Crossipyörä X-Pro FX 125cc

Nykyinen hinta on alhaisin viimeisten 30 päivän aikana!

Varastossa

- Lähetyshinta: 71,77€

Nopeita faktoja

Huippunopeus:
70 km/h
Moottori:
125cc
Moottoriteho:
7,5 hv.
Vaihteisto:
Manuaali 4-p.
Istuinkorkeus:
74 cm.
Levyjarrut:
Etu / Taka
Toimtus:
kotiovelle
Osta nyt,
maksa myöhemmin
Toimitusaika:
5-8 arkipäivää
Yksityiskohdat

Edullinen crossipyörä

Crossipyörä X-Pro FX 125cc on täydellinen crossi sinulle, joka haluat kokeilla moottoriurheilua ilman että se maksaa omaisuuksia. Perustuen tunnettuihin rakenteeltaan hyväksi koettuihin Honda CRF -malleihin, joita on myös paranneltu monilta osin, on tämä lyhyesti sanottuna erittäin hyvä dirtbike ja hintansa arvoinen.

Alusta ja runkorakenne

Runko voi usein olla yksi heikoista kohdista monissa edullisissa crossareissa, mutta me olemme päättäneet sijoittaa hieman enemmän vahvaan klassiseen putkimalliseen runkorakenteeseen, jossa on täysin hitsatut saumat ja näin on saatu maksimaalinen vahvuus ja kestävyys. Takahaarukka on lujatekoinen BOX-mallinen tuplalaakeroidulla kiinnityksellä runkoon liitetty.

Pyörät, jarrut ja renkaat

Karkeakuvioisilla Guangli motocrossrenkailla saat hyvän pidon vaikeassakin maastossa ja 12-tuumaisella takapyörällä ja 14-tuumaisella etupyörällä saat oikean midsize-tuntuman, vaikka tämä dirtbike on sinällään melko niukka mittasuhteiltaan ja sopii pienemmillekin ajajille. Myös halvassa dirtbikessa pitää tietenkin olla jarrut huippuluokkaa. Siksi olemmekin varustaneet  tämän mallin 2-mäntäisillä hydraulisilla levyjarruilla sekä edessä että takana, ja tuulettuvat levyjarrut takaavat turvallisuuden.

Moottori ja vaihteisto

Tässä dirtbikessa on hyväksi todistettu ilmajäähdytteinen 4-tahtimoottori. Kokonaista 7,5 hevosvoimaa antaa huippunopeudeksi reilut 70 km/h ihanteellisissa olosuhteissa. Integroitu vaihdelaatikko on klassista 4-vaihteista mallia, joissa yksi vaihde on alhaalle ja muut ylöspäin. Koko moottori on suojattu alapuolelta voimakkaalla metallisella pohjapanssarilla.

Älä unohda öljyä. 

Ajoneuvo toimitetaan tehtaan kuljetus- ja varastointiöljyllä. Moottoriöljy tulee vaihtaa ennen käyttöönottoa. Suosittelemme käytettäväksi puolisynteettistä 4-T 10W40 moottoripyöräöljyä, tuotenumerolla 10-000031. Öljyä kuluu vaihdossa hieman vajaa 1l.

Huom! Ennen ensimmäistä ajoa on tärkeä tarkistaa sekä tarvittaessa kiristää vanteiden pinnat! Lisäksi on tärkeää tarkistaa renkaiden ilmanpaineet!

Haluamme, että  kaikilla on varaa pitää hauskaa sorakuopalla!

Lisätiedot
Moottori: 1-sylinterinen, ilmajäähdytteinen 125 kuution nelitahtimoottori
Sylinteri: 54 mm x 54 mm
Polttoaine: 95-98 oktaania
Moottorin teho: 5,6 kw (7,5 hv)
Käynnistys: Käynnistyspoljin
Vaihdelaatikko: Manuaalinen, nelivaihteinen (ykkösvaihde alas, loput ylös)
Voimansiirto: Ketju 420
Suurin sallittu paino: 150 kg
Etuiskunvaimennin: Vahvat jousivarret haarukassa
Etujarrut: Hydraulinen levyjarru, wave-levy
Takajarrut: Hydraulinen levyjarru, wave-levy
Tankin tilavuus: 3 l
Pyörien koko: 2.50 -14" edessä, 3.00 - 12" takana
Koko: 158x75x100 cm
Istuinkorkeus: 74 cm
Ratastus: 14 edessä, 37 takana
Paino: 78 kg
Sytytys: CDI
Huippunopeus: Yli 70 km/h ratastuksesta riippuen
Q&A
Q&A
Arvostelut
Arvostelut
Käyttöohje Lähetys
Näet tämän tuotteen kuljetuskustannukset yltä tuotteen hinnan alapuolelta. Mikäli tilaat useampia ajoneuvoja samanaikaisesti, maksat täyden kuljetushinnan vain ensimmäiseltä ajoneuvolta, ja sen jälkeen vain 45 € kultakin seuraavalta ajoneuvolta. Varaosien kuljetushinta on aina 15 € tuotteen arvosta ja koosta riippumatta.