Mönkijä X-Pro Worker 110cc

C-303

Hinta alkaen 1 149,00 €
Varastossa
Lähetyshinta: 89,00

Crosshjälm Titangrå
Avoin visiirillä
Image accessory LUKKOPAKETTI. MUNALUKKO + KETJU 1.2M, LUOKKA 3 + 89,00 €
Image accessory Skyddsöverdrag ATV + 45,00 €
Image accessory Motul EZ Lube P4 400ml + 14,88 €
Image accessory Bärbar Kompressor + 693,41 €
Image accessory Olja 4-takt Helsyntet + 22,95 €

Optional

Nopeita faktoja

Huippunopeus:
N. 40 km/h
(säädettävä)

Moottori:
110cc
4-tahti

Teho:
5,2kW / 7hv

 

Vaihteisto:
Automaatti
(F-N-R)

Kännistys:
Sähkö.

Vetokoukku:
Kyllä.
(50mm kuula)

Toimitus:
Kotiovelle

Osta nyt,
maksa myöhemmin

Toimitusaika:
6-12 arkipäivää

Nopeita faktoja

Päivitetty myyntimenestys

Suursuosikkimme ATV X-Pro Worker uutena ja päivitettynä versiona. Moottori on nyt 110cc aikaisemman 90 cc sijasta. Myös varustetasoa ja turvallisuutta on parannettu useissa kohdissa. Todella hauska mönkijä todella hyvällä hinnalla. Verrattuna huonoihin tässä ryhmässä oleviin kopioihin on tämä erittäin edullinen. Luotettava mönkijä koko perheelle. Sopii erinomaisesti huviajeluun.

Moottori ja vaihteisto

ATV X-Pro Workerin moottori on 110cc 4-tahtimoottori ja kokonaista 7 hevosvoimainen. Käynnistät sen helposti ohjaustangosta käynnistysnapilla. Mönkijän peruutusvaihde tässä kokoluokassa on kauan ollut epätavallinen, mutta nyt se on todellisuutta ja helpottaa tietenkin ajamista huomattavasti. Vaihteita on helppo käyttää näkyvästi sijoitetulla vaihdekepillä vasemmalla puolella. Voit valita eteenpäin, neutraali tai taaksepäin ja vaihdenäyttö ohjaustangossa näyttää selkeästi, mikä vaihde on sillä hetkellä käytössä.

Runko ja alusta

ATV X-Pro Worker 110cc eroaa varsin merkittävästi muista tämän kokoluokan mönkijöistä selkeän työhön sopivan muotoilunsa vuoksi. Tavaratelineet edessä ja takana ovat paitsi tyylikkäät, tietysti myös käytännölliset ja tuntuu aivan siltä, kuin se olisi oikea työkone. Selkänoja on myös ainutlaatuinen tässä mallissa ja siksi myös matkustaja voi istua mukavasti. Tukeva etupuskuri tekee mönkijästä rajun ja maskuliinisen näköisen, mutta suojaa myös muuta rakennetta, jos sattuisit ajamaan jotain päin. Kaksoisetuiskunvaimentimet ja säädettävä takaiskunvaimennin tekevät ajosta sujuvaa ja mukavaa jopa epätasaisessa maastossa. Valaistus edessä ja takana tekee sinusta hyvin näkyvän pimeälläkin ajaessasi.

Renkaat ja jarrut

ATV X-Pro Worker 110cc on varustettu karkeakuvioisilla 7 tuuman Maiqilin laaturenkailla, jotka tarjoavat täydellisen pidon vaikeillakin pinnoilla. Hydrauliset levyjarrut takana ja tuplarumpujarrut edessä, joita molempia käytetään jarrukahvoilla ohjaustangon oikealta ja vasemmalta puolelta.

Turvallisuus

ATV X-Pro Worker 110cc mönkijä on huipputurvallinen, sillä se on varustettu säädettävällä kaasulla, joka on helppo säätää haluamalleen huippunopeudelle. Mönkijässä on myös turvapysäytys, jolla vanhemmat voivat sammuttaa ajoneuvon vetämällä ajoneuvon takana olevasta hätäpysäytykseen liitetystä narusta, jos se kulkee liian nopeasti.

Älä unohda öljyä!

Ajoneuvo toimitetaan tehtaan kuljetus- ja varastointiöljyllä. Moottoriöljy tulee vaihtaa ennen käyttöönottoa. Suosittelemme käytettäväksi puolisynteettistä 4-T 10W40 moottoripyöräöljyä, tuotenumerolla 10-000031. Öljyä kuluu vaihdossa hieman vajaa 1l.

Malli: ATV 110cc
Moottorin teho: 5,2kW / 7500spm
Vääntö: 6,5N.m / 6000rpm (+/-500)
Käynnistys: Sähköstartti
Sytytysjärjestelmä: CDI
Vaihteisto: Automaattinen (F/N/R)
Voimansiirto: Ketju
Etuiskunvaimentimet: Jousi / öljy
Takaiskunvaimentimet: Jousi / öljy tai tuplaiskunvaimentimet
Etujarru: 2 x Rumpujarru
Takajarru: Levyjarru 155 mm / 6"
Eturengas: 3.5-7
Takarengas: 3.5-7
Mitat P x L x K: 1460 x 870 x 970 mm
Istuinkorkeus: 660 mm
Tankin tilavuus: 2,3 L
Kuivapaino: 96 kg
Maksimilasti: 110 kg
Huippunopeus: 40 km/h

Tiistai

monitor

- Tilaukset tiistaina klo. 24:00 mennessä -

Keskiviikko - Torstai

loading

- Lähetykset kerätään ja lastataan runkokuormaan kohti Suomea -

Torstai - Maanantai

ship21

- Lähetykset kuljetetaan Suomeen DHL:n Turun terminaaliin -

Maanantai - Torstai

tour

- Lähetykset jaetaan asiakkaillemme ympäri Suomea -

Näet tämän tuotteen kuljetuskustannukset yltä tuotteen hinnan alapuolelta. Mikäli tilaat useampia ajoneuvoja samanaikaisesti, maksat täyden kuljetushinnan vain ensimmäiseltä ajoneuvolta, ja sen jälkeen vain 45 € kultakin seuraavalta ajoneuvolta. Varaosien kuljetushinta on aina 15 € tuotteen arvosta ja koosta riippumatta.