Mönkijä X-Pro Worker 110cc

C-303

  • Vahva 4-tahtimoottori
  • Peruutusvaihde ja vetokoukku
  • Tavarateline edessä ja takana
  • Jämerät iskunvaimentimet
  • Hydraulinen levyjarru takana
  • Kaksoisrumpujarrut  edessä
  • Kaasun rajoitin
  • Hätäpysäytystoiminto
Hinta alkaen 809,00 €
Varastossa
Lähetyshinta: 89,00

Päivitetty myyntimenestys

Meidän suursuosikkimme ATV X-Pro Worker uutena ja päivitettynä versiona. Moottori on nyt 110cc aikaisemman 90 cc sijasta. Myös varustetasoa ja turvallisuutta on parannettu useissa kohdissa. Todella hauska ATV todella hyvällä hinnalla. Verrattuna huonoihin tässä ryhmässä oleviin kopioihin on tämä erittäin edullinen. Luotettava mönkijä koko perheelle. Sopii erinomaisesti huviajeluun.

Moottori ja vaihteisto

ATV X-Pro Workerin moottori on 110cc 4-tahtimoottori ja kokonaista 10 hevosvoimainen. Käynnistät sen helposti ohjaustangosta käynnistysnapilla. ATVn peruutusvaihde tässä kokoluokassa on kauan ollut epätavallinen, mutta nyt se on todellisuutta ja helpottaa tietenkin ajamista huomattavasti. Vaihteita on helppo käyttää näkyvästi sijoitetulla vaihdekepillä vasemmalla puolella. Voit valita eteenpäin, neutraali tai taaksepäin ja vaihdenäyttö ohjaustangossa näyttää selkeästi, mikä vaihde on sillä hetkellä käytössä.

Runko ja alusta

ATV X-Pro Worker 110cc eroaa varsin merkittävästi muista tämän kokoluokan ATVsta selkeän työhön sopivan muotoilunsa vuoksi. Tavaratelineet edessä ja takana ovat paitsi tyylikkäät, tietysti myös käytännölliset ja tuntuu aivan siltä, kuin se olisi oikea työkone. Selkänoja on myös ainutlaatuinen tässä mallissa ja siksi myös matkustaja voi istua mukavasti. Tukeva etupuskuri tekee mönkijästä rajun ja maskuliinisen näköisen, mutta suojaa myös muuta rakennetta, jos sattuisit ajamaan jotain päin. Kaksoisetuiskunvaimentimet ja säädettävä takaiskunvaimennin tekevät ajosta sujuvaa ja mukavaa jopa epätasaisessa maastossa. Valaistus edessä ja takana tekee sinusta hyvin näkyvän pimeälläkin ajaessasi.

Renkaat ja jarrut

ATV X-Pro Worker 110cc on varustettu karkeakuvioisilla 7 tuuman Maiqilin laaturenkailla, jotka tarjoavat täydellisen pidon vaikeillakin pinnoilla. Hydrauliset levyjarrut takana ja tuplarumpujarrut edessä, joita molempia käytetään jarrukahvoilla ohjaustangon oikealta ja vasemmalta puolelta.

Turvallisuus

ATV X-Pro Worker 110cc mönkijä on huipputurvallinen, sillä se on varustettu säädettävällä kaasulla, joka on helppo säätää haluamalleen huippunopeudelle. Mönkijässä on myös turvapysäytys, jolla vanhemmat voivat sammuttaa ajoneuvon vetämällä ajoneuvon takana olevasta hätäpysäytykseen liitetystä narusta, jos se kulkee liian nopeasti.

Lisätietoja

Älä unohda ostaa öljyä! ATV:n moottorissa on toimitettaessa kuljetusöljy, joka pitää vaihtaa ennen kuin moottori käynnistetään ensimmäisen kerran. Suosituksemme on Galp Öljy 4-Tahti Puolisynteettinen 15W/40 1L, jonka tuotenumero on 10-0000006. Öljyä kuluu öljynvaihdossa vähän alle litra, tarkka öljymäärä on kerrottu mukana olevassa käsikirjassa. 

Malli: ATV 110cc
Moottorin teho: 10 hv
Käynnistys: Sähköstartti
Sytytysjärjestelmä: CDI
Voimansiirto: Ketju
Etuiskunvaimentimet: Jousi / öljy
Takaiskunvaimentimet: Jousi / öljy tai tuplaiskunvaimentimet
Etujarru: Rumpujarru
Takajarru: Levyjarru 155 mm / 6"
Eturengas: 3.5-7
Takarengas: 3.5-7
Mitat P x L x K: 1420 x 880 x 900 mm
Istuinkorkeus: 650 mm
Akseliväli: 925 mm
Tankin tilavuus: 3 L
Kuivapaino: 90 kg
Maksimilasti: 110 kg
Huippunopeus: 60 km/h

Näet tämän tuotteen kuljetuskustannukset yltä tuotteen hinnan alapuolelta. Mikäli tilaat useampia ajoneuvoja samanaikaisesti, maksat täyden kuljetushinnan vain ensimmäiseltä ajoneuvolta, ja sen jälkeen vain 45 € kultakin seuraavalta ajoneuvolta.

Varaosien kuljetushinta on aina 15 € tuotteen arvosta ja koosta riippumatta.