Black Friday

Black Friday

Löydä parhaat Black Friday -tarjoukset osoitteesta Motorfinland.fi!

Black Friday on vuoden suurin ostospäivä, ja olemme ylpeitä tarjotessamme sinulle houkuttelevimmat tarjoukset tämän tapahtuman aikana. Black Fridayn aikana olemme koonneet parhaat alennukset monenlaisiin tuotteisiin, kuten mopoista, nelipyöristä, motocross-pyöristä, sähköpotkulaudoista ja paljon muusta!

Miksi ostaa Motorfinlandilta Black Fridaynä?

Suurimmat alennukset: Hinnat ovat laskeneet alimmille tasoille, joten voit tehdä ostoksia lyömättömin hinnoin Black Fridayn aikana.

Laaja valikoima: Etsitpä sitten uusinta mopoasi, sähköpotkulautaa työmatkoille tai lahjoja läheisillesi, meillä on jotain kaikille Black Fridayn aikana!

Osta turvallisesti ja maksa Klarnan avulla: Tarjoamme turvallisen ja luotettavan alustan, jotta voit tehdä ostoksia mukavasti kotoa käsin. Klarnan avulla voit valita maksamisen 30 päivän kuluessa, ja tarjoamme myös osamaksuvaihtoehdon.

Nopea toimitus: Nopean toimituksen ja turvallisen pakkaamisen avulla varmistamme korkean laadun. Hoidamme myös moposi rekisteröinnin puolestasi!

 

Black Friday 2023 Suomessa!

Black Friday teki läpimurtonsa Suomessa paljon myöhemmin kuin Yhdysvalloissa ja se on tullut pääasiassa suuremman verkkokaupan myötä. Black Friday tai Black Week, kuten se on monille kauppiaille Suomessa, on monille joululahjaostosten aloitus. Täydellinen tilaisuus ostaa lapsille halvemmalla se, mitä he toivovat.

Milloin Black Friday 2023 on?

Tänä vuonna Black Friday on 24. marraskuuta, eli täsmälleen kuukausi ennen jouluaattoa. Onko parempaa aikaa tehdä joululahjaostokset? Jotta et unohtaisi tai missaisi päivämäärää, suosittelemme vahvasti, että merkitset sen muistiin, tai voit myös tilata uutiskirjeemme, jotta muistutamme sinua, kun alennukset alkavat!

Mitkä tuotteet ovat parrasvaloissa?

Paljastamatta liikaa voimme ilolla ilmoittaa, että meillä on suurimmat alennukset koskaan ajoneuvoissamme! Mopot, sähköpotkulaudat, sähköpotkulaudat, nelipyörät ja crossipyörät ovat jo nyt mukana Black Week -listalla. Älä missaa tätä!