Sähkömopo Viarelli Supermotard Euro5

C-091

Luokka: 
L1e -
45 km/h

Moottori:
3kW

Kantama:
40-120km

Vanteet
Alu 17"

Akku:
Lithium 72V
irroitettava

Levyjarru:
Edessä ja takana

Toimitus:
kotiovelle

Osta nyt,
maksa myöhemmin.

Toimitusaika:
6-12
arkipäivää
Arvioitu olevan varastossa: 2021-04-02
Hinta alkaen 3 999,00 €
Ilmainen toimitus

Viarelli Supermotard

Viarelli vie sähkömopoilun täysin uudelle tasolle. Uusi sähkökäyttöinen Supermotard rikkoo rajoja, mitä tulee sähkökulkuneuvoihin. Se ei kalpene ulkonäössä, katu-uskottavuudessa tai suorituskyvyssä kenellekään.

3kW:n sähkömoottori kolmella ajotapavalinnalla tuottaa ja tarjoaa tarpeeksi voimaa joka lähtöön sekä olosuhteeseen – täysin äänettömästi.

”Angel eyes” -LED-valaistus takaa, että näet ajaa ja sinut nähdään – myös pimeällä.

72V ja 26Ah:n litium-akku pikaliittimillä on helposti irrotettavissa moposta jotta voita ladata sen missä ja milloin vain. Satulan alle mahtuu lisäksi toinenkin akku (tuotenro: 00-3005011) lisäten kokonaiskantaman yli 100 kilometriin.

”Keyless Go” -järjestelmä tarjoaa sitä pientä ylimääräistä luksusta. Mieti sitä kavereiden kateutta, kun käynnistät moposi kaukosäätimellä, hyppäät mukavan satulan päälle ja lähdet liikkeelle.

Paljon luksusta pienellä rahalla.

HUOM! Akku/akut saattavat vaurioitua ja/tai menettää kapasiteettiä sekä käyttöikää, mikäli niitä yliladataan. Mukana tuleva laturi on automaattinen, mutta suosittelemme silti aina ajastimen käyttöä ladattaessa. Suosittelemme ajastinta, joka katkaisee virran laturista 8h jälkeen.

Tiistai

monitor

- Tilaukset tiistaina klo. 24:00 mennessä -

Keskiviikko - Torstai

loading

- Lähetykset kerätään ja lastataan runkokuormaan kohti Suomea -

Torstai - Maanantai

ship21

- Lähetykset kuljetetaan Suomeen DHL:n Turun terminaaliin -

Maanantai - Torstai

tour

- Lähetykset jaetaan asiakkaillemme ympäri Suomea -

Näet tämän tuotteen kuljetuskustannukset yltä tuotteen hinnan alapuolelta. Mikäli tilaat useampia ajoneuvoja samanaikaisesti, maksat täyden kuljetushinnan vain ensimmäiseltä ajoneuvolta, ja sen jälkeen vain 45 € kultakin seuraavalta ajoneuvolta. Varaosien kuljetushinta on aina 15 € tuotteen arvosta ja koosta riippumatta.