Viarelli Venice E5

C-080

Hinta alkaen 1 899,00 €
Varastossa
Lähetyshinta: 89,00

Nopeita faktoja

Luokka: 
L1e -
45 km/h

Tankki:
6,0L

€ / 100km
n. 3€

Vanteet
Alu 10"

Vaihteisto:
Automaatti

Levyjarru:
Edessä

Toimitus:
kotiovelle

Osta nyt,
maksa myöhemmin.

Toimitusaika:
6-12
arkipäivää

Nopeita faktoja

Viarelli Venice

Venice on myydyin mallimme segmentissä ”modern retro style”. Venicessä yhdistyy tyylikäs muotoilu, korkea laatu, sekä mahtava ajomukavuus. Yksityiskohdat on asia joka antaa ns. viimeisen silauksen. Siksi komponentit, kuten LED-vilkut, taustapeilit ja sisään taittuvat matkustajan jalkatapit on valittu huolella. Myös värivaihtoehdot kerma ja mattamusta henkivät nykyaikaa samalla, kun muotoilussa yhdistyy modernit, tyylikkäät linjat pienellä retro-mausteella. 

Helppo toimitus ja rekisteröinti

Toimitus kotiovelle ja vaivaton rekisteröintiprosessi netissä. Lue lisää täältä. 

Moottori

Venice on varustettu viimeisimmällä GY-6 moottorilla ollen näin Euro4 päästöstandardien mukainen. Pieni kulutus ja pienet päästöt tekevät ajamisesta taloudellista samalla kun moottorissa on tarpeeksi tehoa ja vääntöä ajoon kuin ajoon. Käynnistys napin painalluksella, tai polkaisemalla käynnistyspoljinta, jos akku sattuu jostain syystä olemaan tyhjä.

Kulutus

Venicessä on kulutusoptimoitu moottori ja Dellorton SVB18 18H –kaasutin, joiden yhdistelmä kuluttaa optimaalisissa olosuhteissa vain 2l. / 100km. Näin yhdellä tankillisella voi ajaa jopa 250-260km.

Pakoputkisto

Pehmeä hiljainen ääni, lämpösuoja ja tyylikäs muotoilu tehosta tinkimättä on juuri sitä, mitä skootterin pakoputkelta vaaditaan. Ja juuri sellainen löytyy Venicestä.

Vaihteisto

CVT automaattivaihteisto antaa aina oikean väännön joka olosuhteessa – täysin automaattisesti, joten sinun ei tarvitse vaihteiden vaihtamisesta murehtia.

Pyörät.

10” valetut kevytmetallivanteet mallia ”turbiini” sopii Veniceen kuin nenä päähän. Ne ovat samalla kestävät ja näppärät kaupunkiliikenteessä.

Jarrut

Levyjarrut edessä ja integroitu rumpujarru takapyörässä antavat tarpeeksi jarrutehoa tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Jousitus

Veniceen on asennettu mono-shock iskunvaimennin taakse, jonka voi säätää 4 eri asentoon. Näin voit valita itsellesi mahdollisimman mieluisan ajomukavuuden. Pehmeät etujouset taas nielevät helposti kaikki tienpinnan epätasaisuudet.

Runko

Korkealaatuisesta teräksestä valmistettu putkirunko on paitsi kevyt (Venice painaa vain 81kg) myös tarpeeksi jäykkä antaakseen juuri sen optimaalisen ajotuntuman kaikissa nopeuksissa.

Mittaristo

Analoginen mittaristo sulautuu hyvin Venicen muuhun muotoiluun ja on helposti luettava.

Säilytystilat

Lukittava säilytystila satulan alla ja ohjaustangon alapuolella oleva ripustuskoukku takaavat että ainakin tärkeimmät tavarat kulkevat helposti mukana. Lisätilan tarpeen voi tyydyttää lisävarusteena saatavalla takaboxilla.

Mukavuus

Venice on suunniteltu ajomukavuus edellä. Istuma-asento on ergonomisesti melko pystyssä ja jalat ovat hyvin suojattuna viimalta. Satula on paitsi vettähylkivä, myös mukavan pehmeä eikä pidemmätkään ajomatkat maistu puulta.

Valaistus

Edessä voimakas halogeenivalaisin ja LED-valot takana ja vilkuissa takaa sen, että sinä näet ja sinut nähdään myös.

Tiistai

monitor

- Tilaukset tiistaina klo. 24:00 mennessä -

Keskiviikko - Torstai

loading

- Lähetykset kerätään ja lastataan runkokuormaan kohti Suomea -

Torstai - Maanantai

ship21

- Lähetykset kuljetetaan Suomeen DHL:n Turun terminaaliin -

Maanantai - Torstai

tour

- Lähetykset jaetaan asiakkaillemme ympäri Suomea -

Näet tämän tuotteen kuljetuskustannukset yltä tuotteen hinnan alapuolelta. Mikäli tilaat useampia ajoneuvoja samanaikaisesti, maksat täyden kuljetushinnan vain ensimmäiseltä ajoneuvolta, ja sen jälkeen vain 45 € kultakin seuraavalta ajoneuvolta. Varaosien kuljetushinta on aina 15 € tuotteen arvosta ja koosta riippumatta.