MOPO JA SKOOTTERI – 2V. MOOTTORITAKUU

 

 1. 1.       Takuumääritelmät
  1. Moottoritakuu suojaa sinua moottorivioilta jotka voidaan todeta olevan valmistus-, materiaali-, tai muun alkuperäisvian aiheuttama.
  2. Jotta takuu olisi voimassa ajoneuvo on huollettava säännöllisesti huolto-ohjelman mukaisesti.

 

 1.  Takuun kattavuus
  1. Takuu on voimassa 2 vuotta ostopäivästä.
  2. Takuu koskee moottorin sisäisiä osia kuten kampiakselia, laakereita, venttiilejä ja venttiillien ohjausjärjestelmää (poislukien hionta ja säätö), öjlupumppu, öljypympun rattaat, mäntä ja männän osat, puslia, nokka-akseli, nokkaketju sekä rattaat, vaihteisto ja vaihteiston laakereita.

 

 1. 3.       Takuun poikkeukset.
  1. Moottoritakuun piiriin ei kuulu ulkoisia komponentteja kuten kaasutin, imuputki, pakojärjestelmä, käynnistyspoljin ja vaihteen valitsin.
  2. Takuun piiriin ei kuulu sähköösia kuten sähköjärjestelmää, systytyspuola, akkua, CDI- tai ohjausboksia, staattoria tai käynnistysmoottoria.
  3. Takuu ei kata kulutusosia kuten variaattorihihnaa, ketjua, rattaita, variaattoria, kaasuvaijeria ja polttoaineletkua
  4. Takuu ei kata moottorin tai sen osien hapettumista, ruostetta tai muuta väärästä käytöstä, kuten vääränlaisen tai vanhan/likaisen polttoaineen käytöstä johtuvia vikoja.
  5. Takuu ei kata vikoja jotka johtuvat vääränlaisesta tai laiminlyödystä huollosta, vastuuttomasta tai vääränlaisesta käytöstä tai muusta varomattomuudesta tai holtittomasta käytöstä johtuvia vikoja.
  6. Kaikenlainen ajoneuvon virittäminen, muokkaaminen tai luvattomien lisävarusteiden asennus tai käyttö katkaisevat kaikki ajoneuvoon liittyvät takuut välittömästi.