Kevät on uuden tuotteiden ruuhka- aikaa useissa toimiajoissa, ja läkähtyy sitten kesän tullessa.

Tämä koskee myös E-kauppa- ja moottorialaa.

Mainitun vuoksi ovat meidän hankkijamme, tuotepäällikkömme ja toimitusjohtajamme, kolmistaan, vierailleet tämän kevään Canton Fair- messuilla Kiinassa. Siellä kävi yli 20 000 jälleenmyyjää, ja yli 1 000 000 muuta kävijää, joten voidaan liioittelematta todeta, että se kattaa suuren osan Kiinan ulkomaan viennistä.

Messujen tärkeimpänä tarkoituksena on antaa vinkkejä tulevista tuotteista, kuten esim. meidän toimitusjohtajamme, lähes kaksi vuotta sitten, löysi Airbordenin juuri täältä.

Olimme kyllä aika skeptisiä, mutta myyntiedustajamme piti päänsä, joten mukaan kotiin tuli viime vuoden myyntipommi.

Kysymys on nyt, jos tämän vuoden messut ovat onnistuneet löytämään jotain uutta, ja erityisesti jotain sinua kiinnostavaa? Tähän saamme vastauksen vasta ensi vuonna…

Teemme tiivistä yhteistyötä niiden tehtaiden kanssa, joiden kanssa valitsemme työskennellä, ja vierailemme tehtailla usein, muun muassa varmistaaksemme myymämme tuotteiden laadun. Myös vaihtaaksemme mielipiteitä koskien parannuksia jne.

Paikalla ollessamme läpikävimme Agrezza 125cc:n tulevan toimituksen.  Juuri tämä tulee takaisin varastoon toukokuun loppupuolella/ kesäkuun alussa!

Toivottavasti  viikostanne tulee mukava, ja aurinkoinen!