Cyber Monday

Cyber Monday

Cyber Monday: Vuoden Paras Verkkoshoppailupäivä!

Cyber Monday on päivä, joka edustaa vuoden parasta verkkoshoppailuelämystä. Perinteisesti Black Friday on ollut suurten tavaratalojen päivä, joka keskittyy elektroniikkatuotteisiin, kun taas Cyber Monday on muodostunut verkkokauppiaiden päiväksi, joka keskittyy teknologiatuotteisiin. Viime aikoina Cyber Monday on noussut suosikiksi verkossa shoppaavien asiakkaiden keskuudessa. Etuna on aina ollut, että on nopeaa ja helppoa ostaa oman sohvan mukavuudesta, välttäen fyysisten kauppojen ruuhkat ja stressin. Yleisesti ottaen tuotevalikoima on myös paljon suurempi ja hinnat kilpailukykyisempiä kuin fyysisissä myymälöissä tarjottavat hinnat.

Milloin Cyber Monday on vuonna 2023?

Cyber Monday tapahtuu aina maanantaina Black Weekin jälkeen tai 3 päivää Black Fridayn jälkeen. Vuonna 2023 Cyber Monday on 27. marraskuuta eli viikon 48 maanantaina.

Cyber Monday Motorfinlandilla

Tänä vuonna Motorfinland panostaa erityisen paljon Cyber Mondayhin tarjoamalla alennettuja hintoja parhaista tuotteistamme. Meille on itsestään selvää, että joulushoppailu alkaa täältä! Näin voit välttää ruuhkat ja kiireen lahjojen ostamisessa joulun aikaan ja voit myös ostaa toivottuja tuotteita vuoden edullisimpaan hintaan - aina nopeasti ja vaivattomasti!

Usein kysyttyä Cyber Monday:sta: Kuinka kauan toimitusaika kestää?

Motorfinlandilla pyrimme pitämään toimitusajat normaaleina. Kaikki paketit, jotka menevät noutopisteeseen, arvioidaan kestävän 2-4 työpäivää, kun taas suuremmat ajoneuvot kotiinkuljetuksella kestävät 8-12 työpäivää. Haluamme kuitenkin huomauttaa, että kuljetusyritykset voivat olla kuormitetut tänä aikana, ja toimitusaika saattaa venyä muutaman ylimääräisen päivän.

Usein kysyttyä Cyber Monday:sta: Miten mopojen rekisteröinnit hoidetaan?

Me esirekisteröimme ajoneuvosi, ja saat sitten sähköpostin siitä, miten edetä. Voit siis istua rauhassa tai innokkaana, riippuen siitä, kuinka kovasti odotat uutta mopoa, kun me hoidamme rekisteröinnin ja toimituksen puolestasi.