Sähköskootteri ELO Mobility Fold 16"

Varastossa

- Lähetyshinta: 49,00€

Nopeita faktoja

Topphastighet
25km/h

450W
Elektrisk motor

Räckvidd:
Upp till 15-18km

16"
Luftfyllda däck

Minimalt
underhåll

Snabb & enkel
laddning

Snabb & smidig
leverans till ditt
lokala DHL-ombud

Köp nu,
betala sen

1 - 3
dagars
leveranstid
Yksityiskohdat

ELO Mobility FOLD 16"

ELO Mobility Fold on joustava ja helposti hallittava sähköskootteri. Saat pyörän mukavuuden, jossa on satula ja jalkatapit lepäämään jalkojasi. Nopean sähkömoottorin avulla pääset liikkeelle hetkessä, ja suuret ilmatäytteiset 16" pyörät antavat sinun matkustaa määränpäähäsi tuntematta jokaista kiveä tiellä. Aloitat matkasi sähköskootterilla helposti kääntämällä kaasua ja toisin kuin sähköskootterissa, sinun ei tarvitse aloittaa matkaa ennen lähtöä. Sähköskootterin alhaisen 18 kg painon ja suhteellisen vahvan moottorin yhdistelmä tarkoittaa, että rinteet ja maasto eivät ole ongelma. Etu- ja takalevyjarrujen turvallisuus tarkoittaa, että voit keskittyä täysin ympäristöösi matkustaessasi lähes äänettömästi sähköskootterillasi. Luonnonkumilla varustetut kahvat antavat heille myös turvallisen ja vahvan otteen, kun olet ulkona. Jarrukahvan lisäksi ELO Mobility Foldin ohjaustangot on varustettu myös näytöllä, joka näyttää akun varaustason, nopeuden ja kilometrimäärän, jonka avulla voit suunnitella matkasi täysin uudella tavalla verrattuna vastaaviin markkinoilla oleviin sähköskoottereihin. Näytöllä näkyy akun varaustaso neljässä vaiheessa (100 % - 75 % - 50 % - akku vähissä)

Taitettava sähköskootteri – rajattomat käyttömahdollisuudet.

Kun et käytä ELO Mobility Foldia, voit helposti taittaa sen kokoon ja kuljettaa sitä mukanasi. Rungossa on sisäänrakennettu kahva ja kevyellä 18 kg:lla ei ole ongelma kantaa. ELO Fold vie minimaalisesti tilaa taitettuna ja satula irrotettuna ja ohjaustanko alas käännettynä sen pitäisi nyt olla ilmeinen osa retkeilyloman pakettia. Kompaktin kokonsa ja keveytensä ansiosta se on täydellinen kulkuväline niin arkeen kuin telttalomallekin. Voit pakata sen helposti matkailuautoon/vaunuun ja viedä sen sitten paikalliseen kauppaan sekä pitemmille retkille. Nosto- ja laskusatulan sekä keveyden ansiosta koko perhe voi käyttää ELO Foldia niin kuljetuksiin kuin huvitteluunkin.

Akku & Virta

250 W:n sähkömoottori antaa maksiminopeuden 20 km/h, mikä tarkoittaa, että ELO Mobility FOLD on laillinen ajettava liikenteessä Ruotsissa. Käytät tietysti kypärää ajaessasi ELO Foldilla. Akku on litiumtyyppinen ja saavutat täyden kapasiteetin taas vain 3-4 tunnissa

Lisätiedot
Yttre mått uppfälld (l*b*h): 1050mm*490mm*1020mm
Yttre mått nerfälld (l*b*h): 1050mm*270mm*650mm
Fordonsvikt: 19kg
Batterityp: Litium
Lastkapacitet: 100 kg
Högsta hastighet: 25 km/h
Motortyp: Borstlös DC
Effekt: 450W
Starttyp: Elektrisk
Tändning: Elektrisk
Batterikapacitet: 6Ah
Laddtid: 3-4 h
Körsträcka: 15-18 km per laddning
Koppling: Direktdrift
Broms bak: Skivbroms
Broms fram: Skivbroms
Lufttryck framhjul: 1.2 bar
Lufttryck bakhjul: 1.2 bar
Fälg: 16"
Q&A
Q&A
Arvostelut
Arvostelut
Käyttöohje

manual

PDF

Lähetys
Näet tämän tuotteen kuljetuskustannukset yltä tuotteen hinnan alapuolelta. Mikäli tilaat useampia ajoneuvoja samanaikaisesti, maksat täyden kuljetushinnan vain ensimmäiseltä ajoneuvolta, ja sen jälkeen vain 45 € kultakin seuraavalta ajoneuvolta. Varaosien kuljetushinta on aina 15 € tuotteen arvosta ja koosta riippumatta.