Elskootteri X-Pro Fatboy 2-sits

Nykyinen hinta on alhaisin viimeisten 30 päivän aikana!

Varastossa

- Lähetyshinta: 44,99€

Helppo asentaa ja valmis ajettavaksi

Nopeita faktoja

Topinopeus:
Säädettävä

teho fatboy

Moottori:
Sähkö 

Akun tyyppi fatboy

Akku:
Litium

Toimintasäde:
Noin 40 km

Jousitus:
Edessä ja takana

Jarrut:
Levyjarrut edessä ja takana

Toimitus
ovelle

Osta nyt,
maksa myöhemmin

Toimitusaika:
1-3 päivää
Lyhyt kuvaus

UUTUUDET – X-Pro Fatboy nyt suuremmalla 1500W moottorilla

Fatboyta kutsutaan eri nimillä, kuten Fatglider, Fatscooter ja Fatboy. Niillä kaikilla on rento tyyli ja leveät renkaat, jotka selviävät helposti kaikenlaisista epätasaisuuksista.

X-Pro Fatboy on ollut suosittu kesäsuosikki jo usean vuoden ajan, ja se on kuljettanut ajajia ympäri Ruotsia ystävien ja työn välillä ylämäissä ja alamäissä, mutkaisilla teillä ja uusilla pyöräteillä.

Nyt voit voittaa entistä suurempia esteitä Fatgliderilläsi ilman, että joudut tinkimään tehosta! 1500 W:n voimakkaalla moottorilla pystyt kulkemaan jopa jyrkimmissä mäissä ilman, että menetät nopeutta ja tehoa edes matkustajan kanssa.

Moottori

Varustettu tehokkaalla 60 voltin 1500 watin moottorilla, joka selviää helposti mäistä ja vastatuulessa. Moottorin teho on enemmän kuin riittävä pitämään tasaisen nopeuden myös haastavilla teillä. Moottori on harjaton tyyppi ja tuottaa hyvin vähän ääntä ja lämpöä.

Akku

60 voltin 12 Ah:n (720 wattitunnin) litiumakku antaa sinulle jopa 40 km ajomatkan yhdellä latauksella. Akun lataus tyhjästä täyteen kestää noin 6 tuntia, ja mukana toimitettava laturi kytketään tavalliseen maadoitettuun pistorasiaan.

Jarrut

FATBOY on varustettu hyvin suurilla ja tuuletetuilla levyjarruilla edessä ja takana. Ne tarjoavat optimaalisen jarrutusmatkan myös kylmällä ja kostealla kelillä.

Mukavuus

Korkeampi ohjaustanko antaa sinulle mukavan suoran istuma-asennon, jossa voit seurata liikennettä samalla kun matkustat mukavasti monia rantakävelyitä varten ilman, että kätesi ja selkäsi väsyvät. Jousitus edessä ja istuimessa mahdollistaa myös epätasaisilla teillä ajamisen ilman riskiä kevyestä tärinästä. Leveät renkaat mahdollistavat integroidun tuen käytön vain vähän, sillä se tasapainottaa itse itsensmatkan aikana ja imee käytännössä kaikki epätasaisuudet pois.

Renkaat

Isokokoiset renkaat ovat vaikuttavan kokoisia. 225/55–8 on rengaskoko, joka on arvoltaan henkilöauton kokoinen ja herättää huomiota missä tahansa oletkin.

Valaistus

Korkealla ohjauslaipassa on uusimman tyyppinen LED-valaistus ja klassinen retrohenkinen ulkonäkö.

Mittaristo

Selkeästi LED-valaistu mittaristo antaa sinulle tietoa akun kapasiteetista, valojen toiminnasta ja virran kytkemisestä päälle.

Suorituskyky

Huippunopeus on jopa 40 km/h, mutta maltillisella matkanopeudella 20 km/h voit ajaa jopa 40 km yhdellä latauksella. Pidättäytymällä huippunopeudesta saat enemmän ajomatkaa.

Pakkaus

Ajoneuvo toimitetaan tukevassa teräskehyksessä, joka on verhottu pahvilaatikkoon suojatakseen ajoneuvoa kuljetuksen aikana. Voit kierrättää pakkauksen romuna ja kartongin lähimmällä kierrätyskeskuksella. Ajoneuvo ja pakkaus painavat yhteensä 73 kg.

Muu

Fatboyn matalan korkeuden ja avoimen keskiosan ansiosta voit melkein vain istua satulaan. Voit sammuttaa tai käynnistää ajoneuvon helposti mukana tulevilla avaimilla. Suosittelemme aina käyttämään kypärää ajaessasi.

Ajoneuvoa saa ajaa vain järjestetyissä olosuhteissa ja aidatulla tai yksityisellä alueella voimassa olevien sääntöjen mukaisesti.

Lisätiedot
Mitat (pituus, leveys, korkeus): 1800*1200*1410 mm
Akseliväli: 1300 mm
Maavara: 80 mm
Ajoneuvon paino: 60 kg
Akun paino: - kg
Akun tyyppi: Litium
Kantavuus: 120 kg
Huippunopeus: 35 km/h
Moottori: Integroitu harjaton moottori
Moottorin tyyppi: Harjaton DC
Teho: 1.5 kW
Käynnistys: Sähkö
Sytytys: Sähkö
Akkukapasiteetti: 12Ah
Latausaika: ~ 6 h
Lataussyklit: > 300
Ajomatka: ~ 40 km per lataus
Kytkin: Directdrift
Jarrut takana: Levyjarrut
Jarrut edessä: Levyjarrut
Eturenkaan ilmanpaine: 0.80 bar
Takarenkaan ilmanpaine: 0.80 bar
Renkaat: 8"
Q&A
Q&A
Arvostelut
Arvostelut
Käyttöohje Lähetys
Näet tämän tuotteen kuljetuskustannukset yltä tuotteen hinnan alapuolelta. Mikäli tilaat useampia ajoneuvoja samanaikaisesti, maksat täyden kuljetushinnan vain ensimmäiseltä ajoneuvolta, ja sen jälkeen vain 45 € kultakin seuraavalta ajoneuvolta. Varaosien kuljetushinta on aina 15 € tuotteen arvosta ja koosta riippumatta.