Takuutietoa

Viarelli Centerin vapaa-ajan ja kilpailuajoneuvoja (ei tiekäyttöön tarkoitettuja ajoneuvoja) koskevat samat kuluttajansuojalain mukaiset takuuehdot, joita muutkin alan toimijat noudattavat.

Alla olemme väärinkäsitysten välttämiseksi halunneet esittää ehdot mahdollisimman selkeästi.

Vapaa-ajan ja kilpailuajoneuvojen, joita saa käyttää ainoastaan kilparadoilla ja muilla suljetuilla alueilla, odotetaan joutuvan niin kovalle koetukselle, että niille ei voida myöntää mikäänlaista takuuta niiden käyttöönoton jälkeen. Tämä koskee kaikkia tämän osion ajoneuvoja valmistajasta ja hintaluokasta riippumatta.

Vapaa-ajan ja kilpailuajoneuvoille myönnetään kuitenkin toimintatakuu. Toimintatakuulla tarkoitetaan, että takaamme tuotteen olevan ehjä, täydellinen ja täysin toimiva toimitusajankohtana. Tämä takuun voimassaolo lakkaa, kun tuote on otettu käyttöön ja asiakas maksaa mahdolliset varaosat ja korjaukset itse.

Muistathan siis tarkistaa, että ajoneuvosi toimii ja että siinä ei ole mitään vikoja, kun olet ottanut ajoneuvosi vastaan. Mikäli ajoneuvossa ilmaantuu vikoja tai puutteita, ilmoita niistä meille välittömästi reklamaatiolomakkeella, jonka löydät tämän sivun oikeasta reunasta. Vioista on huomautettava ennen kuin ajoneuvo otetaan käyttöön.

Kun olet ottanut ajoneuvon käyttöön, sinun katsotaan todenneen sen virheettömäksi ja Viarelli-Center ei ole enää vastuussa siinä mahdollisesti ilmenevistä vioista.

Yllä esitetyt ehdot koskevat ainoastaan vapaa-ajan ja kilpailuajoneuvoja. Tieliikenteeseen rekisteröidyillä ajoneuvoilla on 1 vuoden takuu, ellei toisin ilmoiteta. Emme vastaa näiden ehtojen mahdollisista sisältövirheistä. Mikäli sinulla on kysyttävää näistä ehdoista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.