Xiaomi Mi Essential -sähköpotkulauta

C-421

Hinta alkaen 399,00 €
Varastossa
Lähetyshinta: 36,29

Nauti elämästä. Luokiteltu polkupyöräksi liikenneviraston mukaan.

Image accessory Kabellås till elscooter + 20,99 €
Image accessory Mobilhållare till elscooter + 20,99 €
Image accessory Väska till elscooter + 36,99 €

Optional

Nopeita faktoja

 

20 km/h

 250W 
sähkömoottori

Kantama:
20 km

Lataa täyteen~ 3 tunnissa 

Minimaalinen huoltotarve

Kuorma:
100 kg

Toimitus kotiovelle

Osta nyt,
maksa myöhemmin

1 - 3
päivän toimitusaika

Nopeita faktoja

Tuotekuvaus

Kevytrakenteisella ja tyylikkäällä Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulaudalla taittuvat lyhyet matkat miellyttävästi. Helposti hallittava ja nopeasti käyttöön otettava skuutti on turvallinen käyttää. Sen kehittynyt ohjausjärjestelmä tuntuu luonnolliselta käyttää. Turvallisen ja lukkiutumattoman kaksoisjarrujärjestelmän ansiosta sähköpotkulauta pysähtyy tehokkaasti. Autoista mallinnetut etu- ja takavalot lisäävät turvallisuutta muita liikenteessä sokaisematta. Kätevällä puhelinsovelluksella saa hallittavuutta sähköpotkulaudan toimintoihin. Taitettavan rakenteen ansiosta skuutti kulkee helposti mukana vaikkapa julkisissa kulkuneuvoissa.

  • Tyylikäs muotoilu ja kevyt rakenne
  • Yhdellä latauksella jopa 20 kilometrin ajomatka
  • Huippunopeus jopa 20 kilometriä tunnissa
  • Turvallinen kaksoisjarrujärjestelmä
  • Selkeä LED-näyttö
  • Helppokäyttöinen Mi Home -puhelinsovellus

Kevytrunkoinen sähköpotkulauta liikkuu helposti

Ilmailustandardin tasoisesta alumiiniseoksesta valmistettu runko on kestävä, mutta kevyt käyttää. Lisäksi materiaali on ruostumatonta. Skuutti kykenee jopa 20 kilometrin tuntivauhtiin, mikä tekee matkaamisesta miellyttävän nopeaa. Tehokas 250 watin harjaton sähkömoottori suoriutuu myös vaivattomasti jopa 10 prosentin nousukulmista.

Tehokas akku riittää helposti moniin matkoihin

Tehokas 5100 milliampeeritunnin akusto tarjoaa virtaa jopa 20 kilometrin matkalle yhdellä latauksella. Virtaa siis riittää helposti pariinkin pidempään matkaan tai useampaan lyhyeen reissuun, eikä akkua tarvitse jatkuvasti olla lataamassa.

Helppo kantaa ja nopea ottaa käyttöön

Pienen kokonsa ja vain 12 kilogramman painoinen sähköpotkulauta on helppo kantaa mukanaan esimerkiksi julkisiin kulkuneuvoihin. Ohjaustangon vaivattoman ja nopean taitettavuuden ansiosta skuutti vie kantotilassa vain vähän tilaa ja on otettavissa käyttöön muutamassa sekunnissa.

Vahvat ja kestävät renkaat tekevät liikkumisesta miellyttävää

Sähköpotkulaudan 8,5 tuuman ilmatäytteiset renkaat ovat isot ja kestävät. Vahvistetun keskiön ja jämerien kumipäällysteisten renkaiden ansiosta liikkuminen tuntuu miellyttävältä erilaisilla teillä, kuten epätasaisella kivetyksellä tai hiekkatiellä. Vahva rengasmateriaali myös suojaa renkaita hajoamiselta, kuten teräviltä kiviltä.

xiaomi-mi-essential-elscooter

Turvallista jarrutusta

Sähköpotkulaudassa on kaksinkertainen jarrutusjärjestelmä, jonka ansiosta skuuttia on turvallinen käyttää. Kummassakin pyörässä on oma lukkiutumaton jarrunsa. Näin skuutti pysähtyy tehokkaasti, mutta turvallisesti. Skuutti osaa myös kerätä osan hidastuskitkasta talteen laitteen käyttövoimaksi.

