Viarelli Agrezza Mönkijä 90cc mattamusta/punainen

150050

  • Huippunopeus:
   65 km/h

   Moottori:
   86cc
   4-tahti

   Teho:
   5,5 hp

   Vaihteisto:
   Automaatti
   +pakki

   Jousitus:
   Hydraulinen

   Jarrut:
   Etu: 2xRumpu
   Taka: Levy

   Toimitus:
   Kotiovelle

   Osta nyt,
   maksa myöhemmin

   Toimitusaika:
   5-8 arkipäivää

Arvioitu olevan varastossa: 2020-12-10
1 399,00 €
Lähetyshinta: 89,00

Uusi AGREZZA 90 on varustettu samankaltaisilla varusteilla, jotka tekevät isoveljet niin kiehtoviksi ja mahtaviksi. Jos etsit pienempää mönkijää, niin AGREZZA 90 tarjoaa sinulle enemmän hauskuutta rahan edestä. Isoveljiin verrattuna siitä ei puutu mitään, sillä se on varustettu ilmajäähdytteisellä yksisylinterisellä 4- tahti bensamoottorilla, jossa on käynnistysmoottori, sekä puoliautomaattisella vaihdelaatikolla. AGREZZA 90 tarjoaa riittävästi tehoa ja iloa, jopa sinulle, joka mieluimmin haluat hillittyä vauhtia, ja silti säilyttää kaikki hauskat, ja arvostetut ominaisuudet. Se painaa vähemmän kuin isoveljensä, ja tuntuu helppokäyttöisemmältä, ja yksinkertaisemmalta. Komponenttivalinta perustuu ajatukseen luoda inspiroivaan ajoon tarkoitettu menopeli.

Moottori

AGREZZA 90 on varustettu ilmajäähdytteisellä yksisylinterisellä 4- tahti moottorilla, joka käynnistetään helposti käynnistysmoottorin avulla ilman potkukäynnistystä, kuten monet kilpailijoiden mallit. Moottorissa on mahtava pohjaveto, eikä sille tarvitse antaa niin paljon kierroksia, ennen reagointia. Korkealaatuinen moottori tekee tästä mallista kestävän, ja sinun tarvitsee vain tehdä pienehkö säännöllinen huolto. Pakoputki on piilossa, ja varustettu lämpösuojalla, joka estää sinua tahattomasti polttamasta itseäsi kuumaan pakoputkeen. Äänitaso on hillitty, mutta riittävä kuuluakseen.

Liikkeelle lähtö

Puoliautomaattinen, kytkimellä varustettu vaihteisto, tekee ajosta helpoa, ja takaa täyden hallinnan ajon aikana. Ketju varmistaa tehon siirron moottorin ja vankan taka-akselin välillä.

Renkaat

Vankoilla vanteilla, ja 7 tuuman renkailla on AGREZZA 90:a erittäin helppoa kääntää, ja se on muutenkin käyttäjäystävällinen. Renkaiden kompakti ulkomitta, ja karkea kuvio varmistaa aina tarvittaessa oikean pidon menettämättä stabiliteettiaan. Tämä kombinaatio varmistaa parhaimmat ajo-ominaisuudet jopa huonoissa maasto-olosuhteissa.

Jarrut

Jarrutehon suhteen ei sinulle ole jätetty mitään toivomisvaraa alustasta riippumatta, sillä AGREZZA 90 on varustettu integroiduilla rumpujarruilla takana, ja tuplilla levyjarruilla edessä. Jarrulevyt on ilmastoidut, ja suuri yksinkertainen mäntä ja jarrusatulat takaavat optimaalisen jarrutehokkuuden.

Jousitus

Hyvä jousitus on välttämätön hyväksyttävän mukavuuden, ja turvallisuuden saavuttamiseksi. AGREZZA 90 on varustettu kaksipuolisella hydraulisella iskunvaimentajalla edessä, ja yhdellä hydraulisella mono-vaimentajalla takana, jotka takaavat positiivisen vaikutuksen ajo-ominaisuuksille. Vaikutustasoa voit helposti säätää yksinkertaisien työvälineiden avulla. 

