Mopo Viarelli GT1

Varastossa

- Lähetyshinta: 89,00€

Nopeita faktoja

Luokka:
L1e -
45 km/h

Tankki:
5,4L

€ / 100km
n. 3€

Vanteet
Alu 10"

Vaihteisto:
Automaatti

Levyjarru:
Edessä

Toimitus:
kotiovelle

Osta nyt,
maksa myöhemmin.

Toimitusaika:
6-12
arkipäivää
Yksityiskohdat

Viarelli GT1

Viarelli GT1 on yksi pohjoismaiden myydyimpiä mopoja. Se on yksinkertaisesti ajattomasti muotoiltu malli parhaalla mahdollisella hinta-laatusuhteella. GT1 on laadukas perusmalli, jossa on mahtava ajomukavuus ja korkea suorituskyky, tinkimättä kaikista tärkeimmistä ominaisuuksista. Uusin GY6 moottori Euro4 standardilla tarjoaa paitsi luotettavia kilometrejä, myös tarpeeksi voimaa ja tehoa päivittäiseen ajoon.

Helppo toimitus ja rekisteröinti

Toimitus kotiovelle ja vaivaton rekisteröintiprosessi netissä. Lue lisää täältä. 

Moottori

Ilmajäähdytteinen GY-6 nelitahtimoottori on meidän ehkä koetelluin ja hyväksi havaittu moottori. Modifioituna täyttämään tiukat Euro4 standardit, se on vähäpäästöinen ja pieni kulutukseltaan. 2,1Nm 6500 kierroksessa tarjoaa kuitenkin voimaa ja vääntöä, jotta vaativakin ajo onnistuu.

Kulutus

GT1 kuluttaa ainoastaan 2l. / 100km. Tämä tarkoittaa sitä, että sekä luonto että lompakkosi kiittävät. Optimaalisella kulutuksella ja tilavalla 5,4 litran tankilla yhden tankillisen toimintasäde on jopa 250km.

Pyörät

Hieman pienemmät 10” pyörät yhdistettynä kompaktiin runkoon tekevät ohjattavuudesta tiukoissakin tilanteissa helppoa. Vanteet ovat valettu alumiinista ja matalan profiilin renkaat antavat hyvän ajotuntuman tilanteessa kuin tilanteessa.

Mukavuus                                                                                        

GT1 on hieman kompaktimpi skootteri. Istuinkorkeus on hieman matalampi kuin monessa muussa skootterissa, antaen matalamman painopisteen, parantaen samalla ohjaustuntumaa ja hallittavuutta. Siksi Gt1 sopii kaikenkokoisille kuskeille. Myöskään jousituksen laadusta ei ole tingitty. Loistava ajomukavuus ja tuntuma löytyvät kaikilla alustoilla.

Vaihteisto

Automaattinen CVT-laatikko on pehmeätoiminen sekä luotettavaa mallia, ja jättää vaihteiden vaihtamisen mopon vastuulle. Sinun ei tarvitse sitä murehtia – kaasutat ja jarrutat vain. Arvostettu ominaisuus etenkin kaupunkiliikenteessä. Vääntöä ja voimaa on kuitenkin aina oikea määrä, paikasta riippumatta.

Jarrut

Olosuhteilta suojatut rumpujarrut takana, sekä kaksimäntäiset levyjarrut edessä on asia, jossa emme voi tehdä kompromisseja. Moposta löytyy aina tarpeeksi jarrutehoa, jotta voit ajaa turvallisesti kaikissa olosuhteissa.

Runko

Yleensä kevyt paino tarkoittaa sitä, että jotakin puuttuu. GT1 painaa vain 80kg, mutta syy ei ole puutteissa. Hieman kompaktimpi runko korkealaatuisesta teräksestä antavat paitsi pienen painon, myös matalan painopisteen tehden GT1:stä helposti hallittavan, menettämättä mitään tehoissa tai muissa varusteissa.

Pakoputkisto

GT1 toimitetaan uudelleensuunnitellulla Cortens/RST –teräksestä valmistetulla pakoputkistolla. Tarkoituksena antaa maksimaalista tehoa ilman ympäristöä häiritseviä kovia ääniä.

Säilytystilat

Satulan alta löytyy tarpeeksi säilytystilaa vaikka repulle, takille tai muille tärkeille asioille. Lisävarusteina on saatavilla tavarateline, sekä siihen sopiva takaboksi, mikäli säilytystilaa tarvitaan enemmän.

Valaistus

Kuten huomattavasti kalliimman hintaluokan mopoissa, GT1:ssä valonheitin on sijoitettu ohjauspylvään yläpäähän. Näin valo seuraa ohjauksen kulmaa käännettäessä, tehden ajamisesta entistäkin turvallisempaa.

Lisätiedot
Ulkomitat (PxLxK): 1685*665*1090mm
Akseliväli: 1205mm
Maavara: 95mm
Paino: 80kg
Kuormauskyky: 150kg
Huippunopeus: 45km/h (L1-e)
Moottorimalli: BN139QMB
Moottorityyppi: 1 syl. 4-tahti, ilmajäähd.
Polttoainesyöttö: EFI (Electronic Fuel Injection)
Syl. läpimitta / iskupituus: 39.0mm x 41.5mm
Sylinteritilavuus: 49,6cc
Purisrtussuhde: 10.5
Teho: 2.1 kW/8000 rpm
Sytytystulppa: CR7HSA
Käynnistys: Sähkö / polku
Sytytys: ECU
PA-tankin tilavuus: 5.4 L
Polttoaine: 95/98 okt. lyijytön
Moottoriöljy: SG10W40
Öljymäärä: n.700 ml
Vaihteistoöljy: SGL-4 85W-90
Peräöljumäärä: 140-160 ml
Voimansiirto: CVT
Vaihteet: Automaatti
Takajarru: Rumpujarru
Etujarru: Hydraulinen levyjarru
Rengaspaine etu & taka: 2.25 bar
Istuinkorkeus maasta: n 75 cm
Vannekoko: 10"
Q&A
Q&A
Arvostelut
Arvostelut
Käyttöohje Lähetys
Näet tämän tuotteen kuljetuskustannukset yltä tuotteen hinnan alapuolelta. Mikäli tilaat useampia ajoneuvoja samanaikaisesti, maksat täyden kuljetushinnan vain ensimmäiseltä ajoneuvolta, ja sen jälkeen vain 45 € kultakin seuraavalta ajoneuvolta. Varaosien kuljetushinta on aina 15 € tuotteen arvosta ja koosta riippumatta.