Tietoa meistä

Motorfinland

Motorfinland on ajoneuvojen jälleenmyyjä ja edelläkävijä ”kevyiden” ajoneuvojen markkinoilla. Pyrkimyksenämme on tarjota asiakkaillemme laadukkaita (mopoja, skoottereita), crossipyöriä, minicrosseja, mönkijöitä ja minimotoja sekä varaosia ja tarvikkeita markkinoiden edullisimpaan hintaan. Voimakkaan kasvun ansiosta Motorfinland on luonut kattavan valikoiman, sekä omia, että kansainvälisesti tunnettuja ja tunnustettuja tuotemerkkejä. Kattavan tuotevalikoiman keskeiset teemat ovatkin ennen kaikkea korkea laatu, kilpailukykyinen hinta, sekä hieno design.  Motorfinland hankki tuotteensa suoraan valmistajilta isoissa erissä, ilman välikäsiä, ja siksi pystymme pitämään hintamme keskivertohintoja alhaisempina laadusta kuitenkin tinkimättä. Saat siis aina ”eniten vastinetta rahoille.”

Edellä mainitun saavuttamiseksi Motorfinland on valjastanut markkinoiden parhaita resursseja, ja laatu onkin kohonnut vastaamaan, ellei myös lyömään muita huomattavasti kalliimpia tuotemerkkejä. Motorfinland päivittää jatkuvasti verkkokauppansa, motorfinland.fi, vastaamaan asiakkaiden vaatimuksia ja toiveita. Tavoitteena on tarjota asiakkaille luotettava, helppo ja selkeä käyttöliittymä jossa asiakkaan on helppo hakea sekä valita haluamansa tuotteet. Myös helpot, monipuoliset ja joustavat maksuvaihtoehdot ovat kätevästi valittavissa.

Motorfinlandin tuotteet toimitetaan nopeasti ja luotettavasti suoraan keskusvarastostamme joka sijaitsee Åstorpissa, Heslingborgin ulkopuolella Ruotsissa. Pääkonttori sekä asiakaspalvelu sijaitsevat samassa rakennuksessa, jolloin pystymme palvelemaan paikan päältä nopeasti ja tehokkaasti. 


Motorfinland

Ji-Te gatan 2
265 38 ÅSTORP
Ruotsi
Y-tunnus: 2843207-8

Emme vastaa verkkosivujen mahdollisista sisältövirheistä.