Matkapuhelinpidike sähköpotkulaudalle

Nykyinen hinta on alhaisin viimeisten 30 päivän aikana!

Varastossa

- Lähetyshinta: 15,00€

Nopeita faktoja

Yksityiskohdat
Tämä kätevä matkapuhelinpidike on suunniteltu erityisesti sähköpotkulaudoille, jotta voit pitää puhelimesi käden ulottuvilla ja turvallisesti kiinnitettynä matkan aikana.

Pidikkeen asennus on nopeaa ja helppoa, eikä se vaadi erikoistyökaluja. Se kiinnitetään helposti ohjaustankoon joko ruuvilla tai tarranauhalla, ja sen jälkeen voit kiinnittää puhelimen paikalleen. Pidikkeen avulla voit helposti tarkastella puhelintasi ja käyttää sitä navigointiin, musiikin kuunteluun tai vaikka puheluiden vastaanottamiseen.

Pidike on valmistettu kestävästä materiaalista, joten voit olla varma sen kestävyydestä ja pitkäikäisyydestä. Sen tyylikäs muotoilu sopii täydellisesti sähköpotkulautailuun ja varmistaa, että puhelimesi pysyy turvallisesti paikallaan, vaikka liikuisit kovemmassakin vauhdissa.

Tämä matkapuhelinpidike on käytännöllinen lisävaruste kaikille sähköpotkulaudan käyttäjille, jotka haluavat pitää puhelimensa helposti saatavilla matkan aikana. Osta omasi tänään ja nauti turvallisesta ja mukavasta ajosta!
Q&A
Q&A
Arvostelut
Arvostelut
Lähetys
Näet tämän tuotteen kuljetuskustannukset yltä tuotteen hinnan alapuolelta. Mikäli tilaat useampia ajoneuvoja samanaikaisesti, maksat täyden kuljetushinnan vain ensimmäiseltä ajoneuvolta, ja sen jälkeen vain 45 € kultakin seuraavalta ajoneuvolta. Varaosien kuljetushinta on aina 15 € tuotteen arvosta ja koosta riippumatta.