Lumiketjut taka (pari)

Varastossa

- Lähetyshinta: 15,00€

Nopeita faktoja

Yksityiskohdat

Lumiketjut

VIARELLI HUNTER sopii niin kesän töihin ja leikkeihin kuin syksyn metsästysreissuun ja talven lumitöihin. Jotta viimeksimainittu olisi mahdollisimman tehokasta "kunnon talven" Suomessa olemme ottaneet valikoimiin Hunter 200L:ään sopivat lumiketjut takapyörille.

Ketjujen asentaminen ei ole talvirenkaiden allelaittoa vaivalloisempaa, eikä pito ole enää ongelma kun VIARELLI HUNTER hoitaa pinan lumikolaukset.

Asennus

Levität vain ketjut maahan ja rullaat HUNTERIN niiden päälle. Nosta ketjut ylös ja kiinnitä. Helppoa kuin heinän teko.

Manövrering

Ero ajamisessa ketjuilla ja ilman ketjuija on kuin yöllä ja päivällä Ketjut takaavat nastarenkaiden tavoin pidoa myös peilikirkkaalla jäällä.

LaatuKvalité

Ainoa asia josta olemme tinkineet on hinta. Pitkän ja turvallisen yhteistyön tuloksena VIARELLILLE valmistetut ketjut ovat hinta-laatusuhteeltaan ylivertaiset.

Lisätiedot
Lämplig för ATV-däck i storlek: 23x720x1022x722x820x9,5
Q&A
Q&A
Arvostelut
Arvostelut
Lähetys
Näet tämän tuotteen kuljetuskustannukset yltä tuotteen hinnan alapuolelta. Mikäli tilaat useampia ajoneuvoja samanaikaisesti, maksat täyden kuljetushinnan vain ensimmäiseltä ajoneuvolta, ja sen jälkeen vain 45 € kultakin seuraavalta ajoneuvolta. Varaosien kuljetushinta on aina 15 € tuotteen arvosta ja koosta riippumatta.
Yhteensopivuus / räjäytyskuvat
Räjäytyskuvat:
ATV / Viarelli / Hammer
- F21: Framhjul
- F22: Bakhjul
ATV / Viarelli / Hunter / 150
- F21: Framhjul
- F22: Bakhjul
Yhteensopivuus:
ATV / Viarelli / Hammer
ATV / Viarelli / Hunter / 150