Crossipyörä X-Pro FX 90cc

Nykyinen hinta on alhaisin viimeisten 30 päivän aikana!

Varastossa

- Lähetyshinta: 71,77€

Nopeita faktoja

Huippunopeus:
65 km/h

Moottori:
90cc 

Teho:
5,5 hv

Vaihteisto:
Automaatti

Istuinkorkeus:
74 cm

Levyjarru:
Edessä & takana

Toimitus:
Kotiovelle

Osta nyt,
maksa myöhemmin

Toimitusaika:
8-12 arkipäivää
Yksityiskohdat

Helposti ajettava dirtbike vasta-alkajalle

Dirtbike X-Pro FX 90cc on täydellinen malli sinulle, joka haluat kokeilla moottoriurheilua yksinkertaisella tavalla. Tämä dirtbike on automaattivaihteinen ja sinun tarvitsee keskittyä vain kaasutukseen, jarrutukseen ja ohjaamiseen. Käynnistät sen helposti ohjaustangosta käynnistysnapilla, ei siis raskasta ja hankalaa polkemista.

Renkaat ja jarrut

Dirtbike X-Pro FX 90cc on aivan kuin “isoveljensä” Dirtbike X-Pro FX 125cc. Se on varustettu 14-tuumaisella eturenkaalla ja 12-tuumaisella takarenkaalla, jolla saadaan  oikea midsize-tuntuma. Hydrauliset sivujarrut edessä ja takana ovat tietenkin vakiona. Voimakkaat 2-mäntäiset Huating jarruosat takaavat parhaan mahdollisen jarrutustehon rajussakin ajossa. Karkeakuvioiset crossirenkaat tekevät renkaiden pito-ominaisuuksista parhaan mahdollisen vaikeassakin maastossa. 

Runko ja alusta

X-Pro FX 90cc dirtbikessa on tukeva, hitsattu, luotettavaa mallia oleva putkirunko, joka ei anna helposti periksi. Laatikkomallisen takahaarukan ja kaksoislaakeristen kiinnitysten yhdistelmä tekee siitä rakenteeltaan tasapainoisen, mitä harvoin näkee tämän hintaluokan dirtbikeissa.

Moottori ja vaihteisto

Dirtbike X-Pro FX 90cc on Orionin oma luotettava 5,5 hevosvoimainen 4-tahtimoottori. Sen integroitu vaihdelaatikko on täysautomaattinen, mikä tekee dirtbikesta helposti ajettavan, painat vain kaasua ja jarrua. Kaasutin on klassista venttiilimallia manuaalisella sokalla. Täydennä mielellään vaahtomuovisella urheiluilmansuodattimella ja saat suurimman mahdollisen suorituskyvyn dirtbikeesi.

Älä unohda öljyä! Ajoneuvo toimitetaan tehtaan kuljetus- ja varastointiöljyllä. Moottoriöljy tulee vaihtaa ennen käyttöönottoa. Suosittelemme käytettäväksi puolisynteettistä 4-T 10W40 moottoripyöräöljyä, tuotenumerolla 10-000031. Öljyä kuluu vaihdossa hieman vajaa 1l.

Lisätiedot
Moottori: 1-sylinterinen, ilmajäähdytteinen 90 kuution nelitahtimoottori
Käynnistys: Sähköstartti
Polttoaine: 95-98 oktaania
Moottorin teho: 4,1 kw (5,5 hv)
Vaihdelaatikko: Automaattinen
Voimansiirto: Ketju 420
Suurin sallittu paino: 150 kg
Etuiskunvaimennin: Vahvat jousivarret haarukassa
Etujarrut: Hydraulinen levyjarru, wave-levy
Takajarrut: Hydraulinen levyjarru, wave-levy
Tankin tilavuus: 3 l
Pyörien koko: 2.50 -14" edessä, 3.00 - 12" takana
Koko: 158x75x100 cm
Istuinkorkeus: 74 cm
Ratastus: 14 edessä, 37 takana
Paino: 78 kg
Sytytys: CDI
Huippunopeus: Yli 65 km/h ratastuksesta riippuen
Q&A
Q&A
Arvostelut
Arvostelut
Käyttöohje Lähetys
Näet tämän tuotteen kuljetuskustannukset yltä tuotteen hinnan alapuolelta. Mikäli tilaat useampia ajoneuvoja samanaikaisesti, maksat täyden kuljetushinnan vain ensimmäiseltä ajoneuvolta, ja sen jälkeen vain 45 € kultakin seuraavalta ajoneuvolta. Varaosien kuljetushinta on aina 15 € tuotteen arvosta ja koosta riippumatta.