• Soita asiakaspalveluun: 0753251200

Summa: 0,00 € 0 st

Kassalle

Asiakaspalvelu

Tarkista ensin, jos löydät vastauksen täältä ...

Missä ajaminen on sallittua?

Mikäli ajoneuvoa ei ole rekisteröity tieliikenteeseen, sillä saa ajaa ainoastaa offroad-radoilla ja aidatuilla alueilla. Kuljettajan iällä ei ole tähän mitään merkitystä. Muistathan, että kypärän käyttö on aina pakollista!

Saako teidät kiinni puhelimella?

Totta kai! Voit soittaa meille numeroon 0753251200. Puhelinaikamme: Ma-Pe 12.00-16.00. 

Muistathan, että asiakaspalvelumme ei voi käsitellä puhelimitse tehtyjä reklamaatioita. Mikäli haluat tehdä reklamaation, käytä siihen reklamaatiolomakettamme.

En löydä etsimääni varaosaa

Lisäämme varaosia verkkosivullemme jatkuvasti; lähetä meille kysely, niin tarkistamme, onko tarvitsemasi osa varastossamme tai saammeko hankittua sen.

Kuinka paljon tilaukseni kuljetus maksaa?

Kuljetusmaksun näet kassalta ennen tilauksesi vahvistamista. Näet kunkin ajoneuvon kuljetuskustannuksen klikkaamalla tuotteen lisätietoja.

Haluan tehdä reklamaation ostamastani tuotteesta

Täytä reklamaatiolomakkeemme mahdollisimman tarkasti. Pyrimme käsittelemään reklamaatiot 48 tunnin kuluessa.

...jos et, ota meihin yhteyttä täällä

Puhelin:
0753251200.

Ma-Pe: 12.00 - 16.00
La-Su Suljettu

 

 

Huippusesongin aikana meitä voi olla vaikea saada kiinni puhelimitse suuresta kuormituksesta johtuen. Vastaamme puhelimeen mahdollisuuksiemme mukaan, ja pyrimme vastaamaan kaikkiin puheluihin. Mikäli soittaminen kuitenkin vaikuttaa "mahdottomalta", voit lähettää meille sähköpostia. Vastaamme sähköposteihin viimeistään seuraavan päivän aikana.

HUOM! Muistathan, että asiakaspalvelumme ei voi käsitellä puhelimitse tai sähköpostitse tehtyjä reklamaatioita. Mikäli haluat tehdä reklamaation, käytä siihen reklamaatiolomakettamme, ja reklamaatio-osastomme ottaa sinuun yhteyttä.


Lähetä tiedustelu

* Vaaditut tiedot