Xiaomi Sähköpotkulaudat

Laskeva

2 tuotetta

/ sivu
Laskeva

2 tuotetta

/ sivu

Mikä on Xiaomi?

Xiaomi on yksityinen teknologiayritys, jonka pääkonttori sijaitsee Pekingissä. Xiaomi on maailmanlaajuisesti suurin matkapuhelinvalmistaja ennen Samsungin ja Applen kaltaisia ​​yrityksiä. Xiaomin sähköpotkulauta on viime vuosina vienyt yhä enemmän tilaa Ruotsissa ja on nykyään kaduillamme suosituin ja yleisin sähköskuutti.

Mitkä Xiaomi Sähköpotkulauta -mallit ovat saatavilla?

Meillä on tällä hetkellä 7 erilaista sähköpotkulautaa Xiaomilta. Erittäin edullisesta Xiaomi Mi Essential-mallista ylelliseen Xiaomi Mi PRO2 AMG Mercedes-malliin. Minkä tahansa mallin valitsetkin, saat todella hyvän sähköpotkulaudan hyvillä takuuehdoilla.

Onko Xiaomin sähköpotkulaudoille sovellusta?

KYLLÄ! Kaikki mallit ovat yhdistetty Xiaomin Mi Home -sovellukseen. Sovelluksen avulla voit seurata ajettua matkaa ja akun varaustasoa.

Onko Xiaomi vedenkestävä?

Kevyessä sateessa ajamisen ei pitäisi olla ongelma. Emme suosittele sähköskuutin jättämistä ulos sateeseen tai ajamista kovalla sateella.

Onko Xiaomin sähköpotkulauta laillinen liikenteessä?

Kyllä ja ei. Xiaomin sähköpotkulauta on saatavana useimmissa malleissa ja varusteluissa. Ollakseen laillinen kaduilla, sähköskuutin enimmäisnopeus saa olla 20 km/h ja/tai moottorin teho enintään 250 W. Xiaomin Nordic Edition-mallit pitävät sisällään nämä ominaisuudet.

Mikä Xiaomi Sähköpotkulauta on paras?

Se riippuu useista asioista, mutta M3:n mukaan Mi 1S on paras sähköskuutti, jota heidän testihenkilönsä suosittelee.