Arvoisa asiakas. Postin lakon takia osa toimituksistamme saattavat viivästyä. Tämä koskee erityisesti asiakirjoja, rekisteröitävien ajoneuvojen kilpiä sekä varaosatoimituksia. Myös ajoneuvojen toimitukset DHL:n oman jakelualueen ulkopuolella saattavat viivästyä.

Ale

Mönkijä Viarelli Hunter 150cc

C-305

 • Erä pinnoitusviallisia oransseja Viarelli Huntereita nyt alennettuun hintaan. Lue lisää alla.

 • Ilmajäähdytteinen 4- tahti moottori
 • Levyjarrut sekä edessä että takana
 • Vetokoukku
 • Alumiini vanteet
 • Sähkökäynnistys
 • Tavarateline sekä edessä että takana
 • LED takavalo
 • Halogeeni etuvalaistus
 • Automaattinen vaihdelaatikko pakkivaihteella
Hinta alkaen 1 990,00 € Normaali hinta 2 099,00 €
Varastossa
Lähetyshinta: 89,00

Olemme saaneet erän pintaviallisia Huntereita varastoon. Maalin halkeamisesta (kts kuva) kärsiviä Huntereita myymme nyt alennettuun 1990€:n hintaan. Ongelma on vain pinnoituksessa ja tuote on muuten täysin normaali, eikä tämä tietenkään haittaa ajamista. Nyt saat siis pilkkahintaan kunnon vapaa-ajan ja hyötymönkijän. Haittahan on vain kosmeettinen ja näkyy ainoastaan lähempänä tarkasteltuna. Ja oikeasti, kuvittelitko että ajaisit metsässä ja maastossa muutenkaan ilman naarmuja ja pintavaurioita?

LUONNON HURJIN VILLIPETO!

Entisen mallimme HAMMER menestyksen vuoksi tulee nyt tämä uusi malli joka on täpötäynnä päivityksiä ja entisestä enemmän kehitetyllä lisävarusteohjelmalla.

HUNTER ATV® on päivitetty ehkä markkinoiden kaikkein parhaimmaksi työ- ja huviajoneuvoksi juuri sinulle joka arvostat hyvää toiminnallisuutta, laadukkuutta ja tehokkuutta kukkarolle sopivaan hintaan.

HUNTER ATV® on epäilemättä hyvännäköinen ja sen hyvät, varmat ja turvalliset ajo-ominaisuudet takaavat sinulle, perheellesi ja työkavereillesi turvallisen olon hurjissakin olosuhteissa. 
Entisestä kehitetty ilma-avusteinen kätevästi säädettävä iskunvaimennus tekee ajostasi mukavan ajopinnan kunnosta riippumatta.

Pakkivaihteella varustettu automaattinen vaihteisto, kestävät ilmajäähdytteiset etu- ja taka jarrulevyt, moottori josta teho ja veto löytyy, nämä yhdessä takaavat että HUNTER ATV® tulee olemaan hauska ja huomiota herättävä kumppanisi.

Moottori

HUNTER ATV®:ssa on kehittynyt 150cc:n 4-tahti moottori joka on tunnettu turvallisuudestaan ja toimintakyvystään. Jopa 6,8 kW moottoritehokuutta ja 9,8 Nmt:n vääntömomentilla tarjoaa tämä ilmajäähdytteinen 4-tahti moottori tarpeeksi tehoa pärjätäkseen jyrkissä mäissä, vaikeissa maastoissa ja siitä huolimatta maksimaalisella ajonautinnolla ja lisäksi vielä hyväksyttävän alhaisella polttoaineenkäytöllä. Sähkökäynnistys ja automaattinen ryyppy tekee käynnistyksen helpoksi. 
Pakoputki on tyylikkäästi integroitu satulan alle, ylöstyöntyvien kantojen, ja kivien ulottumilta. Pakoputkisysteemissä on upea, raskas ääni, mutta ei kuitenkaan mitenkään häiritsevä.

Liikkeelle lähtö

HUNTER ATV® on varustettu vankalla, viimeistä huutoa olevalla CVT automaattivaihteistolla jota monet arvostavat kitkattomien ajo-ominaisuuksien vuoksi, alhainen perusveto ja lastausominaisuudet joita arvostetaan erittäin vaativissa maastoissa ja painavassa kuormautuksessa.

Renkaat

Multieker muotoiltut kevyet mutta silti vankat 10” alumiinivanteet ja suuret karkeakuvioiset 21” renkaat ja lisäksi vielä vetopyörän 220 mm rengasleveys takaavat optimaalisen pintakontaktin täysin riippumatta ajopinnasta.

Jarrut

HUNTER ATV® sisältää ylimitoitetut ilmajäähdytteiset jarrulevyt ja yhden mäntä kaliperin sekä edessä että takana jotka ovat tarpeeksi vahvat pystyäkseen takaamaan maksimaalisen jarrutehon jopa erittäin märissä, likaisissa ja kylmissä olosuhteissa.

