Katettu skootteri Skand Gomoto 2.4

Nykyinen hinta on alhaisin viimeisten 30 päivän aikana!

Varastossa

- Lähetyshinta: 149,00€

Nopeita faktoja

25 km/h

Teho:
800 W

Toimintasäde:
50 km

Peruutusvaihde:
Kyllä

Tuuletin:
Kyllä

Lämmitin:
Kyllä

Toimitus:
Kotiovelle

Osta nyt,
maksa myöhemmin

Saatavilla
ennakkotilattavaksi
Yksityiskohdat

Skand GoMoto 2.4

Et Tarvitse Ajokorttia

Tämä sympaattinen katettu senioriskootteri on helppokäyttöinen: sen ajamiseen ei vaadita ajokorttia, eikä sitä tarvitse rekisteröidä. Jos tiellä saa pyöräillä, siellä voi kulkea myös goMotolla! Laissa goMoto 2.4 rinnastetaan polkupyörään, vaikka siinä onkin neljä pyörää, sähkömoottori ja pakki.

Katettu sähkömopo goMoto 2.4 on suunniteltu tekemään liikkumisesta helppoa ja mukavaa, sillä se on tarkoitettu yksinomaan iäkkäiden henkilöiden tai liikuntarajoitteisten käyttöön. Kuljet kätevästi paikasta toiseen – ja mikä parasta – pienillä käyttökuluilla. Yhdellä latauksella ajat 50 kilometriä mutta on mahdollista asentaa ylimääräinen akku kaksinkertaiseen toimintasäteeseen! 50 km latauskustannukset jäävät alle parin euron. Liikkuminen sähköllä on siis taloudellinen ympäristöteko!

Moottori on energiatehokas ja kehittynyt ohjausyksikkö tekee liikkeellelähdöistä pehmeitä. Korkean maavaranansiosta voit ajaa huolettomasti vaihtelevassa maastossa. Ajamisen miellyttävyyttä lisää merkittävästi myös erillisjousitus sekä iskunvaimennus kaikissa ilmatäytteisissä renkaissa.

Ympärivuotiseen käyttöön

Ympärivuotiseen käyttöön soveltuvalla goMotolla työmatkat ja kulku harrastuksiin hoituu näppärästi. Nauti liikkumisesta ja luontoon lähtemisestä – myös talvikuukausina. Kostealla ilmalla huurteenpoistojärjestelmä (puhalluslaite ja pieni sisälämmitin) antavat lisäapua. Näillä ominaisuuksilla teet ajokokemuksestasi entistäkin miellyttävämpää! Lisävarusteena mm. talvirenkaat. Kaverille on tilaa takapenkillä ja kauppareissuilla hyödynnät sitä tavaroiden tai ostosten kuljettamiseen.

Valitse sähköinen liikkumisvapaus - Valitse goMoto!

Lisätiedot
Moottorin tyyppi: DC differentiaali
Moottorin teho: 800 W
Mitat (p. × l. × k.): 1920 × 800 × 1550 mm
Akseliväli: 1450 mm
Raideväli takana: 800 mm
Maksiminopeus: 25 km/h
Akkukapasiteetti: 1,44 kWh
Toimintasäde: 50 km
Maksimikuorma: 125 kg
Paino: 230 kg
Maavara: 18 cm
Jarrujen tyyppi: Edessä levyjarrut, takana rumpujarrut
Voimansiirto: Takavetoinen
Istuimet: Kuljettaja + matkustaja (alle 12 v.)
Tavaratila: Matkustajan istuimessa
Tuuletin: Kyllä
Lämmitin: Kyllä
Talvirenkaat: Saatavana lisävarusteena
Akunlämmitin: Saatavana lisävarusteena
Peruutusvaihde: Kyllä
Q&A
Q&A
Arvostelut
Arvostelut
Käyttöohje Lähetys
Näet tämän tuotteen kuljetuskustannukset yltä tuotteen hinnan alapuolelta. Mikäli tilaat useampia ajoneuvoja samanaikaisesti, maksat täyden kuljetushinnan vain ensimmäiseltä ajoneuvolta, ja sen jälkeen vain 45 € kultakin seuraavalta ajoneuvolta. Varaosien kuljetushinta on aina 15 € tuotteen arvosta ja koosta riippumatta.