Lasten Minimönkijä X-Pro Worker 49cc

Varastossa

- Lähetyshinta: 69,00€

Nopeita faktoja

 • Huippunopeus:
  Säädettävä

  Moottori:
  49cc - 3hv

  Turvallisuus:
  Kuolleen miehen
  kytkin

  Vaihteisto:
  Automaatti

  Istuinkorkeus:
  30cm jalkatuesta

  Jarrut:
  Etu: 2xLevy
  Taka: Levy

  Toimitus:
  Kotiovelle

  Osta nyt,
  maksa myöhemmin

  Toimitusaika:
  8-12 arkipäivää

Lyhyt kuvaus

ATV lapsille – X-Pro Worker 49cc

Pitkäaikainen luottomallisto X-Pro Workerin uusin lisäys. Siinä missä isommat mallit ovat vuosien saatossa palvelleet niin huvi kuin hyötyajoneuvoina pihoilla ja tiloilla, pikkuveli Worker 49 tuo vaihtoehdon perheen pienimille jotka haluavat osallistua.

Ulkonäöllisesti isosisasrustensa kaltainen tavaratelineitä ja puskureita myöten, mutta voimanlähteenä helppo ja varmatoiminen käyntiin vedettävä 49cc 2-tahtimoottori.

Täydellinen aloitusmalli pienille lapsille jotka kuitenkin haluavat huristella ympäri pihaa omalla mönkijällään.

Moottori

Ilmajäähdytteinen 2-tahtimoottori on varmatoiminen ja helppo huoltaa. Easy-pull vetostartti taas on nimensä veroisesti helpokäyttöinen jolloin myös pienemmät saavat vaivatta ajoneuvon käyntiin. Moottori on kuitenkin tarpeeksi voimakas jotta Worker ei jää nopeudessa jalkoihin.

Turvallisuus

Pyrimme tekemään ajamisen lapsille mahdollisimman turvalliseksi. Tässäkin mönkijässä on säädettävä peukalokaasu jolla voit rajoittaa huippunopeuden sopivaksi (8 - 25 km/h) lapsen taidot ja uskallus huomioon ottaen. Jarruina on sekä edessä ja takana tehokkaat levyjarrut ja "kuolleen miehen kytkin" varmistaa että ajoneuvo sammuu mikäli pieni kuljettaja ei pysyisikään kyydissä.

Mukavuus

Workerin tukeva ajoasento ja matala istuinkorkeus antavat lisää tasapainoa ja turvaa. Olematta kuitenkaane epämukava eden kouluikään ehtineille lapsille. Tavaratelineet saattavat ensin tuntua olevan siellä näön vuoksi antamaan ison mönkijän fiilistä, mutta kyllä ne hieman kuormaakin kestää, joten miksi ei sitten käyttäisi hyödyksi sitä ja ottaa lapsi avuksi pihahommiin, huvihuristelun lomassa.

Muuta

Älä Unohda öljyä! Kaikki moottorit tarvitsevat voitelua toimiakseen. Tämä on 2-tahtimoottorilla varustettu ajoneuvo, joten voiteluöljy sekoitetaan suoraan polttoaineeseen joka kaadetaan tankkiin. Erillistä öljysäiliötä ei ole.
Suosittelemme että sekoitatte 2,5% (2,5dl / 10l.) Motul 2-T 100 Mineral (tuotenro: 10-000032) 2-tahtiöljyä laadukkaaseen 95-98 oktaaniseen bensiiniin. Ensin isompaan kanisteriin (5-20l.) josta sitten ajoneuvo tankataan.

Lisätiedot
Malli: X-Pro Worker 49cc
Moottorin tyyppi: 1-syl. ilmajäähd. 2-tahti
Moottorin teho: 1,6kW / 7500rpm
Vääntö: 2,0Nm / 3600rm
Polttoaine: 95-okt. + 2,5% 2-t. öljyä
Vaihteisto / kytkin: Automaatti / liukukytkin
Käynnistys: Vetostartti, Easy-pull
Huippunopeus: 25 km/h
Eturengas / Ilmanpaine: 4.10-6 / 0,8-1,3 bar
Takarengas / ilmanpaine: 13.0x5-6 / 0,8-13 bar
Jarrut etu / taka: Levyjarru / levyjarru
Polttoainetankki: n. 1,5l.
Kuivapaino: 42kg
Maksimikuoma: 60kg
Ulkomitat: 1100 x 590 x 765mm
Istuinkorkeus: 570mm
Toimituspakkauksen koko: 1020 x 630 x 435mm
Q&A
Q&A
Arvostelut
Arvostelut
Käyttöohje Lähetys
Näet tämän tuotteen kuljetuskustannukset yltä tuotteen hinnan alapuolelta. Mikäli tilaat useampia ajoneuvoja samanaikaisesti, maksat täyden kuljetushinnan vain ensimmäiseltä ajoneuvolta, ja sen jälkeen vain 45 € kultakin seuraavalta ajoneuvolta. Varaosien kuljetushinta on aina 15 € tuotteen arvosta ja koosta riippumatta.