Elo Mobility K2 Sähköpotkulauta

Erikoistilaus (5 - 6 kuukautta)

- Lähetyshinta: 49,00€

Nopeita faktoja

Huippunopeus:
N. 20km/h

Moottori:
250W
harjaton

Kantama:
15-25 km

8,5"
Ilmatäytteiset
pyröät 

Minimaalinen
huoltotarve

Akku:
36V 7.5Ah
Litium

toimitus:
Kotiovelle

Osta nyt,
maksa myöhemmin

Toimitusaika: 
6-12 arkipäivää
Yksityiskohdat

ELO Mobility K2 Sähköpotkulauta

ELO Mobility nostaa rimaa henkilökohtaisten sähköpotkulautojen osalta tällä 8,5" renkailla ja Kollterin 250W napamoottorilla varustetulla mallillaan. Kokoontaittuva alumiinirunko ja matalalle sijoitettu ajovalo ovat vain pari hiottua yksityiskohtaa, jotka tekevät K2:sta hinta-laatusuhteeltaan ylivertaisen.

Pieni potku vauhtia ja sitten voit antaa sähkömoottorin tehdä liikkumiseen tarvittavan työn. Ilmatäytteiset renkaat keräävät suurimman osan tärinästa, minkä huomaa jokainen joka on potkulaudalla joskus huristellut. Yhtäkkiä kädet ei olekaan tärinästä kipeät. Alas sijoitettu ajovalo on suunniteltu valaisemaan sitä mitä kuuluukin eli tietä. Myös pimeinä syysiltoina. Levyjarruja harvemmin sähköpotkulaudoissa näkyy, mutta ELO Mobility K2:ssa sellainen on sijoitettu takapyörään. Etupyörässä on sähköinen moottorijarru.

Potkulauta taittuu kasaan ja auki sekunneissa ja ainoastaan 13kg painavana se on helppo kuljettaa mukana työmatkoilla, autossa, veneessä, asuntovaunussa tai päivittäisessä käytössä. Helppo myös ottaa mukaan konttorille tai vaikka junaan. Työmatkat sujuvat ruuhkia vältellen ja ennen kaikkea halvalla. Tai mikset ottaisi sitä lomalle mukaan pieniä retkiä varten.

ELO:n potkulautaa vie eteenpäin Kollterin varma ja tehokas 250W etupyörään integroitu napamoottori, ja virran antaa peräti 7.5 Ah:n litiumakku. LCD- näyttö on selkeä ja näyttää kaiken tarvittavan tiedon taustavalolla. Ajovalintoja on 3 riippuen miten kovaa haluat ajaa. 20 km/h:n huippunopeudella ja 15-25 km:n kantamalla pääset vaivatta paikasta A, paikkaan B, ja vielä takaisin. Levyjarru takana lisää turvallisuutta tehostamalla jarruja äärimmilleen. 120kg kantavuus takaa myös, että hieman kookkaampikin henkilö voi alkaa liikkumaan ekologisesti ja terveellisesti. 

K2 Sähköpotkulaudalla liikut pyörätiellä samoilla säännöillä kuin polkupyörä ja suosittelemme tietenkin kypärän käyttöä ajon aikana.


Ominaisuuksia:

  • Ajovalo ja heijastimet edessä sekä takana
  • Integroitu harjaton DC napamoottori etupyörässä.
  • Liukuestepinnoite jalkalevyllä
  • Helposti kokoontaittuva ja aukeava alumiinirunko
  • Digitaalinen näyttö tärkeimmillä ominaisuuksilla
  • Sähköinen moottorijarru edessä, mekaaninen levyjarru takana
  • Lokasuojat kummassakin pyörässä.
  • IP54 Roiskevesisuojattu
  • 8,5" ilmatäytteiset renkaat.
Lisätiedot
Mitat avattuna (PxLxK): 1200x430x1140mm
Mitat kokoontaitettuna: 1200x430x500mm
Maavara: 100mm
Paino: 13kg
Kantavuus: 120kg
Huippunopeus: 20km/h
Kantama: 15-25 km
Säilytyslämpötila: 10-35C
Roiskevesisuojaus: IP54
Akku: Litium, 36V, 7.5Ah
Laturi: 110-210V, 2A
Latausaika: 3,5-5h
Rengaspaine: 3.0-3.4 bar
Q&A
Q&A
Arvostelut
Arvostelut
Käyttöohje Lähetys
Näet tämän tuotteen kuljetuskustannukset yltä tuotteen hinnan alapuolelta. Mikäli tilaat useampia ajoneuvoja samanaikaisesti, maksat täyden kuljetushinnan vain ensimmäiseltä ajoneuvolta, ja sen jälkeen vain 45 € kultakin seuraavalta ajoneuvolta. Varaosien kuljetushinta on aina 15 € tuotteen arvosta ja koosta riippumatta.