Sähköpotkulaudat X-Pro Fatboy Chopper

C-420

Hinta alkaen 1 799,00 €
Varastossa
Lähetyshinta: 71,77

Image accessory Tavarateline golfbagille + 99,00 €
Image accessory Skyddsöverdrag + 38,99 €
Image accessory Mobilhållare + 20,99 €

Optional

Nopeita faktoja

Huippunopeus:
25 / 40 km/h

effekt fatboy

Moottori:
Sähkö 2000W 

Batterityp fatboy

Akku:
Litium Irroitettava
60V 20Ah

Kantama:
N. 40km

Jousitus:
Edessä ja takana

Levyjarrut:
Edessä ja takana

Toimitus:
Kotiovelle

Osta nyt,
maksa myöhemmin

Toimitusaika:
8-12 arkipäivää

X-Pro Fatboy Chopper – Fatboyn uusi ulottuvuus

X-Pro Fatboy Chopper tuo Fatboy perheeseen paitsi totutun mukavaa kulkemista, uutta lookia heijastaen hieman rennompaa elämänasennetta. Moottoripyörämaailmasta haettu inspiraatio näkyy ja tuntuu.

Sisarustensa tavoin Chopper antaa vaivattoman kyyden paikasta toiseen käytännössä huoltovapaalla 2000W:n moottorilla sekä etu, -ja takajousituksella.

Moottori / Akku

Harjaton takapyörään integroitu suoravetomoottori 2000 Watillaan on omiaan kuljettamaan sinua ylä, -ja alamäkeen, vaikka koko 150km:n kuormauskyky olisi käytetty. Voit siis laittaa hieman isommankin repun selkään ja lähteä ajelemaan.

Lukittavan jalkalevyn alta löytyy kätevästi ja nopeasti irrotettava 60V ja 20Ah:n litiumakku. Otat siis akun mukaan ja lataat sen missä sinulle sopii Täysin tyhjästä täyteen 8 tunnissa, eli vaikka työpäivän ajaksi. Tämän jälkeen voit lähteä cruisailemaan jopa 40km:n matkoja.

”Tankissa” ei tietenkään ole polttoainetta, vaan sinne on sijoitettu elektroniikka ohjausboksia myöten. Täällä se on suojassa mutta silti helposti saatavilla jos tarve vaatisi.   

Pyörät / Jarrut

Kuten muuhunkin Fatboy Chopperin linjoihin, myös kumitassuihin ja palloihin on haettu vaikutteita MP-maailmasta kromattuineen kevytmetallivanteineen. Leveä 12” takapyörä sulautuu paitsi ajoneuvon linjoihin myös ajorataan antaen pitoa kun sitä tarvitset. Renkaat ovat mallia ”semi-slicks” joiden kuviot pureutuvat kovaan tiepintaan myös märällä kelillä.

Ottaen huomioon että yksityiskohdista ei Chopperin suhteen ole tingitty, on kaiketi sanomattakin selvää että  kumpaakin pyörää pysäyttämässä on juuri oikeankokoiset hydrauliset levyjarrut.

Kantama / Mukavuus

Mikä olisi jopa 40-50km:n kantama jos satulassa ei istuisi mukavasti. Chopper-maailmasta tutusta bobber-tyylisessä satulassa kelpaa hieman leveämmänkin ahterin painautua kuitenkin istuen pystyssä ja suoraselkäisesti kuin kuninkaallinen. Jousitus etuharukassa sekä satulan alla vain lisäävät ajomukavuutta.

Turvallisuus / Mittaristo

Valot ja mittaristo saattavat näyttää vanhemmanmallisilta. Tämä on kuitenkin tarkoitus kun haetaan mahdollisimman aitoa Chopper-lookia kromin kiillolla ja pyöreillä muodoilla. Ne kätkevät kuitenkin sisäänsä modernia tekniikkaa. Valot, vilkkuja myöten ovat LED.ejä joilla näkyy ja tulee nähdyksi myös pimeässä.

2-osainen mittaristo on digitaalinen suurilla ja selkeillä numeroilla ja ilmaisimilla, tarjoten kaiken tarvitsemasi tiedon ajon aikana

 

HUOM! Moottoritehonsa ja huippunopeutensa vuoksi X-Pro Fatboy Chopper ei sovellu käytettäväksi yleisillä teillä.

Muista ladata ja lukea käyttöohje ennen käyttöönottoa

 

 

Mitat (PxLxK): 2060*910*1120 mm
Akseliväli: 1504 mm
Maavara: 128 mm
Kuivapaino: 77 kg
Kantavuus: 150 kg
Akun paino: 8 kg
Akkutyyppi: Litium
Latausaika: (thjä-täysi)
Lataussyklejä: 500+
Akkukapasiteett: 60V 20Ah
Moottori: Integroitu harjaton suoravetomoottori
Moottoriteho: 2000W
Kantama: n. 40km / lataus
Eturengas: 130/70-12
Takarengas: 215/40-12
Rengaspaine etu / taka: 0.8-1.4 bar / 0.8 -1.6 bar
Vanteet: 12" kevytmetalli
Arvostelut
Q&A

Tiistai

monitor

- Tilaukset tiistaina klo. 24:00 mennessä -

Keskiviikko - Torstai

loading

- Lähetykset kerätään ja lastataan runkokuormaan kohti Suomea -

Torstai - Maanantai

ship21

- Lähetykset kuljetetaan Suomeen DHL:n Turun terminaaliin -

Maanantai - Torstai

tour

- Lähetykset jaetaan asiakkaillemme ympäri Suomea -

Näet tämän tuotteen kuljetuskustannukset yltä tuotteen hinnan alapuolelta. Mikäli tilaat useampia ajoneuvoja samanaikaisesti, maksat täyden kuljetushinnan vain ensimmäiseltä ajoneuvolta, ja sen jälkeen vain 45 € kultakin seuraavalta ajoneuvolta. Varaosien kuljetushinta on aina 15 € tuotteen arvosta ja koosta riippumatta.