Sähköpotkulauta X-Pro eRide2

c-418

Hinta alkaen 649,00 €
Varastossa
Lähetyshinta: 45,00

Nopeita faktoja

25 km/h

 500W 
sähkömoottori

Kantama:
30-35km

Lataus
4-5 tuntia 

Minimaalinen
huoltotarve

Kuorma:
150 kg

Toimitus:
kotiovelle

Osta nyt,
maksa myöhemmin

Toimitusaika
8-12 arkipäivää

X-Pro eRide2 – Varmatoiminen sähköpotkulauta jousituksella

Haetko varmatoimista sähköpotkulautaa mutta ajomatkasi on hieman töyssyinen ja ehkä soratiepitoinen. Silloin potkuttimessasi tulisi olla vaikka 10" ilmakumipyörät, eikö? Ehkä myös jousitettu etu ja takapyörä? Kenties myös jousitettu satula olisi mukava? Tai ehkä kaipaat muuten vain sähköpotkulautaa näillä mukavuuksilla sekä levyjarruilla edessä ja takana.  

Tällöin X-Pron eRide -sarjan isompi sisarus eRide2 on juuri se mitä kaipaat. Jos olet kuulut englanninkielisen sanonnan "bang for the buck", vapaasti suomennettuna rahoille vastinetta, niin X-Pro eRide2 on sen sanonnan määritelmä.

Moottori / Nopeus / Akku 

Pirteä 500W napamoottori on ripeä reagoimaan. Pieni alkupotku, vääntö kaasunsäätimestä ja yks kaks kuljet jo huippunopeutta. Sisäänrakennetussa 48V & 17,5Ah:n akussa rittää mehua ajotavasta riippuen 30-35 km matkoihin ennen kuin on parasta olla sähköpistokkeen lähellä. Huippunopeusko? 25km/h, joskin valittavissa on matalempiakin "vaihteita". Tarkoittaa kuitenkin että eRide2 on täysin laillinen peli pyöräteille.

Renkaat / Jarrut

X-Pro eRide 2:ssa on 10" ilmatäytteiset renkaat sekä edessä että takana. Jo sillä on ajoa pehmentävä vaikutus, mutta kun sekä etu että takahaarukkaan lisätään iskunvaimentimet on eRide2 potkulautojen maailmassa varsinainen töyssynnielijä. Ja ihan kuin se ei riittäsisi löytyy kummankin renkaan yhteydessä levyjarru jotta ajo olisi mahdollisimman turvallista.

Kantama / Lataus / Valaistus

X-Pro eRide2 vie sinut myös hieman lähikorttelia pidemmälle retkelle. 30-35 km kantamalla hieman pidempikin työmatka taittuu helposti. Ladata voit sitten vaikka perillä. 4-5 tuntia tyhjästä täyteen tavallisesta pistokkeesta. Eikä haittaa vaikka lähtiessä olisi jo pimeää. Edessä oleva LED valaisimesta lähtee sen verran kirkasta sädettä että varmaste näet ja tulet nähdyksi. Myös takavalo, joka jarruttaessa vilkkuu on LED.iä eikä siten syö akkua juuri ollenkaan.

Näyttö / Asetukset

eRide2:ssa mitään ei ole jätetty sattuman varaan. Selkeä näyttö monipuolisilla asetuksilla takaavat että saat juuri itsellesi sopivan menopelin. Näytössä on koko ajan tietoa akun varaustasosta, nopeudesta ja taitetusta matkasta. Kaasunsäädintä operoit helposti etusormella, ja onpahan asetuksiin mahdollista valita vakionopeudensäädintä joka pitää huippunopuden kun kaasua on pidetty pohjassa 10 sekuntia.

Ominaisuuksia

 • Väkevät, näkyvät LED valot
 • 500W takapy
 • Huippunopeus 25km/h
 • Maksimikuorma 150kg
 • Litiumakku 48V 17,5Ah
 • Latausaika 4-5h
 • Kantama 30-35km
 • Ilman satula helppo taittaa kasaan
 • Iskunvaimentimet edessä ja takana
 • 10" ilmatäytteiset renkaat
 • Selkeä digitaalinäyttö
 • Paino 24kg.
Mitat ajovalmiina (PxLxK): 1100x550x1200mm
Mitaat kokoontaitettuna (PxLxK): 1100x240x386mm
Akseliväli: 870mm
Maavara: 95mm
Paino: 24kg
Kantavuus: 150kg
Huippunopeus: 25km/h
Kantama: 30-35km
Moottori: Takapyörään integroitu napamoottori
Moottoriteho: 500W
Akku: Litium
Akkukapasiteetti: 48V, 17.5Ah
Latausaika: 4-5km
Iskunvaimennus: Edessä ja takana
Jarrut: Levyjarrut, edesä ja takana
Renkaat: 10" ilmatäytteiset

Tiistai

monitor

- Tilaukset tiistaina klo. 24:00 mennessä -

Keskiviikko - Torstai

loading

- Lähetykset kerätään ja lastataan runkokuormaan kohti Suomea -

Torstai - Maanantai

ship21

- Lähetykset kuljetetaan Suomeen DHL:n Turun terminaaliin -

Maanantai - Torstai

tour

- Lähetykset jaetaan asiakkaillemme ympäri Suomea -

Näet tämän tuotteen kuljetuskustannukset yltä tuotteen hinnan alapuolelta. Mikäli tilaat useampia ajoneuvoja samanaikaisesti, maksat täyden kuljetushinnan vain ensimmäiseltä ajoneuvolta, ja sen jälkeen vain 45 € kultakin seuraavalta ajoneuvolta. Varaosien kuljetushinta on aina 15 € tuotteen arvosta ja koosta riippumatta.