Tyylikäs muotoilu on ilo silmälle ja parantaa käyttökokemusta

Sirorakenteinen ja ajattomasti muotoiltu sähköpotkulauta on tyylikäs. Se on myös yksityiskohtia myöten viimeistelty, mikä tekee sen käytöstä mukavaa. Ohjaimen käsiosat ovat pehmeää vaahtomuovia, joten ajo-ote on miellyttävä ja pitävä. Kaasu- ja jarruvivut on muotoiltu helpoiksi ja luonnollisen tuntuisiksi käyttää. Pienestä näytöstä näkee selkeästi skuutin tärkeimmät tiedot, kuten kulkunopeuden ja akun latauksen.

xiaomi-mi-essential-elscooter-2

Laadukkaat ajovalot takaavat hyvän näkyvyyden

Skuutin ajovalojen suunnittelussa on otettu mallia nykyaikaisten autojen ajovaloista. Näin on voitu taata selkeä valaistus, joka ei kuitenkaan sokaise vastaan tulevia jalankulkijoita, pyöräilijöitä tai muita liikkujia. Skuutin takavalo on selkeä ja riittävän kirkas erottuakseen liikenteessä.

xiaomi-mi-essential-elscooter-3

Helppo ja vaivaton ladata

Sähköpotkulauta on helppo, nopea ja turvallinen ladata tavallisesta pistorasiasta. Tämän ansiosta skuutti on helppo pitää aina ajovalmiina lähes missä tahansa.

xiaomi-mi-essential-elscooter-4

Mi App -puhelinsovelluksella lisää hallittavuutta

Sähköpotkulaudan ominaisuuksia on helppo hallita älypuhelimelle ilmaiseksi ladattavalla Mi App -sovelluksella. Sillä voidaan seurata esimerkiksi skuutin virrankulutusta, nopeutta, lämpötilaa ja monia muita tietoja. Lisäksi sovelluksella voidaan lukita skuutti, asettaa sen perävalo päälle ja määritellä jarrutusenergian käyttöönotto. Sovelluksella voidaan myös päivittää skuutin laiteohjelmisto. Yhteys skuutin ja puhelimen välillä muodostetaan langattomalla Bluetooth-tekniikalla.

Modellnamn: Mi Electric Scooter Essential
Modellbeteckning: DDHBC08NEB
Vikt: 12kg
Dimensioner: 1080x430x1140mm
Dimensioner, vikt: 1080x430x490mm
Motor: 250W
Lyktor: Fram & bak
Skärm: LED med hastighet, batteristatus & körläge
Batterikapacitet: 5200mAh 187Wh
Laddning: Adapter
Laddningstid: ~3,5 h
Maxhastighet: 20km/h
Räckvidd*: 20km*
Anslutningar: Android and  IOS 
Bluetooth: Bluetooth 4.1 BLE eller senare versioner
Maxlast: 100kg
Garanti: 1 år (batteri 6 mån)
Manual: Engelska
Arvostelut
Q&A

Tiistai

monitor

- Tilaukset tiistaina klo. 24:00 mennessä -

Keskiviikko - Torstai

loading

- Lähetykset kerätään ja lastataan runkokuormaan kohti Suomea -

Torstai - Maanantai

ship21

- Lähetykset kuljetetaan Suomeen DHL:n Turun terminaaliin -

Maanantai - Torstai

tour

- Lähetykset jaetaan asiakkaillemme ympäri Suomea -

Näet tämän tuotteen kuljetuskustannukset yltä tuotteen hinnan alapuolelta. Mikäli tilaat useampia ajoneuvoja samanaikaisesti, maksat täyden kuljetushinnan vain ensimmäiseltä ajoneuvolta, ja sen jälkeen vain 45 € kultakin seuraavalta ajoneuvolta. Varaosien kuljetushinta on aina 15 € tuotteen arvosta ja koosta riippumatta.