Viarelli Matador blå 45km/h (Euro 4 klass 1 moped)

  • Vägtulls- & skattebefriad
  • Kraftfull 4-takts motor
  • Låg bränsleförbrukning
  • Halogenstrålkastare
  • LED-lampor
  • Krafiga skivbromsar
  • Stora 12” aluminiumfälgar
  • 1 års garanti
1 795,00 €
Varastossa
Lähetyshinta: 1 109,80

Prisvärd premiumscooter

Med den senaste designen och modernaste tekniken är EU-Scooter Viarelli Matador mopeden för dig som inte nöjer dig med annat än det bästa. Förstärk fjädring, senaste LED-tekniken, extra kraftiga bromsar, LM-fälgar och en mycket driftsäker motor är bara lite av det du hittar i en Viarelli matador.

Motor

EU-Scooter Viarelli Matador finns med både en 2-takts och en 4-takts motor och du väljer själv efter tycke och smak vilket som passar dig bäst. 4-taktsmotorn är av den klassiska GY6-modellen, en välbeprövad och mycket driftsäker motor som även återfinns i ett flertal av våra andra modeller av Viarelli. 2-taktsmotorn är en fläktkyld liggande motor av ”miarelli”-typ, även detta är en mycket välbeprövad och driftsäker konstruktion och det självklara valet för dig som vill trimma. 4-taktsmotorn drivs av vanlig ren bensin och går på jämförelsevis låga varvtal och har en lugn och tyst gång. 2-taktsmotorn drivs av oljeblandad 2-taktsbensin och har högre varvtal och är också normalt sett något rappare i accelerationen än motsvarande 4-taktsmotor.

Rymlig och bekväm

Tack vare sin storlek är EU-Scooter Viarelli Matadoren en mycket rymlig moped. Utfällbara fotpinnar i aluminium är inte bara en snygg detalj och gör också att passagerare åker bekvämt. Instrumenteringen är stilfullt designad och lättläst med hastighetsmätare, bränslemätare samt indikeringslampor för blinkers och hel- och halvljus. På 2-taktsmodellen finns även en varningslampa som tänds när oljenivån i behållaren för 2-taktsolja börjar bli låg.

Stötdämpare och bromsar

Till skillnad från de flesta andra EU-Scootrar på marknaden har Viarelli matador 2st stötdämpare bak vilket inte bara ger en oslagbar fjädringskomfort utan gör även hela scootern mycket stabil och vridfast i konstruktionen vilket märks på väghållningen när man testar den till det yttersta. Hydrauliska skivbromsar fram och bak är givetvis standard, likaså dubbelkolvsok och ventilerade waveskivor vilket ger optimal bromsförmåga och bidrar till högsta säkerhet i alla situationer.

LED-Belysning

Eu-Scooter Viarelli Matador har modern LED-belysning i blinkers och baklykta kombinerat med dubbla halogenlampor i strålkastaren framtill vilket gör att du syns väl ute i trafiken.Givetvis har EU-Scooter Viarelli Matador samma rymliga förvaringsfack under sadeln som våra Viarelli-modeller. Toppbox finns också som tillbehör om ännu mer lastutrymme önskas.

Övrigt

Vi tar hand om all administration kring ägarbyte och registrering. Det enda du behöver tänka på när du fått hem din nya moped är att teckna en försäkring samt ställa på mopeden sen är du redo att ge dig ut på vägarna. Mopeden levereras komplett med manual och servicebok samt ett litet verktygskit.
Mopeden är godkänd för passagerare.
Vi lämnar 1 års garanti på alla mopeder.

Modell: EU Scooter Viarelli Matador
Motor: 4-takt 1-cylindrig 49cc Fläktkyld
Bromsar: Skivbroms fram, trumbroms bak
Bränsle: 95 Blyfri
Bränslevolym: 5,5L
Däck: Fram- 120/70-12 / Bak- 130/70-12
Max hastighet: Laglig maxfart 45 km/h
Växling: Automat
Motorstyrka: 2,8kW/7500rpm
Start: El & kickstart
Storlek: LxBxH- 1825x675x1173 mm
Vikt: 90 kg
Maxlast: 150 kg
Passagerare: Ja
Montering: Levereras färdigmonterad
Bensinförbrukning: Från 1,97 L / 100 km

Näet tämän tuotteen kuljetuskustannukset yltä tuotteen hinnan alapuolelta. Mikäli tilaat useampia ajoneuvoja samanaikaisesti, maksat täyden kuljetushinnan vain ensimmäiseltä ajoneuvolta, ja sen jälkeen vain 45 € kultakin seuraavalta ajoneuvolta.

Varaosien kuljetushinta on aina 15 € tuotteen arvosta ja koosta riippumatta.