Sähköskootteri ELO Mobility Fold 14"

99-0275

Tarjoushinta 299,00 € Normaali hinta 649,00 €
Varastossa
Lähetyshinta: 49,00

Image accessory Kabellås till Elscooter + 20,99 €
Image accessory Mobilhållare till Elscooter + 20,99 €
Image accessory Väska till el-scooter + 36,99 €

Optional

Nopeita faktoja

Huippunopeus
20km/h

250W
Sähkömoottori

Kantama:
Jop 25 km

14"
Ilmakumirenkaat 

Minimaalinen
huoltotarve

Nopea
lataus

Luotettava DHL:n
toimitus

Osta nyt,
maksa myöhemmin

Toimitusaika:
5-12 arkipäivää

Nopeita faktoja

ELO Mobility FOLD 

ELO Mobility Fold är en smidig och lätthanterlig elscooter. Du får bekvämligheten från en cykel med sadel & fotpinnar att vila fötterna på. Den snabba elmotorn låter dig fara iväg på ett kick och de stora luftfyllda 14” hjulen låter dig färdas till din destination utan att varenda sten på vägen känns. Du startar lätt din färd med elscootern genom att vrida på gashandtaget och till skillnad mot en elsparkcykel behöver du inte kicka igång färden innan du beger dig. Blandningen av elscooterns låga vikt på 18kg och den relativt starka motorn gör att backar och terräng inte blir några problem. Säkerheten av skivbroms fram & bak gör att du kan lägga fullt fokus på omgivningen när du så gott som ljudlöst färdas fram på din elscooter. Handtagen som är utrustad med naturgummi ger även dom ett säkert och starkt grepp när du är ute & kör. Styret på ELO Mobility Fold är förutom bromshandtag även utrustad med en display som visar batterinivå, hastighet & körsträcka vilket möjliggör att du kan planera färden på ett helt nytt sätt jämfört med liknande elscooters på marknaden. Displayen visar batterinivån i 4 steg (100% - 75% - 50% - lågt batteri) 

Ihopfällbar elscooter – Oändligt med användningsmöjligheter. 

När du inte använder din ELO Mobility Fold fäller du med lätthet ihop den och bär den med dig. I ramen finns ett inbyggt handtag och med sina lätta 18kg så är den inte några problem att bära. 
ELO Fold tar minimal plats när den är ihopfälld och med sadeln borttagen & styret nedfällt bör den numera vara en självklar del i packningen till campingsemestern. 
Med sina nätta mått & låga vikt är den ett perfekt transportmedel såväl i vardagen som på campingsemestern. Du packar lätt in den i husbilen / husvagnen och tar dig sen såväl till områdets butik som på längre utflykter.  
Den höj & sänkbara sadeln & den låga vikten möjliggör även för hela familjen att använda sig av ELO Fold för både transport och nöje. 

Batteri & Effekt 

Den elektriska motorn på 250W ger en maxhastighet på 20km/h vilket gör att ELO Mobility FOLD är laglig att framföras i trafik i Sverige. Självklart använder du dig av hjälm när du kör din ELO Fold. Batteriet är av litiumtyp och du når full kapacitet igen på bara 3-4 timmar.  

 

Yttre mått uppfälld (l*b*h): 1050mm*490mm*1020mm
Yttre mått nerfälld (l*b*h): 1050mm*270mm*650mm
Fordonsvikt: 18kg
Batterityp: Litium
Lastkapacitet: 120 kg
Högsta hastighet: 20 km/h
Motortyp: Borstlös DC
Effekt: 250W
Starttyp: Elektrisk
Tändning: Elektrisk
Batterikapacitet: 6Ah
Laddtid: 3-4 h
Körsträcka: 2-3 mil per laddning
Koppling: Direktdrift
Broms bak: Skivbroms
Broms fram: Skivbroms
Lufttryck framhjul: 1.2 bar
Lufttryck bakhjul: 1.2 bar
Fälg: 14"
Arvostelut
Q&A

Tiistai

monitor

- Tilaukset tiistaina klo. 24:00 mennessä -

Keskiviikko - Torstai

loading

- Lähetykset kerätään ja lastataan runkokuormaan kohti Suomea -

Torstai - Maanantai

ship21

- Lähetykset kuljetetaan Suomeen DHL:n Turun terminaaliin -

Maanantai - Torstai

tour

- Lähetykset jaetaan asiakkaillemme ympäri Suomea -

Näet tämän tuotteen kuljetuskustannukset yltä tuotteen hinnan alapuolelta. Mikäli tilaat useampia ajoneuvoja samanaikaisesti, maksat täyden kuljetushinnan vain ensimmäiseltä ajoneuvolta, ja sen jälkeen vain 45 € kultakin seuraavalta ajoneuvolta. Varaosien kuljetushinta on aina 15 € tuotteen arvosta ja koosta riippumatta.