Viarelli Rivetto E5

C-036N

Hinta alkaen 2 599,00 €
Varastossa
Lähetyshinta: 71,77

 
Integral
 
Avoin visiirillä
 
Avoin lipalla
 
3 in 1 -kypärä
Image accessory LUKKOPAKETTI. MUNALUKKO + KETJU 1.2M, LUOKKA 3 + 99,00 €
Image accessory SKOOTTERIN SUOJAPEITE, KOKO L + 38,99 €
Image accessory Motul EZ Lube P4 400ml + 12,00 €
Image accessory Xiaomi Mi 1S Portabel Luftkompressor + 559,20 €

Optional

Nopeita faktoja

Luokka: 
L1e -
45 km/h

Tankki:
5,5l.

€ / 100km
n. 3€
Vanteet:
Alu 12"

Vaihteisto:
Automaatti

Levyjarru:
Edessä

Toimitus:
kotiovelle

Osta nyt,
maksa myöhemmin.

Toimitusaika:
6-12
arkipäivää

Ajaton, virtaviivainen muotoilu yhdistettynä suoritusvarmuuteen ja edulliseen hintaan. Siitä on Viarelli Rivetto tehty. Kokoa ja näköä, sekä suorituskykyä kuin Premium-malleissa, hinta vain murto-osa siitä.

Täydellinen kaupunkiin, tarpeeksi vakaa maantielle ja hauskimmillaan kaikkialla.

Moottori

RIVETTO on varustettu viimeisimmällä GY6 mottorimallilla, Euro5 standardeja noudattaen. Moottori on tunnettu sivistyneestä käynnistään, varmatoimisuudestaan ja riittävästä suorituskyvystään. Käynnistysnapilla käyntiin ja jos akku sattuisi loppumaan, polkemallakin lähtee. EFI-järjestelmä huolehtii polttoaineensyötöstä joten kaasutintukeumat yms. ovat historiaa.

Kulutus

RIVETTON kulutusoptimoitu moottori pitää huolen paitsi siitä, että se on Euro5 -standardien mukaisesti hyvin vähäpäästöinen ja ympäristöä kuormittava, myös bensapihi. Alimmillaan kulutat vain 2l. polttoainetta 100 kilometrillä jolloin tankillisellakin ajaa hulppeat 260km. Tämä tietysti tuntuu siinä että kukkaro kevenee vähemmän tankatessa kuin voisi luulla.

Vaihteisto

RIVETTO on varustettu viimeisimmän sukupolven CVT automaattivaihteistolla. Sen kun käännät kaasukahvan ja vaihteisto pitää huolen siitä että saat optimaalisen väännön joka tilanteessa

Pyörät

12 tuuman pyörät antavat vakautta ja hyvää pitoa myös siellä, missä alusta ei ole paras mahdollinen. 3-pinnaiset kevytmetallivanteet ovat valettu yhtenä kappaleena ja kestävät siksi myös kovaa kulutusta. Renkaat ovat profiililtaan urheilulliset, antaen parhaan mahdollisen pidon.   

Jarrut

Levyjarrut edessä takaavat optimaalisen jarrutehon ja tasaisen jarrutuksen, myös kun pitää pysähtyä nopeasti. Yhden männän satulat tuottavat tasaisesti jarrutusvoimaa, jota on helppo hallita. Takaa löytyy kosteutta ja kylmyyttä kestävä rumpujarru.

Jousitus

Takajousena RIVETTOsta löytyy 4-portainen säädettävä "Mono-shock" iskunvaimennin. Näin sinulla on mahdollisuus optimoida ja säätää jousitusta olosuhteiden ja kuorman mukaan. Edestä löytyy kaksi öljytäytteistä iskunvaimenninta valmiina ottamaan vastaan mitä ikinä maasto tarjoaa menettämättä ajotuntumaa.

Runko

Vankka ja jäykkä teräsputkirunko pitää huolen siitä, että ajotuntuma säilyy kaikissa tilanteissa. RIVETTO on kevyt ja urheilullinen. 12" pyöristään ja koostaan huolimatta se painaa vain 92kg, mikä tekee siitä helposti hallittavan, myös sinulle, jolle isompi skootteri kaupungissa tuntuu kömpelöltä.

Mittaristo

Varmatoiminen iso analogimittaristo antaa helposti tarvittavat tiedot nopeudesta, ajomatkasta ja polttoainemäärästä. Myös vilkkujen merkkivalot sekä varoitusvalot ovat sijoitettu helposti nähtäville. 

Säilytys

Satulan alta löytyy tilaa tarvikkeille ja tärkeille tavaroille. Myös ohjaustangon alapuolelle sijoitetulle koukulle voi ripustaa kasseja tai vaikka hetkellisesti kypärän.

Mukavuus

RIVETTO tarjoaa ruhtinaallisesti tilaa istua mukavasti. Pystyasento sekä hieman korkeampi satulakorkeus antavat paitsi mukavan ajoasennon, myös hyvän näkyvyyden. Satula on vettähylkivä ja sopivan pehmeä, jotta kilometrien nieleminen ei tuota takapuolelle tuskaa.

Valot

RIVETTOssa on normaalia voimakkaampi halogeeni-valaistus edessä, joten näet aina minne menet. Vilkut ja takavalo ovat LEDit, joten näkyvyys on aina taattu.

Ulkomitat: 1825x680x1145mm
Akseliväli: 1280mm
Maavara: 115mm
Paino: 92kg
Maksimikuorma: 150kg
Huippunopeus: 45 km/h
Moottori: 1-syl. 4-tahti, ilmajäähdytteinen
Sylinteritilavuus: 49cc
Puristussuhde: 10.5
Polttoainesyöttö: EFI (Electronic Fuel Injection)
Teho: 2,1kW/7500rpm
Sytytystulppa: CR7HSA
Käynnistys: Sekä sähkö että polkustartti
Sytytys: CDI
Tankin koko: 5,5l.
Polttoaine: 98-E5 lyijytön
Moottoriöljy: SAE 10W-40
Moottoriöljyn määrä: n. 800ml.
Kytkin: CVT
Takajarru: Rumpujarru
Etujarru: Levyjarru
Renkaiden ilmanpaine etu/taka: 2,25/2,25 bar
Vannekoko: 12”
Arvostelut
Q&A

Tiistai

monitor

- Tilaukset tiistaina klo. 24:00 mennessä -

Keskiviikko - Torstai

loading

- Lähetykset kerätään ja lastataan runkokuormaan kohti Suomea -

Torstai - Maanantai

ship21

- Lähetykset kuljetetaan Suomeen DHL:n Turun terminaaliin -

Maanantai - Torstai

tour

- Lähetykset jaetaan asiakkaillemme ympäri Suomea -

Näet tämän tuotteen kuljetuskustannukset yltä tuotteen hinnan alapuolelta. Mikäli tilaat useampia ajoneuvoja samanaikaisesti, maksat täyden kuljetushinnan vain ensimmäiseltä ajoneuvolta, ja sen jälkeen vain 45 € kultakin seuraavalta ajoneuvolta. Varaosien kuljetushinta on aina 15 € tuotteen arvosta ja koosta riippumatta.