Viarelli Agrezza Mönkijä 125cc mattamusta/vihreä

Loppu varastosta

- Lähetyshinta: 99,00€
Ilmoita minulle kun tätä tuotetta on jälleen varastossa

Nopeita faktoja

Huippunopeus:
N. 75 km/h

Moottori:
120cc
4-tahti

Teho:
6kW / 8hv

Vaihteisto:
Puoliautomaatti
3v + pakki

Käynnistys:
Sähkö

Levyjarrut:
2xetu, 1xtaka

Toimitus:
Kotiovelle

Osta nyt,
maksa myöhemmin

Toimitusaika:
8-12 arkipäivää
Yksityiskohdat

Uusi AGREZZA 125  tarjoaa sinulle enemmän tehoa kuin tarpeen, viihdyttää vahvalla ylivoimallaan, ja miellyttää myös sinua, joka vaadit paljon tehokkuutta. Saavutat helposti yhtä kovan vauhdin, kuin paljon kalliimmat kilpailijat. AGREZZA 125 on kevyempi kuin isoveljensä AGREZZA 250, joten ajaminen tuntuu helpommalta, ja se lentää eteenpäin läkähtymättä kovissakaan olosuhteissa.  Komponentit ovat tehty kovaan ja inspiroivaan ajoon, ja niiden laadusta ei ole tingitty. AGREZZA 125:llä saat erittäin suorituskykyisen menopelin, jossa on niin runsaasti tehoa, että se miellyttää jopa painavimpia, ja kookkaampiakin ajajia. Siitä huolimatta, että se on kooltaan pienempi kuin isoveljensä AGREZZA 250, on sen kompaktissa rungossa tarpeeksi tilaa sekä junioreille että aikuisille.

Moottori

AGREZZA käyttää yllättävänkin tehokasta ilmajäähdytteistä 4-tahtista moottoria, jossa on mahtava pohjaveto, ja korkea huipputeho.  ARGEZZA:n korkealuokkainen moottori valmistetaan Yinxiangissa, jossa tunnetusti osataan tehdä tehokkaita ja kulutusta kestäviä moottoreita. AGREZZA tuottaa melkein 9hv, joka tarjoaa erinomaisen kiihtyvyyden, ja vaikuttavan vedon. Pakoputki on integroitu huomaamattomasti istuimen alle, ja antaa terävän, mutta kontrolloidun pakokaasuäänen. Lämpökilpi estää sinua polttamasta itseäsi pakoputkeen. Käynnistys käy vaivatta nappia painamalla.

Liikkeelle lähtö

Ilman kytkintä olevassa puoliautomaattisessa vaihdelaatikossa on 1 etuvaihde ja 1 peruutusvaihde. Täydellisen ajokontrollin saavuttamiseksi etu- ja peruutusvaihteen vaihto käy kätevästi jalalla.

Renkaat

AGREZZA on erittäin helppokäänteinen, ja siksi käyttäjäystävällinen, koska kompaktit, vakaat 8 tuuman renkaat takaavat tasaisen menon. Karkea rengaskuvio tarjoaa tarpeeksi pitoa huolimatta ajopinnan kunnosta. Täten tehokkuus ei heikenny, ja tunnet, että ajo-ominaisuudet ovat parhaat mahdolliset pinnan kunnosta riippumatta.

Jarrut

Vaikka ajopinta ei olisikaan paras mahdollinen, niin ison takalevyjarrun, ja tuplaetulevyjarrujen ansioksi ei jarrutehokkuudessa ole yhtään toivomisen varaa. Jäähdytettyjen jarrulevyjen, ja suurien yksinkertaisien mäntien avulla saat tarvitsemasi jarrutehokkuuden, ja vielä vähän enemmänkin.

Jousitus

Huono ajopinta vaatii hyvän jousituksen ja AGREZZA on varustettu hyvin kehitetyllä hydraulisella etu- ja takajousituksella, joten saavutat optimaalisen jarrutuksen lisäksi sen, että huonolla ajopinnalla ei ole mainittavaa merkitystä ajo-ominaisuuksiin. Jousituksen vaimennuskanta on säädettävissä yksinkertaisien työvälineiden avulla.

Runko

AGREZZA 125:ssa oleva samantyyppinen CrMo runko takaa sinulle jäykkyyden, mutta siitä huolimatta joustavan rungon, joka tarjoaa optimaaliset ajo-ominaisuudet, ja pidon sitä eniten tarvittaessa. Jykevä runko takaa myös renkaiden tukevan otteen, jonka mahtava moottoriteho todella tarvitsee, ettei vaan paiski soraa.   

Mittari

Kaksi voimakasta valoa ilmaisevat neutraalitilan ollessa päällä, ja kun moottori on käynnistysvalmis.

Voimansiirto

O-rengasketju varmistaa, että voima menee taka-akseliin. Puoliautomaattinen vaihdelaatikko mahdollistaa vaihtamisen ilman kytkintä, yksinkertaista, kätevää ja käyttäjäystävällistä.

Mukavuus

Kun AGREZZA on leikkikaverinasi, niin se vaatii aktiivisen ajotyylin, ja aktiiviseen ajotyyliin ei aina liity mukavuutta. Istut mukavasti pehmennetyllä satulalla urheilullisesta kompaktista istuma-asennosta huolimatta. Sinulla on riittävästi liikkumatilaa, ja istuma-asento on hieman etukumara. Jalka- ja sääritilaa on riittävästi, joten pystyt käyttämään kaikkia kovaan ajoon tarvittavia voimia. Istut vakaasti vaahtokumista valmistetussa satulassa, riittävän mukavasti monen tunnin ajoon. Satulan ulkopinta on kestävää materiaalia, ja kestää sekä likaa että kosteutta. Suurien teräksisten jalkatukien, ja turvaverkon avulla saat hyvät jalkaotteet.

Valot

AGREZZA 125 tarjoaa tuplavaloillaan tarpeeksi valokehää, ja valaisee ajotien pimeimmissäkin olosuhteissa. Takavalot ovat LED-tekniikkaa, ja osoittavat tehokkaasti jarrutukset ajon aikana.

Älä unohda öljyä!

Ajoneuvo toimitetaan tehtaan kuljetus- ja varastointiöljyllä. Moottoriöljy tulee vaihtaa ennen käyttöönottoa. Suosittelemme käytettäväksi puolisynteettistä 4-T 10W40 moottoripyöräöljyä, tuotenumerolla 10-000031. Öljyä kuluu vaihdossa hieman vajaa 1l.

Q&A
Q&A
Arvostelut
Arvostelut
Käyttöohje Lähetys
Näet tämän tuotteen kuljetuskustannukset yltä tuotteen hinnan alapuolelta. Mikäli tilaat useampia ajoneuvoja samanaikaisesti, maksat täyden kuljetushinnan vain ensimmäiseltä ajoneuvolta, ja sen jälkeen vain 45 € kultakin seuraavalta ajoneuvolta. Varaosien kuljetushinta on aina 15 € tuotteen arvosta ja koosta riippumatta.