Crossit X-Pro FX 150cc

C-406

  • Vahva 4-tahtinen Lifan-moottori
  • 17 tuuman eturengas, 14 tuuman takarengas
  • 12 hevosvoimaa
  • 5-vaihteinen
  • Voimakkaasti kuvioidut renkaat maastoajoon
  • Hydrauliset levyjarrut edessä ja takana
  • Vahvat reiälliset jarrulevyt
  • Vahva runko
Hinta alkaen 839,00 €
Varastossa
Lähetyshinta: 89,00

Edullinen midsize-malli

Dirtbike X-Pro FX 150cc on yksi suurimmista 17-tuumaisella eturenkaalla ja 14-tuumaisella takarenkaalla olevista malleistamme. 150cc-mallissa on 4-tahtimoottori ja 5-vaihteinen vaihdelaatikko. Todellinen tehopakkaus erittäin edulliseen hintaan. Varmista oman Dirtbike X-Pro 150cc -pyöräsi saanti jo nyt, tiedämme nimittäin kokemuksesta, että nämä yleensä loppuvat erittäin nopeasti.

Moottori ja vaihteisto

Dirtbike X-Pro FX 150cc on varustettu 4-tahtisella tunnetulla Lifan laatumoottorilla. Ylösalaisin käännetty  takahaarukka on 2-venttiilinen. Tässä 12 hevosvoimaisessa on mahtava meno. Todellinen voimanpesä, joka yhdessä 5-vaihteisen vaihdelaatikon kanssa tarjoaa ihanan ajokokemuksen. Pystysylinteri ja laatukaasutin Japanista manuaalisella sokalla.

Renkaat ja jarrut

17-tuumainen eturengas ja 14-tuumainen takarengas antaa Dirtbike X-Pro FX 150cc -malliin mukavan istumakorkeuden ja ihanan esteettömyyden. Hydrauliset 2-mäntäiset levyjarrut edessä ja takana ja tehokas ilmanvaihto jarrulevyissä mahdollistavat lyhyet jarrutusmatkat ja täyden hallinnan myös kovissa vauhdeissa.

Runko ja alusta

Dirtbike X-Pro FX 150cc -mallissa on tukeva, täysin hitsatuilla saumoilla oleva putkirunko ja paljon lisävahvistuksia strategisissa paikoissa: kaikki tämä, että selviäisit todella vaativissa olosuhteissa ehjänä. Korkealaatuisimmat emaloidut teräshaarukat integroiduilla ketjunkiristimillä ja vaihdettavilla ketjunsuojuksilla.

Lisätietoja

Älä unohda ostaa öljyä! Dirtbiken moottorissa on toimitettaessa kuljetusöljy, joka pitää vaihtaa ennen kuin moottori käynnistetään ensimmäisen kerran. Suosituksemme on Öljy 4-Tahti Puolisynteettinen 15W/40 1L. Öljyä kuluu öljynvaihdossa vähän alle litra, tarkka öljymäärä on kerrottu mukana olevassa käsikirjassa. Dirtbike toimitetaan käsikirjan ja pienen työkalusarjan kanssa.

Huom! Ennen ensimmäistä ajoa on tärkeä kontrolloida sekä tarvittaessa kiristää vanteiden pinnat! Lisäksi on tärkeää kontrolloida renkaiden ilmanpaineet!

Moottori: 1-sylinterinen, ilmajäähdytteinen 150 kuution Lifan-nelitahtimoottori
Moottorin teho: Yli 12 hv, korkea vääntömomentti
Käynnistys: Käynnistyspoljin
Vaihdelaatikko: Manuaalinen, viisivaihteinen (ykkösvaihde alas, loput ylös)
Voimansiirto: Ketju
Takaiskunvaimennin: Vahva, säädettävä, palauttava
Haarukka: ylösalaisin käännetty iskunvaimennin
Takahaarukka: Teräksinen (monoiskunvaimennin)
Pakoputkisto: Alumiinia, tehopakoputkisto
Etujarrut: Hydraulinen levyjarru, wave-levy
Takajarrut: Hydraulinen levyjarru, wave-levy
Tankin tilavuus: 3 l
Pyörien koko: 17" edessä, 14" takana
Istuinkorkeus: 78 cm
Vanteet: Alumiinia
Paino: 80 kg
Sytytys: CDI
Huippunopeus: noin 90 km/h
Suurin sallittu paino: 150 kg

Näet tämän tuotteen kuljetuskustannukset yltä tuotteen hinnan alapuolelta. Mikäli tilaat useampia ajoneuvoja samanaikaisesti, maksat täyden kuljetushinnan vain ensimmäiseltä ajoneuvolta, ja sen jälkeen vain 45 € kultakin seuraavalta ajoneuvolta.

Varaosien kuljetushinta on aina 15 € tuotteen arvosta ja koosta riippumatta.