Runko

Kuten isoveljet, niin myös AGREZZA 90:ssa on kestävämpi CrMo runkotyyppi, joka varmistaa vankkuuden, ja silti joustavan rungon. Rungon rakenne takaa optimaaliset ajo-ominaisuudet, ja tarvittavan pidon.

Mittari

Kaksi kirkasta valoa osoittaa vapaanvaihteen päälläolon, ja, että moottori on käynnistysvalmis.

Voimansiirto

O- renkaan ketju varmistaa tehon viennin taka-akseliin. AGREZZA 90 on varustettu automaatti vaihteistolla, joka tekee kokemattomankin ajurin ajon helpoksi.

Mukavuus

AGREZZA 90 on tehty sinua viihdyttäväksi kaikissa olosuhteissa. Sen suorituskyvystä, ja ajo-ominaisuuksista huolimatta istut siinä mukavasti hiukan pystyasennossa. Satula on pehmustettu, ja tarjoaa hyväksyttävän mukavan istuma-asennon sen urheilumaisesta kompaktista koosta huolimatta. Sinulla on hyvä liikkuma-ala, ja saat helposti täyden hallinnan ajon aikana. Säärien ja jalkojen hyvä liikkumatila varmistaa, että istut turvallisesti, ja voit vaikka ryhdistyä kovempaan ajoon. Satulan päällys on kestävää materiaalia, joka kestää sekä likaa että kosteutta. Suuret, suojaverkolla varustetut, teräksiset jalkatapit takaavat varmat jalkaotteet, joka vähentää putoamisriskiä.

Valot

Hyvä valaistus on liikenteessä pakkoasia. AGREZZA:n asiakkaat käyttävät suureksi osaksi ajoneuvojaan huviajoon, suljetuilla, aidatuilla paikoilla, joten yksinkertaisempi valosysteemi on tarpeeksi riittävä.

Älä unohda öljyä

Ajoneuvo toimitetaan tehtaan kuljetus- ja varastointiöljyllä. Moottoriöljy tulee vaihtaa ennen käyttöönottoa. Suosittelemme käytettäväksi puolisynteettistä 4-T 10W40 moottoripyöräöljyä, tuotenumerolla 10-000031. Öljyä kuluu vaihdossa hieman vajaa 1l.

Yttre mått (längde, bredd, höjd): 1340 x 890 x 870 mm
Hjulbas: 930 mm
Markfrigång: 90 mm
Vikt: 87kg
Lastkapacitet: 60kg
Högsta hastighet: 65km/h
Motormodell: 1 cylinder, 4-takt, luftkyld
Motortyp: Loncin
Cylinderdiameter x slaglängd: Y21-90
Cylindervolym: 86 cc
Kompression: 8.5-1
Effekt: 4 kW/7500 r/min
Tändstift: A7RTC
Starttyp: Elektrisk
Tändning: CDI
Tankkapacitet: 2.5 L
Bränsle: 95/98 blyfri
Motorolja: SF15W/40
Motorolja mängd: -
Bakväxelolja: -
Bakväxel oljemängd: -
Koppling: Automat
Broms bak: Trumbroms
Broms fram: Skivbroms
Lufttryck fram- och bakhjul: 2.2 bar
Sitthöjd (från fotstöd): ca 45 cm
Fälg: 7"

Tiistai

monitor

- Tilaukset tiistaina klo. 24:00 mennessä -

Keskiviikko - Torstai

loading

- Lähetykset kerätään ja lastataan runkokuormaan kohti Suomea -

Torstai - Maanantai

ship21

- Lähetykset kuljetetaan Suomeen DHL:n Turun terminaaliin -

Maanantai - Torstai

tour

- Lähetykset jaetaan asiakkaillemme ympäri Suomea -

Näet tämän tuotteen kuljetuskustannukset yltä tuotteen hinnan alapuolelta. Mikäli tilaat useampia ajoneuvoja samanaikaisesti, maksat täyden kuljetushinnan vain ensimmäiseltä ajoneuvolta, ja sen jälkeen vain 45 € kultakin seuraavalta ajoneuvolta. Varaosien kuljetushinta on aina 15 € tuotteen arvosta ja koosta riippumatta.