Sähköskootteri TEN7 Bullet Valkoinen 45km/h

Varastossa

- Lähetyshinta: 89,00€

Sähköskootteri leivän kanssa

45km/h & kannettava litiumakku

Nopeita faktoja

45 km/h

1000W
sähömoottori

Kantama:
n. 30km

Renkaat
20" x 4,0

Fat Tire

display

Digitaalinen
LCD-näyttö

Skivbroms elcykel

Levyjarru
Edessä & Takana

Toimitus
kotiovele

Osta nyt,
Maksa myöhemmin

Toimitusaika
8-12 arkipäivää
Yksityiskohdat

TEN7 Bullet sähköskootteri - 1000W sähköskootteri, jossa on liimattu satula ja viileä muotoilu

TEN7 Bullet, sähköskootteri, jossa on siisti satula ja erottuva tyyli. Kaksoislevyjarrut yhdessä 20" paksujen renkaiden kanssa antavat sinulle pyörän, jolla voit ajaa kaikkialle. Lisää mukavasti pehmustettu satula ja kaksi takajousitusta, ja maastoajo on vain ROAD TEN7 Bulletilla.

Tässä sähköpyörässä sinulla on mukava rento istumistyyli. Kun sähköinen napamoottori antaa sinulle vauhtia, nostat jalat sujuvasti jalkatapeille. Voit helposti ylläpitää nopeutta kaasupolkimen vieressä olevan nopeudenrajoittimen ja kannettavan litium-akun avulla, jonka otat helposti mukaasi, kun olet ollut ulkona.

TEN7 Bullet painaa kevyesti 28 kg, mikä tekee mahdollisuuksista suuremmat kuin vastaavilla sähköpotkulaudoilla. Runsaan kantavuuden ansiosta saat myös sähköskootterin, joka sopii suurimmalle osalle perheestä.

Moottori / akku

TEN7 Bulletissa on luotettava 1000W nokkamoottori. Se yhdessä kannettavan 10ah:n litiumakun kanssa antaa sinulle sähköskootterin, johon on syytä varautua. Istu mukavasti pehmeästi pehmustettuun tarrasatulaan. Kierrä kaasua ja anna takarenkaassa olevan napamoottorin viedä sinut helposti 45 km/h maksiminopeuteen.

Paina kaasupolkimen vieressä olevaa painiketta & sinulla on nopeudenrajoitin nykyiselle nopeudelle. Kätevä juttu, joka sopii erityisen hyvin kuumana kesäpäivänä. Tai kyllä, useimmat asiat sopivat hyvin kuumana kesäpäivänä, mutta ymmärrät kyllä idean.

Uudessa sähköskootterissasi on kannettava litiumakku. Akku on vajaan 3 kilon painollaan helppo ottaa mukaan, ja avaat sen lukituksen hetkessä käyttämällä 

Lisätiedot
Ulkoiset mitat (LxSxK): 1770*640*1130MM
Akseliväli: 1140MM
Maavara: 300MM
Satulan korkeus: 820MM
Paino: 28KGS
Kantavuus: 100KG
Maksiminopeus: 45km/h
Moottorin malli: EW-09R
Moottorityyppi: Moottori
Teho: 48V1000W
Vaihteisto: Automaattinen napamoottori
Akkutyyppi: Kannettava litiumakku
Akun kapasiteetti: 48V10AH
Akun paino: 3.3kg
Latausaika: 5 tuntia
Lataussyklit: noin 730
Kantama: 25-30km
Jarrut: Etu- ja takalevyjarru
Jousitus: Kaksoisjousitus takana
Ilmanpaine etu- ja takapyörässä: 0,4 - 2,1 baaria
Pyörän koko: 20*4.0
Q&A
Q&A
Arvostelut
Arvostelut
Käyttöohje Lähetys
Näet tämän tuotteen kuljetuskustannukset yltä tuotteen hinnan alapuolelta. Mikäli tilaat useampia ajoneuvoja samanaikaisesti, maksat täyden kuljetushinnan vain ensimmäiseltä ajoneuvolta, ja sen jälkeen vain 45 € kultakin seuraavalta ajoneuvolta. Varaosien kuljetushinta on aina 15 € tuotteen arvosta ja koosta riippumatta.