Jousitus

HUNTER ATV® on ainutlaatuisesti varustettu sekä edessä että takana hydraulisilla iskunvaimentimilla joten HUNTER ATV® pärjää vaativimmissakin maastoissa vakaasti ja läkähtymättä.
Tämä ainutlaatuinen vaimennussysteemi takaa vankan ja miellyttävän mukavan vaimennuksen joka on tarpeeksi riittävä sekä matkakumppanille että tavarakuljetukselle menettämättä vakaita ajo-ominaisuuksia.

Runko

Vankka, erikoisluja teräsrunko takaa erinomaisen lujuuden, ja vakauden. Runko on riittävän jäykkä tarjotakseen vakautta korkeimmissakin nopeuksissa, ja hyvin epätasaisissa maastoissa. Hienosti integroitu pidike edessä sallii vinssin jälkiasennuksen.

Mittari

Suuret merkkivalot näyttävät automaattivaihteiston ollessa neutraalissa tai pakkivaihteella. 

Kuorma

HUNTER ATV® on varustettu suurilla, sekä edessä että takana, kuormatiloilla/tavararitilöillä, joihin voit kätevästi kiinnittää tavarahihnalla erilaista matkatavaraa. Jos tarvitset vetää jotain kuormaa, voit käyttää vetokoukkua hyödyksesi ja kiinnittää vaivatta siihen pienen kärryn tai perävaunun.

Voimansiirto

HUNTER ATV®:n istuma-asento on mukavan pystyasennossa ja sen vettä hylkäävä vaahtomuovilla pehmustettu satula takaa miellyttävän rennon istumisen. Suuret rei'itetyt jalkalevyt takaavat tukevan otteen, etkä liu’u ajaessasi vaikeassakaan maastossa.

Valot

HUNTER ATV® on varustettu tehokkailla halogeeni ajovaloilla ja LED- teknisillä takavaloilla.

Muuta mainittavaa

HUNTER ATV® toimitetaan 98 % koottuna. Ainoa, mitä tarvitset tehdä, on asettaa pyörät paikoilleen ja ohjaustanko sinulle sopivaan asentoon ja kiristää. 
HUNTER ATV® toimitetaan ruotsinkielisen manuaalin kanssa.

Lisätarvikkeet (ei sisälly)

 • Selkätuki
 • Lumiaura
 • Sähkö vinssi
 • LED- valaistus ramppi
 • Kahvasuoja
 • Takapeilit


Parannuksia

 • Pidennetty vetokoukku
 • Tuplasti lakatut runko-osat
 • Ruostumattomat ruuvit ja pultit 
 • Tehokkaampi moottori
 • Uudet laadukkaammat iskunvaimentajat
 • Vinssin kiinnityslevy
 • Etanolia kestävät bensaletkut
 • High-tech materiaalinen ilmasuodatin
 • CDI boksi tavarakotelossa

HUOM.!

Ajoneuvoa ei voida rekisteröidä.

Älä unohda öljyä!

Ajoneuvo toimitetaan tehtaan kuljetus- ja varastoinitöljyllä. Moottoriöljy tulee vaihtaa ennen käyttöönottoa. Suosittelemme käytettäväksi puolisynteettistä 4-T 10W40 moottoripyöräöljyä, tuotenumerolla 10-000031. Öjlyä kuluu vaihdossa hieman vajaa 1l.

Ulkomitat (p,l,k): 1600mmx955mmx1065mm
Akseliväli: 1100mm
Maavara: 140mm
Paino: 155kg
Lastauskapasiteetti: 150kg
Huippunopeus: 70km/h
Moottorimalli: 1 Sylinteri, 4-Tahti, Ilmajäähdytteinen
Moottorityyppi: JL1P57QMJ-3
Sylinterin Halkaisija x Iskunpituus: 57.4 × 57.8 mm
Sylinterin Tilavuus: 149,6 cc
Puristus: 9.51
Teho: 6,8kW / 7500 rpm
Vääntömomentti: 9,8Nm / 6000rpm
Istuinkorkeus: 770 mm
Sytytystulppa: C7HAS
Käynnistys: Sähköinen
Sytytys: CDI
Tankin Tilavuus: 9.0 L
Polttoaine: 95/98 Lyiytön
Moottoriöljy: Galp SAE 10W/40
Moottoriöljy Määrä: n. 1l
Kytkin: Automaattinen
Takajarru: Hydraulinen Levyjarru
Etujarru: Hydraulinen Levyjarru
Ilmanpaine: 2.2 bar
Vanne: 10"

Näet tämän tuotteen kuljetuskustannukset yltä tuotteen hinnan alapuolelta. Mikäli tilaat useampia ajoneuvoja samanaikaisesti, maksat täyden kuljetushinnan vain ensimmäiseltä ajoneuvolta, ja sen jälkeen vain 45 € kultakin seuraavalta ajoneuvolta.

Varaosien kuljetushinta on aina 15 € tuotteen arvosta ja koosta riippumatta.