kotiovelle

Osta nyt,
maksa myöhemmin

8-12
arkipäivän
toimitus

Nopeita faktoja

UUTUUS 2020!

Viarelli Piccolo on jo parissa vuodessa saavuttanut suuren suosion eteenkin kaupunkien työmatkalaisille. Nyt se on saanut päivityksen mm. litiumakun muodossa, joka tekee siitä entistä kevyemmän ja ketterämmän kaupungin vilinässä. Siksi koemme että on aika suoda suomalaisillekin mahdollisuus hankkia korkealaatuinen sähkömopo kohtuuhintaan pävittäisiä ajoja, kuten vaikka työmatkoja varten.

Tiesitkö että kaksipyöräinen on kaupunkiolosuhteissa kaikista vikkelin liikkumismuoto? Viarelli Piccolo on juuri tähän suunniteltu. Pieni, nätti ja ketterä, mutta silti tarpeeksi pirteä, vakaa ja nopea jotta et jää muun liikenteen jalkoihin. Pääset siis paikasta A paikkaan B omilla ehdoillasi nopeasti ja mukavasti.

Päivitetyllä Piccolo Lithiumilla on mukaanotettava akku jota voit ladata kotona, työpaikalla tai vaikka kahvilassa. 20 Ah:n akku kestää päivän tarpeisiin ja 2kW:n moottori liikuttaa Piccoloa rivakasti, eikä se jää ominaisuuksiltaan jälkeen polttomoottorisille serkuilleen.

Moottori

Viarelli Piccolo on varustettu luotettavaksi ja varmaksi todetulla BOSCH:in napamoottorilla. 2 kW:n moottori tarjoaa vääntönsä heti alhaisista kierroksista lähtien, joka on omiaan vilkkaassa liikenteessä. 

Kulutus

Tyomatkailun, tai muun liikkumisen ei tarvitse olla kallista vaikka polttoaineiden hinta jatkaisi nousuaan. Sähkömopolla ajat jopa 60km yhdellä latauksella. Latauksen maksaessa parhaimillaan n. 0,3€ kuluttaa se 100 kilometrillä noin 50 senttiä. Bensalla et aja näin halvalla.

Akku

Kannettavassa ja näppärässä 20Ah:n lithiumakussa on omavalvontajärjestelmä, joka auttaa suojaamaan ja pitämään akun kunnossa sekä optimoimaan virrankulutusta

Suosittelemme silti ajastimen käyttöä latauksessa. Aseta ajastin 8 tuntiin ja akku on aamulla taas varmasti täyteen ladattu.

Voimansiirto

Takapyörään integroitu BOSCH:in napamoottori mahdollistaa, että vaihteita ei tarvitse vaihtaa ja moottorin kaikki vääntö on käytössäsi heti. Paino ja energiahukka ovat minimaaliset ja kestävyys maksimaalinen. Helppo ja mutkaton huoltaa. Sinun tarvitsee vain kaasuttaa ja ajaa. 

Pyörät

Turbiinipinnaiset 10" kevytmetallivanteet ja matalaprofiiliset renkaat antavat Piccololle saman hyvän pidon ja ajotuntuman kuin isoimmilla serkuillaan, Myös heikoimmilla tienpinnoilla ja haastavissa ajo-olosuhteissa.

Jarrut

Hydraulinen etujarru edessä yksisylinterisellä jarrusatulalla takaa enemmän ja paremman jarrutehon kuin oikeasti tarvitsee. Kaikki jotta ajaminen olisi turvallisempaa. Koteloitu rumpujarru takana täydentää jarrutusta ja toimii moitteetta myös märissä ja kylmissä olosuhteissa.

Jousitus

Kaksoisiskunvaimentimet takana ovat harvinaisia tämän kokoluokan skoottereissa. Ajomukavuuden ja vakauden tähden Piccolossa ne kuitenkin on. Ja tietenkiin säädettävät jotta kuormasta ja alustasta riippumatta jousitus ja pito olisi optimaalinen. Kaksitoimiset hydrauliset iskunvaimentimet edessä ovat luonnollisesti korkealaatuiset ja takaavat, että ajotuntuma on optimaalinen myös siltä osin.

Runko

Laadukas teräsrunko on yllättävänkin jäykkä tarjoten vakautta myös korkeimmissa nopeuksissa ja lisäkuormalla.

Mittaristo

Iso digitaalinen näyttö tarjoaa kaikki tarvitsemasi tiedot helposti ja selkeästi.

Säilytys

Piccololla on satulan alla pieni säilytystila tarpeellisille asioille. Laukulle, lukolle yms. Satula aukeaa kätevästi virtalukosta.

Mukavuus

Pienemmistä ulkomitoistaan huolimatta Piccolo on turvallinen ja vakaa ajoneuvo, joka on suunniteltu kestämään päivittäistä käyttöä ympäri vuoden. Se on riittävän suuri kuljettamaan myös toista matkustajaa, jonka jalkatuet on integroitu kauniisti sähköskootteriin. Pehmeä satula tarjoaa mukavan pystyasennon, jota voidaan pitää erittäin mukavana. Satulatyyny on mukautuva, ja Conduran ™ kaltainen ulkopinta on vettähylkivä ja kestää monen vuoden auringonpaisteen ja sateen.

Valot

Täydellä LED-valaistuksella taataan hyvä näkyvyys liikenteessä ja valaistuksen muotoilu erottuu modernilla vaikutelmalla vähentämättä valon määrää niin, että saat hyvän näkyvyyden myös pimeässä.

Mitat (PxLxK): 1670*700*1120 mm
Akseliväli: 1225mm
Maavara: 100mm
Istuinkorkeus maasta: n
Paino: 65kg
Akun painot: 9 kg
Akkutyyppi: Litium 60V
Maksimikuorma: 150 kg
Huippunopeus: 45 km/h
Moottorityyppi: Sähkö, integroitu napamoottori (BOSCH)
Teho: 2.0 kW
Akkukapasiteetti: 20Ah/1200 kW/h
Latausaika: ~ 6-8 h
Laddcykler: 700 - 800
Kantama: jopa 60 km / Lataus
Takajarru: Rumpujarru
Etujarru: Hydraulinen levyjarru
Suositeltu rengaspaine (E/T): 2.25 bar
Vanteet: 10"

Tiistai

monitor

- Tilaukset tiistaina klo. 24:00 mennessä -

Keskiviikko - Torstai

loading

- Lähetykset kerätään ja lastataan runkokuormaan kohti Suomea -

Torstai - Maanantai

ship21

- Lähetykset kuljetetaan Suomeen DHL:n Turun terminaaliin -

Maanantai - Torstai

tour

- Lähetykset jaetaan asiakkaillemme ympäri Suomea -

Näet tämän tuotteen kuljetuskustannukset yltä tuotteen hinnan alapuolelta. Mikäli tilaat useampia ajoneuvoja samanaikaisesti, maksat täyden kuljetushinnan vain ensimmäiseltä ajoneuvolta, ja sen jälkeen vain 45 € kultakin seuraavalta ajoneuvolta. Varaosien kuljetushinta on aina 15 € tuotteen arvosta ja koosta riippumatta.