Black week

Black week
{"elements":[],"pid":"algg5671mga9"}

Black Week 2023 on pian täällä!

Vuoden odotetuin ostostapahtuma lähestyy. Black Week 2023 lupaa tarjota uskomattomia tarjouksia räjähdysmäisinä alennuksin ja hinnoin, jotka muuten olisivat täysin käsittämättömiä. Jotta pysyt ajan tasalla Black Week 2023 -tapahtumasta, varmista, että päivämäärät ja hinnat ovat ajan tasalla.

Milloin Black Week 2023 on?

Black Week 2023 on 20.-26.11. ja alkaa maanantaina 20.11. ja päättyy sunnuntaina 26.11. Black Week 2023 tapahtuu version 47 2023 aikana.

Mikä on Black Week?

Black Week on kokonainen viikko mahtavia tarjouksia, jotka on suunnattu kuluttajille, jotka ovat kiinnostuneita uusimmista laitteista. Black Week on odotettu loma ostosmaailmassa, jossa jokainen katselee suurimmat alennukset. Black Week on peräisin 60-luvulta ja, kuten sanoin, aloitettiin jouluostoksille. Siihen aikaan kirjanpito tehtiin käsin ja Black Friday oli vahvin kohta, jolloin luvut muuttuivat syksyn punaisesta (tappio) joulumustalle (voitto). 

 

 

BLACK WEEK Suomessa

Black Week on vallannut Suomen markkinat heti 10-luvun jälkeen. Yritykset ovat erittäin kiinnostuneita uusinta teknologiaa kohtaan, ja ne ovat investoineet voimakkaasti Black Weekiin tarjotakseen parhaat hinnat parhaista tuotteista. Tänä vuonna on odotettavissa reilusti alennettuja hintoja! Valmistaudu siis varhaiseen joululahjaostokseen tänä vuonna!

Mitkä tuotteet ovat valokeilassa?

Paljastamatta liikaa, voimme iloisesti ilmoittaa, että meillä on kaikkien aikojen suurimmat alennukset ajoneuvoistamme! Mopot, sähköskootterit, sähköskootterit, mönkijät, maastopyörät ovat jo Black Week -listalla.. 

Black Week osoitteessa Motorfinland.fi

Yhtenä markkinoiden suurimmista ajoneuvojen myymisestä verkossa – tiedämme kuinka tärkeää se on hyvien hintojen ja siistien tuotteiden ansiosta. Jos etsit kyytiä mopolla tai sähköpyörällä itsellesi tai varhaiseksi joululahjaksi jollekin, olet tullut oikeaan paikkaan. Muista tilata uutiskirjeemme ollaksesi ensimmäinen, kun Black Week alkaa!