Mönkijä X-Pro Worker 125cc

C-304

  • Laadukas Loncin-moottori
  • Puoliautomaattinen vaihdelaatikko
  • Peruutusvaihde
  • Vetokoukku
  • Vahva runko
  • Säädettävät iskunvaimentimet
  • Hydraulinen levyjarru takana
  • Edessä mek. rumpujarrut
Hinta alkaen 1 149,00 €
Varastossa
Lähetyshinta: 89,00

Edullinen ATV sekä hyöty- että viihdekäyttöön

ATV X-Pro Worker 125cc on yksi suuremmista mönkijöistä valikoimassamme ja sopii sekä pelkkään viihdekäyttöön että helpottamaan työtä esimerkiksi maatilalla tai metsässä. ATV Worker 125cc on tarpeeksi iso aikuisille, mutta on sopiva myös hieman isommille lapsille ja nuorisolle. Täydellinen nelipyöräinen koko perheelle, jonka käyttöä rajoittaa vain mielikuvitus.

Moottori ja vaihteisto

ATV X-Pro Worker 125cc -mallissa on todellinen laatumoottori tunnetulta Loncinilta, jota on pitkään pidetty yhtenä Aasian luotettavimmista moottorien valmistajista. Vaihteisto on semiautomaattinen, jota kutsutaan myös puoliautomaattiseksi. Se tarkoittaa sitä, että voit vaihtaa käyttämättä vapaavaihdetta. Kolme vaihdetta eteenpäin ja peruutusvaihde tuovat paljon valinnanvapautta ja täyden ajohallinnan. Vaihdevipu on helposti saatavilla mönkijän vasemmalla puolella ja sinun tarvitsee vain vapauttaa kaasu vaihtaessasi vaihteita.

Runko ja alusta

ATV X-Pro Worker 125cc -mallin runko on valmistettu voimakkaasta mustaksi maalatusta teräsputkesta ja kaikki liitokset ovat tietysti täysin hitsatut. Lisävahvikelevyt herkillä alueilla lisäävät myös rakenteen vakautta. Tukevia tavaratelineitä edessä ja takana ovat monet asiakkaamme erityisesti arvostaneet, sillä niissä voi helposti kuljettaa mukana retkillään kaikkea tarpeellista.

Pyörät, jarrut ja jousitus

Säädettävissä iskunvaimentimissa edessä ja takana on testattu hyvä paluuvaimennus ja säädettävä jousen jännitys. Kaksoisrumpujarrut edessä ja voimakas hydraulinen levyjarru takana mahdollistavat mönkijän pysäytyksen aina, kun haluat sen pysähtyvän. Karkeakuvioiset 8-tuumaiset renkaat antavan maksimaalisen pidon sekä kiihdytyksessä että jarrutuksessa.

Lisätietoja

ATV X-Pro Worker 125cc -mönkijässä on tietenkin valaistus sekä edessä että takana ja siinä on myös helposti luettava nopeusmittari. Automaattisammutus ja säädettävä kaasu tarkoittavat sitä, että turvallisuus on huipussaan. Täydellinen viihdekäyttöön ja roiskimaan soraa kuopalle, mutta myös todellinen työhevonen, joka sopii täydellisesti jännittäville retkille metsässä ja maastossa. Tukeviin tavaratelineisiin edessä ja takana on helppo pakata mukaan kaikki mitä tarvitset leirintämatkalle tai metsästys- ja kalastusmatkoille. 

Älä unohda ostaa öljyä!  ATV:n moottorissa on toimitettaessa kuljetusöljy, joka pitää vaihtaa ennen kuin moottori käynnistetään ensimmäisen kerran. Suosituksemme on Puolisynteettinen moottoripyöräöljy, 10W/40 1L, jonka tuotenumero on 10-000031. Öljyä kuluu öljynvaihdossa vähän alle litra, tarkka öljymäärä on kerrottu mukana olevassa käsikirjassa. 

Moottori: Loncin 125cc, ilmajäähdytteinen, 1-sylinterinen
Moottorin teho: noin 10 hv
Käynnistys: sähköstartti
Vaihdelaatikko: Puoliautomaattinen, 3-2-1-N-R (pakki)
Voimansiirto: ketjuvetoinen
Huippunopeus: Noin 60 km/h
Sytytys: CDI
Kaasutin: PZ 22 mm
Jarrut, etu-/taka-: Rumpujarru, levyjarru
Renkaan koko, etu-/taka-: 19x7-8 / 18x9,5-8
Tankin tilavuus: 7,5 litraa
Polttoaineen kulutus: Noin 3 l/100 km
Paino: 117 kg
Kuljettajan suurin sallittu paino: 120 kg
Akseliväli: 109 cm
Maavara: 12 cm

Näet tämän tuotteen kuljetuskustannukset yltä tuotteen hinnan alapuolelta. Mikäli tilaat useampia ajoneuvoja samanaikaisesti, maksat täyden kuljetushinnan vain ensimmäiseltä ajoneuvolta, ja sen jälkeen vain 45 € kultakin seuraavalta ajoneuvolta.

Varaosien kuljetushinta on aina 15 € tuotteen arvosta ja koosta riippumatta.