Viarelli Agrezza Mönkijä 250cc musta/oranssi

  • Sähkökäynnistys
  • Manuaali vaihteisto maksimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi
  • 4 vaihdetta + pakki
  • Mono chock takajousitus
  • Wide body etuosa
  • Levyjarrut edessä
  • Levyjarru takana
  • Ilma-avusteiset iskunvaimentajat
2 395,00 €
Varastossa
Lähetyshinta: 89,00

Meidän upouusi AGREZZA 250 on vaikuttava, ja tehokas 250cc QUAD, joka on varustettu 4- taktisella ilmajäähdytteisellä yksisylinterisellä bensiinimoottorilla. AGREZZA 250 toimittaa enemmän voimaa, kuin tarvitset, enemmän tehoa kuin pystyt hallitsemaan, ja huvittaa jopa kaikkein kokeneimpiakin cross ajureita. Jäykkä runko, kevyt, ja mahtavat jarrut, ja kaikki muutkin osat ovat erikoisesti valmistettu hurjaan, ja provosoivaan ajoon sopivaksi tarkoittaen. AGREZZA 250 on kuninkaallisen hauskuuden lisäksi vielä racing inspiroiva malli, joka on riittävän vahva pärjätäkseen motocross radalla. Kyseessä on korkea suorituskykyinen vehje, joka tuottaa niin paljon voimaa, kysymys vain kuinka paljon pystyt hallitsemaan. Kooltaan se on samankokoinen kuin AGREZZA 125, paitsi, että AGREZZA 250:ssa on isommat pyörät, mutta teho, ja veto on voimakkaammat, ja siinä on vahvempi runko, ja paremmin kehitetty jousitus.

Moottori

AGREZZA 250:ssa on mahtava ilmajäähdytteinen 4- taktismoottori (Honda tyyppinen), joka tarjoaa hyvän suorituskyvyn, vetolujuuden, ja huipputehon. Moottori valmistetaan Loncin tehtaissa, jotka tunnetaan korkealaatuisuudestaan, kestävyydestään, ja tehokkuudestaan. Kaikkiaan jopa 17 hv:llaan tuottaa AGREZZA riittävästi tehokuutta mahtavan kiihtyvyyden saavuttamiseksi. Pakoputkessa on mahtava ääni, mutta kuitenkin niin hillitty, ettei se häiritse naapureita, ja muita lähistöllä olevia. Lämpösuoja estää sinua polttamasta sääriäsi pakoputkessa. Käynnistys sujuu vaivatta vain nappia painamalla.

Liikkeelle lähtö

Manuaalisessa, kytkimellä varustetussa vaihteistossa on 4 etuvaihdetta, ja 1 peruutusvaihde. Vaihteet vaihdetaan jalalla, joten sinulla on täysi kontrolli myös vaihteiden vaihdon aikana. Ketjuveto takaa optimaalisen tehon viennin ylisuurennettuun taka-akseliin.

Renkaat

10 tuuman pyörillä saavutat optimaalisen ohjattavuuden, ja vakaan ajon jopa kurvissakin. 9 tuuman takapyörät varmistavat, että sinulla on tarpeeksi vääntömomenttia, ja pintapitävyyttä maaston ollessa pahin mahdollinen. Karkeakuviolliset ”nappi” renkaat varmistavat hyvän pintaotteen, ja ettei tehovoima läkähdy, sekä että ajo-ominaisuudet pysyvät optimaalisina olosuhteista riippumatta.

Jarrut

Tuplien etu levyjarrujen, ja takana olevalla yhden jarrulevyn avulla saavutat mahdollisimman hyvän jarrutehon, vaikka kuinka märissä ja mutaisissa olosuhteissa. Jäähdytetyt jarrulevyt, ja yksinkertaiset männät takaavat sinulle riittävästi jarrutehoa vastatakseen moottorivoimaan.

Jousitus

Vaativissa maastoissa tarvitaan hyvä jousitus, ja siksi AGREZZA 250 on varustettu kehitetyllä ilma-avusteisella hydraulisella vaimennuksella edessä, ja takana hydraulisella iskunvaimentimella, joten saat koko ajan optimaalisen iskunvaimennuksen, eivätkä karseimmatkaan maastot vaikuta ajo-ominaisuuksiin. Jousituksen vaimennus on säädettävissä yksinkertaisilla työvälineillä.

Runko

Jäykkä putkirunko CrMo takaa sinulle vakaan, mutta silti joustavan rungon, joka auttaa tukahduttamaan epätasaisuuksia, ja sitä paitsi pitämään tehon tarpeeksi maan tasalla renkaiden varman pidon saavuttamiseksi, jonka mahtava moottoriteho vaatii.

Mittari

QUAD on varustettu kahdella kirkkaalla lampulla, jotka indikoivat, kun vapaavaihde on päällä, ja moottori on käynnistysvalmis.

Voimansiirto

Vahva O- rengas ketju varmistaa, että teho viedään ylimitoitetulle taka- akselille. AGREZZA 250 on varustettu 4-1 vaihteistolla, joka antaa sinulle tehoa sillä käyntinopeusalueella kun tarvitset. Peruutusvaihde auttaa sinua hallitsemaan ajoneuvosi rajoitetuilla paikoilla.

Mukavuus

AGREZZA on tehty sporttisen kompaktiksi. Istuma-asento on hiukan etukumara, ja sinulla on riittävästi liikkumisvaraa, niin painosi voi kompensoida niitä voimia, jotka vaikuttavat kovassa, ja vaativassa ajossa. Satula on valmistettu muovivaahdosta, joten istut tukevasti, mutta silti mukavasti. Satulan kestävä pintamateriaali kestää pitkäaikaista kulutusta, ja on sekä likaa että vettä hylkäävä. Suuret, suojaverkoilla varustetut tagged teräksiset jalkatapit antavat riittävästi jalkatilaa, ja mahdollista liikkumista kovan ajon aikana.

Valot

AGREZZA on varustettu tupla etuvaloilla, joten saat riittävästi näkyvyyttä pimeän tullessa. Takavalo on LED- tekniikkaa, ja syttyy jarruttaessasi.

Yttre mått (längde, bredd, höjd): 1625 x 1060 x 1065 mm
Hjulbas: 1090 mm
Markfrigång: 130 mm
Vikt: 149 kg
Lastkapacitet: 150 kg
Högsta hastighet: 90 km/h
Motormodell: 1 cylinder, 4-takt, luftkyld
Motortyp: Loncin
Cylinderdiameter x slaglängd: Y65-250
Cylindervolym: 223 cc
Kompression: 9.0-1
Effekt: 12.8 kW/7000 r/min
Tändstift: D8RTC
Starttyp: Elektrisk 
Tändning: CDI
Tankkapacitet: 9.0 L
Bränsle: 95/98 blyfri
Motorolja: 15W/40-SE - 10W/30-SF
Motorolja mängd: -
Bakväxelolja: -
Bakväxel oljemängd: -
Koppling: Manuell
Broms bak: Skivbroms
Broms fram: Skivbroms
Lufttryck framhjul: 1.6 bar
Lufttryck bakhjul: 1.6 bar
Fälg: 9"/10"

Näet tämän tuotteen kuljetuskustannukset yltä tuotteen hinnan alapuolelta. Mikäli tilaat useampia ajoneuvoja samanaikaisesti, maksat täyden kuljetushinnan vain ensimmäiseltä ajoneuvolta, ja sen jälkeen vain 45 € kultakin seuraavalta ajoneuvolta.

Varaosien kuljetushinta on aina 15 € tuotteen arvosta ja koosta riippumatta.