Mönkijä X-Pro Power 90cc

C-301

  • Vahva 4-tahtimoottori 7,5 hevosvoimaa
  • Sähkökäynnistys
  • Kaasusäädin
  • Tappokatkaisin
  • Peruutusvaihde
  • Säädettävät iskunvaimentimet
  • Mek. rumpujarrut edessä
  • Takana hydraulinen levyjarru
Hinta alkaen 729,00 €
Varastossa
Lähetyshinta: 89,00

Myyntimenestys, nyt peruutusvaihteella

ATV X-Pro Power 90cc on sinulle, joka etsit kaikkien kukkarolle sopivaa sähäkkää mönkijää. Tämä sopii sekä nuoremmille että vähän vanhemmille lapsille. Siinä on nyt peruutusvaihde, joka tekee ajamisesta huomattavasti hauskempaa ja monipuolisempaa.Turvallisuus on tietysti tärkeintä ja säädettävällä kaasu- ja hätäpysäytystoiminnolla tämä mönkijä on turvallinen sekä lapsille ja heidän vanhemmilleen.

Moottori ja vaihteisto

ATV X-Pro Powerin voimakas 7,5 hevosvoiman moottori on ilmajäähdytteinen 4-tahtimoottori 90cc yläpuolisella nokka-akselilla ja kahdella venttiilillä. Japanilainen laatukaasutin käsikuristimella ja tietysti sähköstartti, mikä tekee käytöstä lapsellisen helppoa. Vaihteet ovat helposti käsiteltävät vasemmalla olevalla vaihdekepillä, valitse eteenpäin, vapaalle tai taaksepäin. Selkeät merkkivalot ohjaustangolla osoittavat aina, mikä vaihde on sillä hetkellä käytössä.

Turvallisuus

ATV X-Pro Poweri 90cc -mallissa on säädettävä kaasunrajoitin, jolla on helppo säätää toivottu huippunopeus. Hätäpysäytin on erinomainen silloin, kun nuorimpien pitäisi oppia ajamaan. Sinä vanhempana voit seurata sivusta ja jos sinusta tuntuu, että se on tarpeellista, sammutat moottorin helposti vetämällä pysäytyshihnasta. Kun on jälleen aika ajaa, voit laittaa hätäpysäytyspainikkeen takaisin paikoilleen. Todistettu ja turvallinen ratkaisu, jonka vuoksi ATV X-Pro Power 90cc sopii myös kokemattomimmille ajajille.

Pyörät, jarrut ja jousitus

ATV X-Pro Power 90cc -mallin säädettävissä iskunvaimentimissa edessä ja takana on hyvä paluuvaimennus ja säädettävä jousijäykkyys ja ne on helppo säätää sopivaksi juuri sinulle. Kaksoisrumpujarru edessä ja voimakas hydraulinen levyjarru takana antavat ATV X-Pro Powerin 90cc -mönkijälle optimaalisen jarrutustehon kaikissa tilanteissa. Renkaat ovat karkeakuvioiset sekä hyvälaatuiset ja antavat hyvän pidon maastoajossa, mutta toimivat hyvin tasaisemmillakin pinnoilla.

Lisätietoja

Älä unohda ostaa öljyä! ATV:n moottorissa on toimitettaessa kuljetusöljy, joka pitää vaihtaa ennen kuin moottori käynnistetään ensimmäisen kerran. Suosituksemme on Puolisynteettinen moottoripyöräöljy, 10W/40 1L, jonka tuotenumero on 10-000031. Öljyä kuluu öljynvaihdossa vähän alle litra, tarkka öljymäärä on kerrottu mukana olevassa käsikirjassa. 

Malli: ATV 90cc
Sytytysjärjestelmä: CDI
Moottorin teho: 7,5 hv
Käynnistys: Sähköstartti
Voimansiirto: Ketju
Etuiskunvaimentimet: Jousi / öljy
Takaiskunvaimentimet: Jousi / öljy tai tuplaiskunvaimentimet
Etujarru: Rumpujarru
Takajarru: Levyjarru 155 mm / 6"
Eturengas: 3.5-7
Takarengas: 3.5-7
Mitat P x L x K: 1420 x 570 x 900 mm
Istuinkorkeus: 650 mm
Akseliväli: 925 mm
Tankin tilavuus: 3 L
Kuivapaino: 70 kg
Kuljettajan korkein paino: 60 kg
Huippunopeus: 50 km/h

Näet tämän tuotteen kuljetuskustannukset yltä tuotteen hinnan alapuolelta. Mikäli tilaat useampia ajoneuvoja samanaikaisesti, maksat täyden kuljetushinnan vain ensimmäiseltä ajoneuvolta, ja sen jälkeen vain 45 € kultakin seuraavalta ajoneuvolta.

Varaosien kuljetushinta on aina 15 € tuotteen arvosta ja koosta riippumatta.